• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Off hergün mü 🤦‍♀️ Yeni kocam spürge olacak galiba 😂

Çok dimi bence de çok 😂 haftada 2 de çok hatta bence de emeklemeye faln başladığında yerden bulduklarını ağızlarına atıyorlarmış o yüzden mecbur yapıcaz galiba yada vücudun mikroba da ihtiyacı var deyip koyvercez 😂😂
tabi canim yoksa bagisikliklari nasil kuvvetlenicek 😄

Kızlar ben hastanede dağıtmak için süs yaptırmayı düşünmüyorum ya sonuçta oraya gelen herkes evime de gelecek o zaman dağıtırım diye düşünüyorum ama şu şekilde çikolata yaptırıcam onları ikram ederim hastanede yetmez mi yani 😊
Yeter bence ben zaten hastane ziyaretinin olmasini istemiyorum eve gelsin gelmek isteyen. Bende hastaneye dair hicbir sey yaptirmayacagim hastanede boyle seyler bana sicak gelmiyo eve zaten gelincek mevludu zaten okuncak hediyelerini de o zaman dagitirim ama herkesin kendi tercihi tabi 🤷🏻‍♀️

Ne kdar çok sohbet ediyorsunuz maşallah hiçbişeye hakim olamıyorum 😂
Uyuyamıyoruuuuummmm çok uykum var ama uyuyamıyorum gözlerim pörtledi artık🥴
Kızlar kalın yün battaniye mutlaka götürün sonuçta kış bebeleri.astronot gerksiz gibi geldi şuan el kadarlar ztn😍benim oğlumda temmuz du ama dr odaya geldiğinde birşeyler daha örtün dedi üşür şimdi dedi çok iyi hatırlıyorm

yani astronottan kastim pelus olur ,polar kalin tulum olur ,tercih meselesi ,sonucta subat bebegi olucaklari icin hastane cikisinda ustlerine kalin bisey giydirmemiz lazim

tabi canim yoksa bagisikliklari nasil kuvvetlenicek 😄
Kesinlikle öyle bağışıklık önemli 😂
Yeter bence ben zaten hastane ziyaretinin olmasini istemiyorum eve gelsin gelmek isteyen. Bende hastaneye dair hicbir sey yaptirmayacagim hastanede boyle seyler bana sicak gelmiyo eve zaten gelincek mevludu zaten okuncak hediyelerini de o zaman dagitirim ama herkesin kendi tercihi tabi 🤷🏻‍♀️
Aynen ya bende istemiyorum aslında zaten bizim taraftan gelende olmaz da eşimin ailesi kalabalık kesin gelirler 😏

Çok güzel olmuşlar🥰bence koymalısın ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerekir yoksaa temin et derim çünkü sürekli Lazım olucak bişey 😌
Teşekkür ederim canım ya yok aldım ütüledim koydum kenarıya hatta 2 tane var ama hiç aklıma gelmemişti açıkçası koyayım yinede ben

Kızlar ben hastanede dağıtmak için süs yaptırmayı düşünmüyorum ya sonuçta oraya gelen herkes evime de gelecek o zaman dağıtırım diye düşünüyorum ama şu şekilde çikolata yaptırıcam onları ikram ederim hastanede yetmez mi yani 😊
Yeter cnm niye yetmesin

Iyi akşamlar herkesee 🌸🌸🌸
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Boy söylemedi kilomuz 2817 gr olmuş. Suyumuz yerinde. Bebişin bası aşağı inmeye başlamış baskı yapabilir dedi doktor. Arada hissediyorum zaten asagida dedim normal dedi. Yüzünü göremedim ilk kez aşağıda olduğu için :KK43: kasılmaların cıkmış o da bebek hareketli olduğu için normal dedi. Herşeye normal dedi sağolsun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. NST sonucum da aşağıdaki gibi selozy olsaydı hemen yorumlardı şimdi :KK33:
Selozyden sonra doğuran olmadı değil mi kızlar 😀
Kim demiş Selozy yok diye.:KK25:
Çok yorgundum uyumuşum,3 saatte bi süt sağmaya kalkıyorum.
Hareketli olduğu içindir dediyse demek istemiştir ki bunlar gerçek sancı değil, bebek dopplere vurunca ortaya çıkan yükselişler. Yani doppler oynadığı için öyle çıkmış. Doktor aradaki farkı anlıyo

G GULCIN_87 selam canim.
Nasilsin?
Bebegin nasil?

Canım merhaba. Çok şükür daha iyiyim. Bebeğim ile hastanedeyiz anne bebek uyumu için çağırdılar bugün hastaneden. Solunum sıkıntımız yok beslenme ile alakalı sorun yaşıyordu emme refleksi gelişmediği için. Göğsümü çekemiyor tam olarak yetersiz geliyor çenesi yavrumun sanırım. Biberon da almıyordu dune kadar. Şimdi onu almaya başladı sütümü sağıp vermeye çalışıyoruz ilk etapta. Eğer Kilo alırsa taburcu edecekler. Dua edin kızlar yavrum iyice guclensin annesini de çekebilsin.

Canım merhaba. Çok şükür daha iyiyim. Bebeğim ile hastanedeyiz anne bebek uyumu için çağırdılar bugün hastaneden. Solunum sıkıntımız yok beslenme ile alakalı sorun yaşıyordu emme refleksi gelişmediği için. Göğsümü çekemiyor tam olarak yetersiz geliyor çenesi yavrumun sanırım. Biberon da almıyordu dune kadar. Şimdi onu almaya başladı sütümü sağıp vermeye çalışıyoruz ilk etapta. Eğer Kilo alırsa taburcu edecekler. Dua edin kızlar yavrum iyice guclensin annesini de çekebilsin.
Biberonu tutabildiyse yakindir annesi senide tutacaktir 😍 biberonu emdikce cenesi daha da guclenir sonra da ona gerek kalmaz senden emmeye devam eder en kisa zamanda insaAllahh 🤲

Maşallah kuzuya solunumu düzeltmiş biberonla süt içmeye de başlamış, zor kısımları atlatmış memeyi tutacaktır yakında inşallah. En kısa zamanda sağlıkla kavuşun yuvanıza canım dualarımız sizinle

Kızlar nasılsınız? Elimden geldiğince yazılanları okudum.

Ya benim sorum şu zaman için çok alakasız olacak ama kafama çok takılmaya başladı. Benim hamilelikte burnum büyüdü. Böyle bişey yaşayan var mı? Sizce doğumdan sorma geçer mi?

Ya benim sorum şu zaman için çok alakasız olacak ama kafama çok takılmaya başladı. Benim hamilelikte burnum büyüdü. Böyle bişey yaşayan var mı? Sizce doğumdan sorma geçer mi?
Evet bazılarında olur öyle Doğum sonu geçiyor .benim de öyle sanki bebek burnumdan çıkacak gibi 😀

Benimki de büyüdü yalnız ben şu an botokslu gibiyim yüzüm baya doldu. Bu halini sevdim 🤣 ama doğumdan sonra gidiyor .

Masalllah size canim ya insaalh en kisa zamanda emmeyede baslar kavusursunuz🤗🙏

Kızlar merhaba ben sizin yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum ne çok şey birikiyor maşallah. Benim de hep kasılma hem de ağrı azaldı baya dünden beri. Arkadaşım beşik, travel set vb hiç kullanamadı kızı 2 yaşına girene kadar kucaktan inmediği için her şeyi bana verdi gittik onları aldık. Kızımda her şeyi kırmızı almıştık iki cinsiyete de gider diye ama 9 yılda ya verdik ya dağıldı gitti. Arkadaşım da her şeyi internetten turkuaz diye almış kaliteleli markalardan ama bildiğiniz mavi gelmiş o yüzden oğlana mavi oldu bu sefer her şeyi.sağlıkla gelsin vaktinde tüm kuzular.. bu arada annem de geldi şükür eşim 10 gün yoğun olacak iş için diye. Rahatladım annem gelince kendi de biraz rahatsız tansiyondan ama bebek gibi bakıyor bana ve kızıma İki gündür. Allah başımızdan eksik etmesin

Kim demiş Selozy yok diye.:KK25:
Çok yorgundum uyumuşum,3 saatte bi süt sağmaya kalkıyorum.
Hareketli olduğu içindir dediyse demek istemiştir ki bunlar gerçek sancı değil, bebek dopplere vurunca ortaya çıkan yükselişler. Yani doppler oynadığı için öyle çıkmış. Doktor aradaki farkı anlıyo
Taze anne 💕
Aynen sürekli aleti itekledi. Pek sevmedi nst yi sanırım 😄
Senin minik nasıl sen nasıl oldun herşey yolunda mı?

Benimde oyle ya 😂 beni uzun bi aradan sonra gorenler direk yuzumun ve burnumun sisligini soyluyolar. Normalmiş bu bazilarinda oluyormus doktoruma sordum. Ödemden oturu son zamanlar ya bide. Dogumdsn bi kac hafta sonra eski haline dönuyomus. Kiz bebrkmi seninki. Genrldr kiz bebeklerde oluyor diyolar

Bende bu kartli cikolatalari atim fikir olsun :)

Eklentiler

• Screenshot_20191229-202806_Instagram.webp
    Screenshot_20191229-202806_Instagram.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 48
yani astronottan kastim pelus olur ,polar kalin tulum olur ,tercih meselesi ,sonucta subat bebegi olucaklari icin hastane cikisinda ustlerine kalin bisey giydirmemiz lazim
Evet ben de onu kastediyorum. Ben kendim pusete kemerlerini takarak bindirip eve getireceğim için battaniyeye saramam o yüzden içi peluş elleri ayakları kapalı linkte belirttiğim tulumu aldım. Ankarada şubat ayı çok soğuk olur 😥

Back
X