• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Bana hemşirede doktorda bu haftalarda günde 10-12 sağlam hareket yeterli dedi ama benimki bayaaa hareketli cok şükür. :)
Benimki bugun tembel 2 3 kere anca vurdu gece uyumuyo ki sipa galiba suan dinlenme uyku modunda aksama dogru devami gelir insaAllah 🙄

Benimki bugun tembel 2 3 kere anca vurdu gece uyumuyo ki sipa galiba suan dinlenme uyku modunda aksama dogru devami gelir insaAllah 🙄
Gelir gelir 😀
Acaba bizim uyandıgımızı hissediyolarmı yaaa sabah uyandıgım gibi ilk tekme başlıyo günaydın anne diyo heralde😀

Beni de bi telaş aldı ya 🙈 kimse mi 39 40 da doğurmucak herkes erken doğuruyor 😊 bizim daha hiç bişeyimiz yok burayı okuyup okuyup kocamı darlıyorum 😂
kesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdum 😂 kesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.

kesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdum 😂 kesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.
Orasi belli olmaz cnm ya arkadasimda kizini 42 de dogurdu oglu 35 de geldi😁 2 bucuk kiloyla

Orasi belli olmaz cnm ya arkadasimda kizini 42 de dogurdu oglu 35 de geldi😁 2 bucuk kiloyla
ay yok yok beklemeye razıyım 😂
en azından 2 hafta daha dursun. çantam dahil her şey hazır da evimi temizletmedim daha, bir kaç eksiğim de var. 38-39 arası gelse ne güzel olur. tam zamanı aslında. 40’ı geçince de insan çok stres oluyor. kızımda 2 günde bir kontrole gidiyordum, nstye girmekten anam ağlamıştı.

@KARABATAK_
A Aycee09
Hayırlı haberlerinizi heyecanla bekliyorum. 🌸
A Alisdendef Alisden sen ne durumdasın asıl onu merak ediyorum. Sağlıklı bir doğum geçirirsin ya da gecirmissindir umarım.

Sizin haberler beni paniğe sokuyor burada. Çanta vs hazır ama kişisel temizliği bekletiyordum. Çat kapı gelmeye kalksa yandim :D :skandal:

Benim anlamadigim şey şu:
Ben bu nts de yuksek çıkan sancilari gun icinde cok sık yaşıyorum ve bunu dr da biliodu. E şimdi ne farki varda doguma alacak kadar riskli gordu dr? Mantikli bi aciklamasi olmadan icim rahat etmeyecek.
Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu
Kızlar Çatı muaneside oldum bi parmak açıklık var bebek biraz inmiş nst kötü dğil sancımda çıkmadı dedi kan vermiştim öğleden sonra göstericem sonucunu hareketleri az geliyo dedim say dedi bana öğlene kadar olmadı yarın normal doğumla başlatıyım dedi ama o stresi yaşamam sanırım sezeryan istiyodum zaten kan sonuçlarıma göre karar vericek öğlen olmadı perşembe olucak sanırım ayy hiç beklemiyodum böyle bişey 2900 kilosu şuan daha çok küçük 😞
Toplu yazamadım arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden
Kızlar bugün doğuruyorum .

foruma girdim şok oldum 😱 üçünüzde aynı gün doğummu yapcaksınız ama çok şükürki haftalarınız iyi bende artık daha rahatım bu konuda. Bence endişelenmeyin üzülmeyinde üzülünce kasılmanız artabilir güzel şeyler düşünün ponçiklerinizi düşünün Rabbim yardımcınız olsun en önemlisi doğumlarınızın hangi şekilde olursa olsun sağlıklı ve kolayca ilerlemesi. Allahın izni ile sağlıcakla mutlulukla bebişlerinizi kucaklarınıza alın. 9 ay beraber gün saydık🥰 şimdi meyvelerimizi alma zamanı

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Maşallah 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗 🤗

Back
X