• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

evet o ağrılar kendini belli ediyor yani ve en önemlisi genelde düzenli oluyor, yatınca dinlenince geçmiyor.

haklısın canım çağırayım haftaya ben.
ay senin cam cidden ne acayipmiş onu kimse silemez ya, o nasıl bi tasarım 🙈
inşaat pisliği de çok fenadır ya. artık kıl günü cama balkona kimse bakmasın bi zahmet pis olcak tabii 😀
Ay ben son gece çok kötüyüm canım dar. Eşim o gün bana hiç yardımcı olmuyor. Bende herşeye yetmeye çalışan bir azim ve sinirlilik. Hatta eşime yarın sen gelme ben taksiyle gider gelirim dedim. Tabiki o yalnız bırakmadı. Doktor eve göndermiyor eşyaların yerini ben biliyorum artık telefonla tarif ediyorum. Arayanlarla ağlayarak konuşuyorum çok komiktim ya. Bence artık hazırlı olun Kızlar siz eve gelemezseniz eşinizin bulacağı şekilde olsun.

Idrari kopuklu olan var mi kizlar cok asidik gibi? Agrim sizim yok tabi tek sorun bu ve cok wc gitmem. Gene mi enfeksiyon uhuhu

Şu an eski hayatıma kısmen döndüm ortalığı toplamaya çalışıyorum. Makineye çamaşır attım kurutmadakileri çıkardım birazdan katlayacağım. Bol bol hareket ediyorum ki Çabucak iyileşeyim. Ama sezeryan yeri arada tuz dökmüş gibi yanıyor sonra geçiyor. Dik yürümekte zorlanıyorum . Hareketlerim halen yavaş. Kızın adı öykü defne oldu🤣 herkesin gönlü oldu.

Şu an eski hayatıma kısmen döndüm ortalığı toplamaya çalışıyorum. Makineye çamaşır attım kurutmadakileri çıkardım birazdan katlayacağım. Bol bol hareket ediyorum ki Çabucak iyileşeyim. Ama sezeryan yeri arada tuz dökmüş gibi yanıyor sonra geçiyor. Dik yürümekte zorlanıyorum . Hareketlerim halen yavaş. Kızın adı öykü defne oldu🤣 herkesin gönlü oldu.
Masallahhh canimmm size. 2 gun giremedim dogurmussunuz :) benimki de artik buyudu baya bence surekli saga sola gidiyor karnimin bir sagi sis bir solu 🥴 dogurayim bir an once 3 hafta daha gecsin butun merdivenleri cikip inicem valla

Ara sıra adet ağrısı gibi ağrı bendede oluyor günümüz aynıymış bel ağrısı cok yorulursam oluyor.
Tuvalete cıkma gündüz cok fazla gece 1 kez falan kalkıyorum.
Çatı ağrısı dedikleri şey vajina yanlarındaki kemiklerse eğer bendede ağrıyor🙄
Normal demekki hepsi 🥴
Bende aynı durumdayım, kemik ağrım baya fazla hatta, perşembe günü 37 muayenem var bakalım ne diyecek doktor

Akşam eşimle kavga ettim. Daha doğrusu ben krize girdim o yine ağzını açmadı beni sakinleştirmeye çalıştı. Çok ağladım ortada bir şey yokken ve karnım taş gibi oldu. Kasılma sancım oldu çok korktum. Zaten erken doğum riskim var niye bu kadar kendimi zorladım. Bugün doktor randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur.

Hamileliğin başında da eşime masaj yapamıyorsun diye kızıp ağlamıştım. Tabi böyle bir şeye ağladığım için eşim gülüyor o güldükçe ben daha çok aglıyordum.

Gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor.

ÇAlışan anneler nasıl izne ayrıldınız dilekçe mi verdiğiniz çalıştığınız günleri nasıl eklettiniz. Bu konuda idarem bilgili değil çalıştığım günleri eklemezlerse sıkıntı olur diye stres yaptım:(
Doktordan çalışamaz raporu alıyorsun cnm 37+0 da.Dogumda hastaneden çıkarken doktorun ve hastanen duzenliyor toplam izin sureni .Sonra o belgeyi idarene teslim edeceksin .Onlar da mebbisine işliyor

senle çoğu şeyimiz ne kadar da aynı 😂 bende de var skolyoz ama hafif, sırt ağrır genelde skolyozda ama yanlış mı biliyorum. benim asıl belde fıtık var, tedavi falan gördüm çok iyi geldi bak öneririm doğumdan sonra geçmezse. pilates hareketleri de öğrettiler evse yaptım 6 ay boyunca çok çok iyi geldi cidden o ağrılara.

benim doktorum diyor ki doğum sancısı daha önceki ağrılara benzemeyen değişik bişey mutlaka anlarsınız diyo.
anladim canim iyi bari cnku bu senelerdir bildigim bel agrisi ☺️
vallahi bir aksilik olmazsa dogumdan sonraki eylul ayinda (hesaplarima gore ece ,6aylik civari olucak), bizim burada aletlipilates salonu var ona gitmeyi dusunuyorum hem dedigin gibi bel agrilarim icin hemde sıkılasmak icin ,

hadi insallah😀😀
vala ayni dertten muzdaribiz canim bende kararsizim perdelere baslasammi halilari versem.mi günü belli ama ya erken gelirse halilarim kirlendi perdeler desen ole mutfak dolaplarim beyaz ve buyuk bir mutfak 1 gunde anca cikarm yapmaya kalksam nerden baslasam ne yapsam bilemedim 😐😐
ben kullandim cnm kullanmadan gecmedi cok zor bir 20 gun gecirdm sen bilirsin kbb zaten sana gore ayarlayio verio

Oyy hadi guzel haberlerle gel insallah canim ya🤗😍
canım yanlış hatırlamıyosam senin de evin büyüktü, aslında bi kadın çağırsan olmaz mı? her şeye para veriyoruz biraz da kendimizi düşünelim ya. 230 lira olmuş burda şimdi aradım kadını. iki kişi geliyolar ama çok becerikli ve hızlılar. benim zaten 6. kar hayatta cam silemem. bu halimizle giriş kat olsa bile cam perde işi çok zor. çok yorulursun yavaş yapsan bile bence :(
Aynı deli sorular benim kafamda da dolanıyor canım 😂
Halıları ne zamn versem kadını ne zaman çağırsam. Ev temizken doğursam 😂 normal doğumun belirsizliği yapıcak bişey yok 🙈
sorma canım ya kızımda 38. haftamın başında büyük temizlik yaptırdım, 42. haftada geldi 😂 insan bilemiyor o yüzden bence bir risk yoksa 37-38 arası iyi zamanlama.

Öyle gerçekten malzemeden kaçmışlar resmen korumalık yapmamak için emlak konut evleri bide
Korumalık yapıp boydan açsalar ne olurdu sanki 😒
Bu camlar 2 kez silindi 1 bucuk senedir 😂 aynen kusura bakmasınlar uğraşılmaz yani 😁😁
ay cidden korumalık yapmamak için daha zor bişey yapmışlar resmen 😂
ben eskiden çok takardım camlar pis diye sonra baktımki trabzonda mümkün değil temiz durması, şimdi umrumda değil en son ağustosta annem sildi 😂
içten siliyorum sadece.

Ay ben son gece çok kötüyüm canım dar. Eşim o gün bana hiç yardımcı olmuyor. Bende herşeye yetmeye çalışan bir azim ve sinirlilik. Hatta eşime yarın sen gelme ben taksiyle gider gelirim dedim. Tabiki o yalnız bırakmadı. Doktor eve göndermiyor eşyaların yerini ben biliyorum artık telefonla tarif ediyorum. Arayanlarla ağlayarak konuşuyorum çok komiktim ya. Bence artık hazırlı olun Kızlar siz eve gelemezseniz eşinizin bulacağı şekilde olsun.

gerçekten çok karmaşık bi gün olmuş canım ya :) ama sorunsuz atlattın şükürler olsun.
doğum başlayınca doktor bırakmıyor evet. bende kızımı doğuracağım gün açıklığım çıktı bir de geç kalmıştı zaten 10 aylık olmuştu 😂 ama ben yine doktora diyorumki bi eve gitsem duş alsam falan. hayırdır nereye gidiyosun deyip gülmüştü 😂

benim çanta hazır, oda hazır. temizlikten sonra beşiklerini hazırlarım belki, ya da tozlanmasın diye sermem bilmiyorum.
yani şu an gelse bile ki gelmesin mümkünse 😂 çok bi karmaşıklık olmaz, bi evim pis işte.

bu arada sen hareket ediyosun güzel bişey yatma tabii ama abartma da. senin ev işi yaparken kendini kaybetmelerini biliyoruz 🤪

anladim canim iyi bari cnku bu senelerdir bildigim bel agrisi ☺
vallahi bir aksilik olmazsa dogumdan sonraki eylul ayinda (hesaplarima gore ece ,6aylik civari olucak), bizim burada aletlipilates salonu var ona gitmeyi dusunuyorum hem dedigin gibi bel agrilarim icin hemde sıkılasmak icin ,
gitmeden önce bir fizik tedavi uzmanına muayene olup danış ama. bel ve sırt sorunu olanlar kafasına göre pilates yapamaz bilirsin zaten. gerçi eğitmenler de bilirler ama.

temizlik işi tamamdır oh bi rahatladım nedense. haftaya salı gelicek kadın. bugün de halılarımı almaya gelecekler.
kış günü yerler halısız olacak ya biz sorun değil de kızım habire yerlerde yuvarlanıyo menapozlu kadınlar gibi ateş basıyomuş 😂
kilimlerim var ama yıkadım ve nereye kaldırdım kim bilir 🙄

bu gelen iki kadın o kadar güzel temzlik yapıyorki bal dök yala yani o derece. haftaya salıdan sonra artık doğurmaya tamamen hazır olurum gelebilir yani sorun yok 😂

kızlar şu temizlik konusunda çok kararsız kaldım. burda doğumları görünce böyle korkmaya başladım elimi çabuk mu tutsam dedim.

bugün 36+1 oldum, haftaya pazartesi yani 37. haftamda kadını çağırsam mı ya. çağırırsam halılarımı da vericem yıkamaya bu hafta.

bir de yine 42 hafta doğurmazsam nerdeyse bir ay önce temizlik olmuş olacak 😀 ama tabii bilemeyiz bunu, riske atmayıp haftaya çağırsam mı :işsiz:
zaten camlar perdeler ve banyolar önemli benim için. sonuçta yine toz al sil süpür her zaman oluyor. kışta olduğumuz için de ne zaman cam silinirse silinsin yağmur yağacak ondan kaçış yok. o zaman ben haftaya çağırayım di mi 🙄

bencede haftaya cagir canim ,bu sipalarin sagi solu belli olmuyor ,icin rahat eder en azindan

gitmeden önce bir fizik tedavi uzmanına muayene olup danış ama. bel ve sırt sorunu olanlar kafasına göre pilates yapamaz bilirsin zaten. gerçi eğitmenler de bilirler ama.
evet evet canim gidicem ,su ilk 6 ayi bir atlatiyim sonra evde oturmam ben 😂

Ya
Akşam eşimle kavga ettim. Daha doğrusu ben krize girdim o yine ağzını açmadı beni sakinleştirmeye çalıştı. Çok ağladım ortada bir şey yokken ve karnım taş gibi oldu. Kasılma sancım oldu çok korktum. Zaten erken doğum riskim var niye bu kadar kendimi zorladım. Bugün doktor randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur.

Hamileliğin başında da eşime masaj yapamıyorsun diye kızıp ağlamıştım. Tabi böyle bir şeye ağladığım için eşim gülüyor o güldükçe ben daha çok aglıyordum.

Gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor.
Yalnız eşimle krize girdiğimin ertesi günü doğurmuştum 🤣

bencede haftaya cagir canim ,bu sipalarin sagi solu belli olmuyor ,icin rahat eder en azindan
evet gözüm korktu canım ya çağırdım olsun bitsin. o zamana kadar bişey olmaz inşallah 🙈
evet evet canim gidicem ,su ilk 6 ayi bir atlatiyim sonra evde oturmam ben 😂
yaza bizi kimse evde tutamaz 🙈
kızım çok zor bir bebekti, hiç dışarı çıkmıyordum burnumdan gelir diye. o kadar hata etmişimki. ağlasın yani ne olacak, ağlar ağlar durur. her şeyi ne kadar takıyormuşum. bu sefer öyle yapmayacağım kendime söz verdim. evde tutamaz beni kimse 😂

kızlar şu temizlik konusunda çok kararsız kaldım. burda doğumları görünce böyle korkmaya başladım elimi çabuk mu tutsam dedim.

bugün 36+1 oldum, haftaya pazartesi yani 37. haftamda kadını çağırsam mı ya. çağırırsam halılarımı da vericem yıkamaya bu hafta.

bir de yine 42 hafta doğurmazsam nerdeyse bir ay önce temizlik olmuş olacak 😀 ama tabii bilemeyiz bunu, riske atmayıp haftaya çağırsam mı :işsiz:
zaten camlar perdeler ve banyolar önemli benim için. sonuçta yine toz al sil süpür her zaman oluyor. kışta olduğumuz için de ne zaman cam silinirse silinsin yağmur yağacak ondan kaçış yok. o zaman ben haftaya çağırayım di mi 🙄
Aynı deli sorular benim kafamda da dolanıyor canım 😂
Halıları ne zamn versem kadını ne zaman çağırsam. Ev temizken doğursam 😂 normal doğumun belirsizliği yapıcak bişey yok 🙈
temizlik işi tamamdır oh bi rahatladım nedense. haftaya salı gelicek kadın. bugün de halılarımı almaya gelecekler.
kış günü yerler halısız olacak ya biz sorun değil de kızım habire yerlerde yuvarlanıyo menapozlu kadınlar gibi ateş basıyomuş 😂
kilimlerim var ama yıkadım ve nereye kaldırdım kim bilir 🙄

bu gelen iki kadın o kadar güzel temzlik yapıyorki bal dök yala yani o derece. haftaya salıdan sonra artık doğurmaya tamamen hazır olurum gelebilir yani sorun yok 😂
Kızlar aynı sorun bendede var halıları vermek ve temizlik işi 😀
Ablayla 28 ocak diye anlaştık allaj kısmet ederse 38+4 oluyorum o gün bekler heralde o kadar🙄
Abla erken gelirsede sıkıntı ypma sen doğumdayken ben gelri temizlerim dedi rahatım o yüzden bakalm inşallah evlerimizin temiz oldugu zamanda gelmeyi seçer bebişler😀

Back
X