• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi

canım gözünüz aydın 😍
hadi isim tamam da çikolatayı boşver ya onu mu düşünüyosun amaaan sağlıkla gelmiş bak küveze de almadılar ne güzel ❤️ isme de böylece mecburen karar vermiş olcaksınız ☺️

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Masallah kız hemende yazdın helal valla doğurcak tüm kızlardan aynı performansı bekliyorum😀😀
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım hoşgeldi prensesimiz😍

Çok sevindim iyi olmanıza cnm maşaAllah bebişinde iyi Rabbim sizlere ve vatanına hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin.😍

kesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdum 😂 kesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.
birde erkek daha gec gelir derler ☺️

@KARABATAK_ naptın canım sesin cıkmadı bidaha ?
A Aycee09 sen naptın 2 de gidcektin

Temizlik yapıyorum ama aklım sizde 😀
Havayo güzel bulunca temizliğe giriştim akşama bende doğurmam inşallah🤣🤣
@KARABATAK_
A Aycee09
Hayırlı haberlerinizi heyecanla bekliyorum. 🌸
A Alisdendef Alisden sen ne durumdasın asıl onu merak ediyorum. Sağlıklı bir doğum geçirirsin ya da gecirmissindir umarım.

Sizin haberler beni paniğe sokuyor burada. Çanta vs hazır ama kişisel temizliği bekletiyordum. Çat kapı gelmeye kalksa yandim :KK70: :skandal:
foruma girdim şok oldum 😱 üçünüzde aynı gün doğummu yapcaksınız ama çok şükürki haftalarınız iyi bende artık daha rahatım bu konuda. Bence endişelenmeyin üzülmeyinde üzülünce kasılmanız artabilir güzel şeyler düşünün ponçiklerinizi düşünün Rabbim yardımcınız olsun en önemlisi doğumlarınızın hangi şekilde olursa olsun sağlıklı ve kolayca ilerlemesi. Allahın izni ile sağlıcakla mutlulukla bebişlerinizi kucaklarınıza alın. 9 ay beraber gün saydık🥰 şimdi meyvelerimizi alma zamanı
Benim yarınki doğum iptal kızlar 🤣 firar verdim ben
Kan değerlerim normal bebek hareketli diyince çarşamba görüyüm gelişmiyosa perşembe doğumu başlatalım dedi hareketlerini takip et dedi ne olursa olsun çarşambayı bekleme gel dedi 37+3 oluyorum normal sanırım inşallah perşembeye kadar sorunsuz gelirimde 3. Kiloyuda geçer 🙏🏾

hayirli ugurlu saglikli olsun kizin 🧡 ay cok heyecanlandim bende 😁sen iyisin dimi ? bosver cikolatayi hala cikolatami dusunuyosun ya cocuk dogdu 😂

kesin ben görürüm canım, geçen okudum da ilk doğumunda zaman aşımı olanların ikincide de aynı olma ihtimali daha fazlaymış. kızımı 41+2 de doğurdum 😂 kesin zaman aşımı olacak gibi geçiyor içimden yine. bir aksilik olmazsa tabii. aslında önceleri ocakta doğururum gibi geliyordu ama şimdi öyle hissetmiyorum.
Bana da hiç erken doğurcakmışım gibi gelmiyor ama baksana belli de olmuyor muayeneye diye giden doğurup geliyor 😂 ben hala doğuma ne kadar var diye soran herkese 2 ay diyorum düşemedim bi türlü 2 aydan 😂 evren mesajı doğru algılarsa marttan önce doğurmamam lazım 🙈
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Ömürlü olsun bebeğin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 🥰

Benim yarınki doğum iptal kızlar 🤣 firar verdim ben
Kan değerlerim normal bebek hareketli diyince çarşamba görüyüm gelişmiyosa perşembe doğumu başlatalım dedi hareketlerini takip et dedi ne olursa olsun çarşambayı bekleme gel dedi 37+3 oluyorum normal sanırım inşallah perşembeye kadar sorunsuz gelirimde 3. Kiloyuda geçer 🙏🏾
37+4te yapmistim ilk dogumumu gayet iyi bir zaman canim ,bundan sonrasi kendini takip edicen artik

hahah ay cok guldum ya hepimizi bir telas sardi 😂
sorma ya hazır eşim evdeyken diğer büyük yatağı tekrar parmaklıklı büyük beşiğe çevirttim, diyoki ne acelesi var dedim sus konuşma dediğimi yap ben erken doğurabilirim 😂
birde erkek daha gec gelir derler ☺
tam tersini de diyolar canım ben inanmıyorum öyle şeylere ama 10 gün içinde her şeyimi bitirsem iyi olur ya 🤷‍♀️

sorma ya hazır eşim evdeyken diğer büyük yatağı tekrar parmaklıklı büyük beşiğe çevirttim, diyoki ne acelesi var dedim sus konuşma dediğimi yap ben erken doğurabilirim 😂

tam tersini de diyolar canım ben inanmıyorum öyle şeylere ama 10 gün içinde her şeyimi bitirsem iyi olur ya 🤷‍♀️
tedbirli olmakta fayda var tabi sen 36 dasin cnku ne olur ne olmaz 😄

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻 Çok sevindim bebeğiniz de siz de iyisiniz çok şükür 🙏🏻 🧿🧿🧿

Gözünaydın alisden :KK200: maşallah şubata doğum bekleyen pek kalmayacak bu gidişle. Darısı bizlere Allah kurtarsın bizleri de 😂

Back
X