- Emoji Skoru
- 1.242
- Puanlar
- 113
Hayırlı, uğurlu olsun canımKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı, uğurlu olsun canımKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Masallah kız hemende yazdın helal valla doğurcak tüm kızlardan aynı performansı bekliyorumKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
hahah ay cok guldum ya hepimizi bir telas sardiSabahtan beri mesajları okuyunca eşimi kaldırdım. Başladık evi temizleyen akşamda hastane çantamı hazırlıcam artık nolur Nolmaz
aksam sakin oram buram agriyor deme bakBen dogurcam burda sizin yerinizeevi supuruyimde bi disari cikiyim enerji geldi bana yerimde duramiyorum niye boyle olduysam
![]()
Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
birde erkek daha gec gelir derlerkesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdumkesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.
Kiz ben dogurdum sanki cok heyecan yaptim duramiyom yerimde bi sahil havasi alayim dedim hazir yagmur yagmiyokenaksam sakin oram buram agriyor deme bak![]()
@KARABATAK_ naptın canım sesin cıkmadı bidaha ?
A Aycee09 sen naptın 2 de gidcektin
Temizlik yapıyorum ama aklım sizde
Havayo güzel bulunca temizliğe giriştim akşama bende doğurmam inşallah![]()
@KARABATAK_
A Aycee09
Hayırlı haberlerinizi heyecanla bekliyorum.
A Alisdendef Alisden sen ne durumdasın asıl onu merak ediyorum. Sağlıklı bir doğum geçirirsin ya da gecirmissindir umarım.
Sizin haberler beni paniğe sokuyor burada. Çanta vs hazır ama kişisel temizliği bekletiyordum. Çat kapı gelmeye kalksa yandim![]()
![]()
Benim yarınki doğum iptal kızlarforuma girdim şok oldumüçünüzde aynı gün doğummu yapcaksınız ama çok şükürki haftalarınız iyi bende artık daha rahatım bu konuda. Bence endişelenmeyin üzülmeyinde üzülünce kasılmanız artabilir güzel şeyler düşünün ponçiklerinizi düşünün Rabbim yardımcınız olsun en önemlisi doğumlarınızın hangi şekilde olursa olsun sağlıklı ve kolayca ilerlemesi. Allahın izni ile sağlıcakla mutlulukla bebişlerinizi kucaklarınıza alın. 9 ay beraber gün saydık
şimdi meyvelerimizi alma zamanı
hayirli ugurlu saglikli olsun kizinKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
sahile yakinmisin sende ? hangi sehirdesinKiz ben dogurdum sanki cok heyecan yaptim duramiyom yerimde bi sahil havasi alayim dedim hazir yagmur yagmiyoken![]()
Bana da hiç erken doğurcakmışım gibi gelmiyor ama baksana belli de olmuyor muayeneye diye giden doğurup geliyorkesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdumkesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Ömürlü olsun bebeğin Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
37+4te yapmistim ilk dogumumu gayet iyi bir zaman canim ,bundan sonrasi kendini takip edicen artikBenim yarınki doğum iptal kızlarfirar verdim ben
Kan değerlerim normal bebek hareketli diyince çarşamba görüyüm gelişmiyosa perşembe doğumu başlatalım dedi hareketlerini takip et dedi ne olursa olsun çarşambayı bekleme gel dedi 37+3 oluyorum normal sanırım inşallah perşembeye kadar sorunsuz gelirimde 3. Kiloyuda geçer![]()
sorma ya hazır eşim evdeyken diğer büyük yatağı tekrar parmaklıklı büyük beşiğe çevirttim, diyoki ne acelesi var dedim sus konuşma dediğimi yap ben erken doğurabilirimhahah ay cok guldum ya hepimizi bir telas sardi![]()
tam tersini de diyolar canım ben inanmıyorum öyle şeylere ama 10 gün içinde her şeyimi bitirsem iyi olur yabirde erkek daha gec gelir derler ☺
tedbirli olmakta fayda var tabi sen 36 dasin cnku ne olur ne olmazsorma ya hazır eşim evdeyken diğer büyük yatağı tekrar parmaklıklı büyük beşiğe çevirttim, diyoki ne acelesi var dedim sus konuşma dediğimi yap ben erken doğurabilirim
tam tersini de diyolar canım ben inanmıyorum öyle şeylere ama 10 gün içinde her şeyimi bitirsem iyi olur ya![]()
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Gözünaydın alisdenKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Evet canım hiç ummazdım böyle olucağını yani sancım falanda çıkmıyodu 40 bekler diyodum hep ama öyle olmuyomuş37+4te yapmistim ilk dogumumu gayet iyi bir zaman canim ,bundan sonrasi kendini takip edicen artik
Evet canim evlendikten sonra oyle oldusahile yakinmisin sende ? hangi sehirdesin