Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım
Beennn bütün gün bir köşede yatmak istiyorumAşırı aşırı aşırı halsizlik yaşayan var mı ?
Bende aynıyım gözlerm gidiyo kendimde değilim gibi ama bu bi kaç gündür var gündüz uyumayınca hele bide baş ağrısı tutuyo dışarı çıksam eve kendimi zor atıyorum canımda hiç bişey istemiyo iştah sıfır ve 2 3 gündür sabahları miğdem bulanır olduBeennn bütün gün bir köşede yatmak istiyorum
Benim bulantılar azaldı baya ama halsizlik geçecek gibi değilBende aynıyım gözlerm gidiyo kendimde değilim gibi ama bu bi kaç gündür var gündüz uyumayınca hele bide baş ağrısı tutuyo dışarı çıksam eve kendimi zor atıyorum canımda hiç bişey istemiyo iştah sıfır ve 2 3 gündür sabahları miğdem bulanır oldu
kusarken kasılmaktan bir şey olacağını sanmıyorum ama sen git canım bi serum verirler biraz rahatlarsın. su içebiliyor musun? vücudun susuz kalmasın içmeye çalış.Ben biraz önce çok fena oldum istifa ederken çok kasıldım korktum acaba kadın Doğum acile gitsem mi biley de yiyemiyorum gerçekten sıkıldım
ben şu an annemin yanındayım sağolsun mutfağa sokmuyor, iş yaptırmıyor. sadece kızımla ilgileniyorum. ama 20 gün sonra evime dönücem, annem de olmayacak artık o zaman mecbur yapıcam inşallah daha iyi olurumArkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Ve çalışanlar var mı aranızda
Bizimki riskli gebelik tüp bebek, ileri yaş, pıhtılaşma sorunu fln yine de Yemek yapıyorum canım yasak değil. Temizlik yapmıyorum özellikle süpürge vileda fln yasak. Hafif işler yapıyorum ... çalışıyorum da geçen hafta izinliydim bu hafta başlıcam bklm...Arkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Yarın doktora gidicem sorarırım baklım ne dicekBenim bulantılar azaldı baya ama halsizlik geçecek gibi değil
Ben ev tasidim hemde tek başıma. Bi kac gun sonrada temizlemeye gidicem. Ve haftaya işe gitmeye başlıcam. Korkuyorum bisey olacak diye ama Allaha emanet yapiyorum mecbur.Arkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Benimde yumurtlama 10 haziranSenindemi 25 mayısaslında bizim tam yumurtlama tarihinde yani 9 haziranda oldu ama sat a göre hesaplanıyor işte yapcak bişey yok
Şuan yemek yapma düşüncesindeyim ama halim yok yarın tek evde olduğum gün temizlik yapmam lazım ama nasıl olcak bakalımArkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Ben de salı sabah gidicem inşallah kanamanın durmuş olduğu haberini alırızevet ben aynı durumu yaşıyorum, 6+4 te bende kalp atışını duydum ve o gün muayenede kese etrafında kanama alanı göründü. progestan kullanıyorum bende. pzt doktor kontrolüm var bakalım geçmiş mi görücez, genelde geçermiş sanırım ama bilemiyorum tabii.
Ben çalışıyorum ve iş yapamıyorum nerdeyse 20 gundur evi b.. götürüyor , gelen kadında mesgul benimde onla çalışmam lazım bakalım biraz iyileşsem Pazartesi bişiler yapıcam izinliyim bu haftaArkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Arkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Yakınız galiba bende oraya gitmeyi planlıyorum taşımadan önce bir kontrol olayım diyorumBen de salı sabah gidicem inşallah kanamanın durmuş olduğu haberini alırız
İstanbul çamlıca medipole giden var mı aranızda acaba
Ben çalışıyorum memurumArkadaşlar ev işi yemek vs yapıyor musunuz ?
Ayni canim cok kotu bir durum ama malesef caresi yok sanirim 16.haftaya kadar devamn eder 5 ayda rahatlariz diyr dusunuyorum allah sabir versinKızlar ben çok kötüyüm oglumda bu kadar perişan olmamıştım.surekli kusuyorum dr bulantı hapı verdi onu içince bile kusuyorum. Hayatım perişan oldu oğlumu babaannesine yolladim bakamiyorum diye. Yataktan kalkamıyorum çok halsizim
doktor başka bir şey demedi mi? en azından hastaneye gidip bazen serum alsanız, çok kötü durumda olunca biraz kendine getiriyor. ya da başka bir çözüm önermedi mi? inşallah şu zor günler çabucak biter.Kızlar ben çok kötüyüm oglumda bu kadar perişan olmamıştım.surekli kusuyorum dr bulantı hapı verdi onu içince bile kusuyorum. Hayatım perişan oldu oğlumu babaannesine yolladim bakamiyorum diye. Yataktan kalkamıyorum çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?