• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Eşimde doğum ihtimaline karşı arabayı verdiği ustayı aradı 🤣 ben ne derdindeyim o ne derdinde 🤣

ay uyandım yataktan kalkmadan bir bakayım dedim sancısı çıkan çıkana 😯 aman kızlar inşallah bir kaç hafta daya dayanır bebişler, ne aceleci çıktı bu şubat bebeleri ya 😯

@KARABATAK_ son durum ne canım?

Kızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir 🤣
Benimkide karnimin sol tarafini delecek gibi ya korkutuyorsunuz vala benide bi durun ya acelesi ne bu bebelerin😐

Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun 🙏🏻 Moralinizi yüksek tutun haftanız gayet iyi dualarımız sizinle☺️

bence bu arabada yeterli olur canim disarda yine ustune bir battaniye ortersin ,bu model hosmus ,eli ayagi acik ama 🙄
Yok elleri ayakları kapanabiliyor tıpkı elleri kendinden eldivenli zıbınlar gibi

Hakkinizda hayirlisi olsun kizlar neyse ki aceleci bebislerimiz artik kucuk degiller saglikla atlatin hepiniz bu sureci guzel haberlerinizi bekliyoruz 💜

Kızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir 🤣
Ben sana bebek geliyor demedim mi 😀😀 çabuk kuaföre koş koş 🤣🤣

Allah yardımcınız olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻
Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu

Ben sana bebek geliyor demedim mi 😀😀 çabuk kuaföre koş koş 🤣🤣
İzin vermiyor ki. Çok tüylü değilim aslında benim titizliğim artık böyle olacak bugün olursa. Oğlumu bile öpemedim saçlarımı yapamadım herşey çok ani oldu.

Back
X