• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Iyiyimmm canim. Esime kirginimm biraz. Dun sacma sapan birseye tartistik. Bugunde konusmuyoruz. Keyfim yok o yuzden. Yazilanlari da cok takip edemiyorum ama dogum yapan A Alisdendef @KARABATAK_ arkadaslar cok gecmis olsun. Sabahta kalktimm birsey hazirladim soylemiyim ismini. 10 tane yaptim esim 1 tane yedi bende 3 tane. Gerisi yenmedi. O kadar saat ugrastim. Otelde olsa 3-4 tane yerdi. Tripten yapmadi. O bana ben ona trip atiyoruz. Burasi cok hizlandi sanki takip edemiyorum duzenli.
Anladım 🙂 dedim mutlaka yazardı acaba sağlıksal bişey mi oldu 🤷🏻‍♀️ Olabilir eşler arasında umarım toparlarsınız 🙏🏻

Anladım 🙂 dedim mutlaka yazardı acaba sağlıksal bişey mi oldu 🤷🏻‍♀️ Olabilir eşler arasında umarım toparlarsınız 🙏🏻
Keyfim olmayinca yazasim da cok olmuyor saglik acisindan cok sukur iyiyim canimmm 😊 bu grupta da en son dogurcaklardanim umarim 😅 daha 33 yeni bitti😋 sen nasilsin iyi misin

Canım bi kadın ayarlasaydın günlüğü 200 tl inanki dip köşe bal dök yala oluyor niye böyle stres yaptın 🥴
Canım benim camlar silinek camlar değil annem geldi geçen haftalarda sildiler eşimle viledayla falan zor biraz kadında gelse yapamazdı sanırım o yüzden hiç düşünmedim dağınıklık ve toz var sadece ama doğumdan sonra mevlüde yakın öyle yapıcam sanırım benlede alakalı ben yapamıyorum ya içim içimi yiyiyo el atmak istiyorum olmuyo ya sinir oluyorum bunada 😞

Annemin vefatından beri girmiyordum sayfaya bugün bakayım dedim . Doğum yapan arkadaşlar olmuş . Tebrik ediyorum. İnşallah önce sağlıkla evlerinize dönmeyi , sonrada vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin Allah . Hiç bir anneyi evlatsız evladı da annesiz bırakmasın 😔 30 yaşında da olsan anne kucağı arıyorsun işte . Hayat böyle . Neyse, bu kadar güzel haberin üstüne kasvete boğmayayım sizi. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏼
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin ve hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize

Keyfim olmayinca yazasim da cok olmuyor saglik acisindan cok sukur iyiyim canimmm 😊 bu grupta da en son dogurcaklardanim umarim 😅 daha 33 yeni bitti😋 sen nasilsin iyi misin
Çok şükür 🙏🏻 şu günümüze bol öksürüklü bir grip geçiriyorum ilaç vermedi dr bol bol ılık su içiyorum dinleniyorum ☺️

Zamanla ve sıcak uygulama canım ağrı kesici de alabilirsin
Gerçekten bütün yaşam konforumu etkiledi. Çok ağrıyor. Sürekli sıcak uygulamaya devam edeyim. Doktor minoset plus vermiş ağrı kesici olarak. İçsem mi kararsızım. Birde göğüsler başladı. İkinci filan hiç farketmiyor acıyor 😩

Bnde 7haftlik hamileyken kaybettim😞seni okdr iyi anliyorumki kv herseyime yardimci ama annem uzakta olsaydi telden sesini duysaydim o bile yeterdi gercekten gecmek yerine hergun acisi artiyo😭😭
Mekanı cennet olsun . Bazı acıların dili ortak . Çok isterdim bebeğimi görsün . Dua ediyordum Allahım ne olur iki ay daha ömür ver diye . Dünyada nasibi kesilince bir adım geri yada ileri atamıyorsun işte. Allah sana da bana da bizim gbi olan herkese sabır versin 😢

İçim rahat etmedi kızlar öğleden sora medicale gittik nöbetçi doktor vardı. Oda muayene etti cihazlar daha iyi ve yeni bu sefer kilosu daha düşğk çıktı 2,5 kg ağırlığında kol bacak suyu vs normal burdada hafta olarak geri ama endişelenecek birşey değil dedi bebeğin kalp atışları iyi. Minyon bi bebek olacak dedi bizde öyleyiz benim boy 156 eşim 174. Bu haftalardan sorası için doğumun olmasını da normal karşılıyoruz dedi. Fiyat olarakta indirimle bize uyguna geldi eşimde baştan neden buraya gelmedik dedi doğumu burda yapalım dedi. Doktorda sordu doğumu nerde düşünüyorsunuz. Kararsızız dedim hastaneden memnun değiliz ama doktorumuz çok ilgilendi dedim. Karar verirseniz dedi haftaya pazar kontrole gel dedi. Buda ultrasonumuz.

Eklentiler

• FCAEEAE8-4865-4D09-AA95-27D7A3D2664A.webp
    FCAEEAE8-4865-4D09-AA95-27D7A3D2664A.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 58
2 5 li 1 10 lu hastane çıkışı
2 zıbın 1 yelek
Yedek eldiven şapka
Çorap
10 adet bez ıslak mendil
Gögüs pompası
Biberon emzik
2 kalın 1 penye 3 müslin battaniye
Bebek pamuğu pişik kremi
Ağız mendili yüz örtüsü
Konak karak, tırnak makası seti

Kendim için
3 pijama takımı 1 tane elbise pijama
Gögüs pedi
Gögüs kremi
Lohusa pedi
Yelek
Çorap patik
Çıkış için eşortman kazak
Tarak koyucam
Kişisel bakım
6 tane İç çamaşırı don :)
Terlik koyucam
Lohusa tacı

Benim listede böyle bunlar için orta boy valiz kullanıcam 😂 unuttuğum bişey varmı ki

A Aycee09 Konak karak, tırnak makası seti
Canim bunlari hastane cantasina neden koyuyorsun merak ettim de 🤭

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Ayyy cok heyecanli yaa Rabbim hayirli evlat eylesin canim gozunuz aydin

Ama kullnılıyomuşşş 🙄🙄 tınak setinde törbü var onunla uzunsa töpüleniyomuş koymayım mı 🙄
bebek doğar doğmaz tırnakları kesilmezki burda biri daha koymuştu aynı şeyi demiştim 🙈 eldiven giycek zaten hemen. yumuk yumuk oluyor elleri ilk doğduklarında açmıyorlar pek 🥰

emzik de hastane çantası için gerekli değil aslında. ilk 1 ay emzik önerilmiyor.

bebek doğar doğmaz tırnakları kesilmezki burda biri daha koymuştu aynı şeyi demiştim 🙈 eldiven giycek zaten hemen. yumuk yumuk oluyor elleri ilk doğduklarında açmıyorlar pek 🥰

emzik de hastane çantası için gerekli değil aslında. ilk 1 ay emzik önerilmiyor.
Bencede👍🏻

Koymayım madem öyle🙈

Kızlar hastaneden çıkınca eşinizin ailesi gelicekmi eve bana diyoki hep birlikte gelicez geliniyomu çok canımı sıktı tartıştım bu yüzden ne işleri var diyorum torunlarını görücekler diyo e hastanede görücekler dedim çocuğu ortaya koyup aaa güldü aa ağladı çocuğumu izlicekler dedim yani odamdan çıkarmam dedim gelinirmi yani ilk gün bendemi bi sorun var anlamadım

Kızlar hastaneden çıkınca eşinizin ailesi gelicekmi eve bana diyoki hep birlikte gelicez geliniyomu çok canımı sıktı tartıştım bu yüzden ne işleri var diyorum torunlarını görücekler diyo e hastanede görücekler dedim çocuğu ortaya koyup aaa güldü aa ağladı çocuğumu izlicekler dedim yani odamdan çıkarmam dedim gelinirmi yani ilk gün bendemi bi sorun var anlamadım
15-20 gün gelinmemesi en doğru olanı ama bi kaç saatliğine geliceklerse kalp kırmamak adına ses etmeyebilirsin. Eşine söylersin eve geldiklerinde ellerini vs yıkamalılar ellerine almamaları gerektiği. Eğer sana olumsuz cevap verirse hastanede bir ara doktoruna söylersin eşine ayrı bir uyarıda bulunur.

15-20 gün gelinmemesi en doğru olanı ama bi kaç saatliğine geliceklerse kalp kırmamak adına ses etmeyebilirsin. Eşine söylersin eve geldiklerinde ellerini vs yıkamalılar ellerine almamaları gerektiği. Eğer sana olumsuz cevap verirse hastanede bir ara doktoruna söylersin eşine ayrı bir uyarıda bulunur.
Sordum kucaklarına alıcaklarmı diye almamasımı gerekiyo dedi evet dedim almazlar o zaman bana böyle söyle dedi halası vae bitane dururmu halan alır kesin dedim oda almaz almaz ben bile kıyamam almaya dedi bakalım neler yaşıcam 🤦🏻‍♀️

Back
X