- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.475
- Puanlar
- 358
Doktordan istesem tekrar kopyasını verir mi acabaAma olsun birer kopyası elinde
Tek başına doğum sonrası yetmez kaç hafta aktardın onlara da bakılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktordan istesem tekrar kopyasını verir mi acabaAma olsun birer kopyası elinde
Tek başına doğum sonrası yetmez kaç hafta aktardın onlara da bakılı
ama oglak kadinlari cok caliskan azimli ve is okul hayatlarinda cok basarili oluyorlar onu cok net soyleyebilirimaman nazar etme cnm kendine vala gozlerim yanio benimde uykusuzuktan artik kiz gelince sabaha kadar hortlak gibi dolanirim evde
Hic şansım yok ama hayirlisi diyelim![]()
belki ilk kakasından falan bahsetmişlerdir. gerçi ilk yaptığı kaka koyu yeşil-siyah arası çok fena bir şey oluyor öyle böyle değilBize egitimde oyle soylemislerdi yeni dogduklarinda yesil olurmus doyarsa![]()
benim belimde 2.derece skolyoz var canim ,hayatim boyunca hep bel agrisi cektim spor yapmadigim donemlerde ,simdi bu sipa iyice buyudu tabi ,agirlastikca belime iyice agirlik oldu tasiyamiyorum ,hayırdır niye belin o kadar ağrıyor acaba canım, kendini yoracak bir şey mi yaptın? aman sende doğurma senin için erken daha![]()
Ay ne diyorsun ya . Şimdiden gözüm korktu. Zaten dün gece canımızı çıkardı . Ablamla ikimizi uyutmadı . Oğlum bebekliğinde çok uyumlu uysaldı. Emer uyurdu. Bütün apartman bebeğimiz olduğunu dün gece öğrenmiştir.![]()
senle çoğu şeyimiz ne kadar da aynıbenim belimde 2.derece skolyoz var canim ,hayatim boyunca hep bel agrisi cektim spor yapmadigim donemlerde ,simdi bu sipa iyice buyudu tabi ,agirlastikca belime iyice agirlik oldu tasiyamiyorum ,
ay valla aklimada geldi normal dogumda bel agriyor dimiallah korusun daha cok erken bana
![]()
senle çoğu şeyimiz ne kadar da aynıbende de var skolyoz ama hafif, sırt ağrır genelde skolyozda ama yanlış mı biliyorum. benim asıl belde fıtık var, tedavi falan gördüm çok iyi geldi bak öneririm doğumdan sonra geçmezse. pilates hareketleri de öğrettiler evse yaptım 6 ay boyunca çok çok iyi geldi cidden o ağrılara.
benim doktorum diyor ki doğum sancısı daha önceki ağrılara benzemeyen değişik bişey mutlaka anlarsınız diyo.
Bunlar iyi günlerin şekerim Melisa hanım doğunca uykusuzluk rutin bir faaliyet olacak. Ve bu durumdan şikayet bile etmeyeceksinUykusuzluktan basim agriyor ;(
Cnm önce gözünaydın bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür.benim oğlum hiçbir sorunu olmadığı halde memeyi almıyordu her emzirme saati işkence çekiyorduk.artık yapamıycam emziremiycem diyodum öünkü çok yıpratıcıydı.artık o ağlıyordu ben ağlıyordum.inan ki tam 2 ay uğraştım emmesi için bu esnada yeter artık mama vercem dedim annem sağolsun birde komşum vardı asla pes ertirmediler ısrarla verdik çok zorlandık aöa sonında oldu.sakın pes etme sürekli sürekli dene beslenme saatini bekleme her an dene vermeye çalış inan ki olacak ümitsiz olmaKızlar ben hala emzirmeyi başaramadım yavrum cekmi yor güçlü bir şekilde. Bu konuda kendimi çok yetersiz hissediyorum. Sütümü sağarken de artık pek çıkmıyor kaç saat uğraşıyorum 50 ml anca çıkıyor. Bana akıl verin nasıl başaracağım? Kuzum beni emsin istiyorum. Kaşık ile de çoğu dışarı gidiyor. Bilemiyorum nasıl olacak. Avent biberon a sağdıkça koyup öyle veriyorum. Ama artık beslenme saatine sutum yetişmiyor gibi oluyor. Korkuyorum. Içim daralıyor... Kendimi çok yetersiz hissediyorum.
Çağır bence canım ya tozu gider tüllerin yıkanır ağır işi gider evin benim camlar işkence korumalıkta yok annem viledayla falan tozunu aldı kabasını aldı ama tam karşıya şehir hastanesi yapılıyo yolda var bi toz bi toz anlatamam balkonu yıka 1 saat sonra toz içinde napım kış günüde cama bakılmaz o kadar kirlenicek illaki evin içi temiz olsun yeter bencekızlar şu temizlik konusunda çok kararsız kaldım. burda doğumları görünce böyle korkmaya başladım elimi çabuk mu tutsam dedim.
bugün 36+1 oldum, haftaya pazartesi yani 37. haftamda kadını çağırsam mı ya. çağırırsam halılarımı da vericem yıkamaya bu hafta.
bir de yine 42 hafta doğurmazsam nerdeyse bir ay önce temizlik olmuş olacakama tabii bilemeyiz bunu, riske atmayıp haftaya çağırsam mı
zaten camlar perdeler ve banyolar önemli benim için. sonuçta yine toz al sil süpür her zaman oluyor. kışta olduğumuz için de ne zaman cam silinirse silinsin yağmur yağacak ondan kaçış yok. o zaman ben haftaya çağırayım di mi![]()
Hastanede rapor biriminde kayıtlıdırDoktordan istesem tekrar kopyasını verir mi acaba
İyiyim teşekkür ederim. Bebeğim dün ilk kez kilo aldı. Bünyesi sarsılmış, iki gün ağırlığı sabit kalmıştı, hatta 10 gr vermişti. Dün 70gr almış. Bakalım bugün naptı yanına gidiyorum :)Canim sen nasilsin bebis ne alemde kilo alimi basladimi
Bana idrar yolu enfeksiyonum için vermişti doktor. Hamilelik için bu antibiyotik demişti. Kullanabilirsin bence cnöGrip geçiren Boğaz ağrısı ile mücadele eden hanımlar . Ben kbb ye gittim bir haftadır Boğaz’da Ağrı yanma cvs yaşıyordum geçmedi. Aksef 500 antibiyotik verdi kullanmalı mıyım bilmiyorum . Siz antibiyotik kullanır mıydınız ? YOksa bitkisel içeceklerle devamı mi etmeliyim bilemedim
Bebek hareketleri son iki güne kadar azalmıştı. İki güne bir çağırıyordu. Ama son iki gün coştu resmen çıkmak istediği belliydi. Doğum olacağı gün doktorum artık bebek nefes eğzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Açıklığım vardı.Bende 1-2 haftadır var
bebiş hareketleri nasıldı ?
Acil durumda gel dedi doktor ama bilemedim kontrolüm cuma günü![]()
evet o ağrılar kendini belli ediyor yani ve en önemlisi genelde düzenli oluyor, yatınca dinlenince geçmiyor.A Alisdendef ile Konuşurken doğuma gitmeden önce bu seferki ağrılar çok başka demişti
haklısın canım çağırayım haftaya ben.Çağır bence canım ya tozu gider tüllerin yıkanır ağır işi gider evin benim camlar işkence korumalıkta yok annem viledayla falan tozunu aldı kabasını aldı ama tam karşıya şehir hastanesi yapılıyo yolda var bi toz bi toz anlatamam balkonu yıka 1 saat sonra toz içinde napım kış günüde cama bakılmaz o kadar kirlenicek illaki evin içi temiz olsun yeter bencehaftayada 37 iyi bi hafta aklın kalmaz en azından
Benim camda böyle ne yukarı uzanılır ne aşağı eğilir bi kanadı siliniyo![]()
hadi insallahama oglak kadinlari cok caliskan azimli ve is okul hayatlarinda cok basarili oluyorlar onu cok net soyleyebilirim![]()
vala ayni dertten muzdaribiz canim bende kararsizim perdelere baslasammi halilari versem.mi günü belli ama ya erken gelirse halilarim kirlendi perdeler desen ole mutfak dolaplarim beyaz ve buyuk bir mutfak 1 gunde anca cikarm yapmaya kalksam nerden baslasam ne yapsam bilemedimkızlar şu temizlik konusunda çok kararsız kaldım. burda doğumları görünce böyle korkmaya başladım elimi çabuk mu tutsam dedim.
bugün 36+1 oldum, haftaya pazartesi yani 37. haftamda kadını çağırsam mı ya. çağırırsam halılarımı da vericem yıkamaya bu hafta.
bir de yine 42 hafta doğurmazsam nerdeyse bir ay önce temizlik olmuş olacakama tabii bilemeyiz bunu, riske atmayıp haftaya çağırsam mı
zaten camlar perdeler ve banyolar önemli benim için. sonuçta yine toz al sil süpür her zaman oluyor. kışta olduğumuz için de ne zaman cam silinirse silinsin yağmur yağacak ondan kaçış yok. o zaman ben haftaya çağırayım di mi![]()
ben kullandim cnm kullanmadan gecmedi cok zor bir 20 gun gecirdm sen bilirsin kbb zaten sana gore ayarlayio verioGrip geçiren Boğaz ağrısı ile mücadele eden hanımlar . Ben kbb ye gittim bir haftadır Boğaz’da Ağrı yanma cvs yaşıyordum geçmedi. Aksef 500 antibiyotik verdi kullanmalı mıyım bilmiyorum . Siz antibiyotik kullanır mıydınız ? YOksa bitkisel içeceklerle devamı mi etmeliyim bilemedim
Oyy hadi guzel haberlerle gel insallah canim yaİyiyim teşekkür ederim. Bebeğim dün ilk kez kilo aldı. Bünyesi sarsılmış, iki gün ağırlığı sabit kalmıştı, hatta 10 gr vermişti. Dün 70gr almış. Bakalım bugün naptı yanına gidiyorum :)
Aynı deli sorular benim kafamda da dolanıyor canımkızlar şu temizlik konusunda çok kararsız kaldım. burda doğumları görünce böyle korkmaya başladım elimi çabuk mu tutsam dedim.
Öyle gerçekten malzemeden kaçmışlar resmen korumalık yapmamak için emlak konut evleri bideevet o ağrılar kendini belli ediyor yani ve en önemlisi genelde düzenli oluyor, yatınca dinlenince geçmiyor.
haklısın canım çağırayım haftaya ben.
ay senin cam cidden ne acayipmiş onu kimse silemez ya, o nasıl bi tasarım
inşaat pisliği de çok fenadır ya. artık kıl günü cama balkona kimse bakmasın bi zahmet pis olcak tabii![]()