- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
kızlar @KARABATAK_ ı çok merak ediyorum ya. telefonu olan var mı acaba. yani bir satır da olsa yazardı sanki. çok merak ettim inşallah iyilerdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllah her sey yolundadir benimde aklim kaldikızlar @KARABATAK_ ı çok merak ediyorum ya. telefonu olan var mı acaba. yani bir satır da olsa yazardı sanki. çok merak ettim inşallah iyilerdir.
Selam kızlar. Kontrol vardı bugün. 2400 olmuş benim oğlanHer şey yolunda, sağlıklı, kıpır kıpır.
Nst'de şov yaptı gene. Kasılmam, karında sertleşmem yokmuş. Oğlak burcu olarak erkenden doğmaz yani senin oğlan, rahat ol dedi.
Planlanan tarih 2 Şubat'a kadar kaşıntılarım tekrarlamazsa ve kolestazla ilgili tahlil sonuçlarım hep böyle normal sınırlarda seyrederse doğumu 10-11-12 Şubat gibi yaparız dedi. Totalde 4 farklı güne ameliyathane ve oda ayarlattı.
Ücreti falan konuştuk. Bi de kordon bankası mevzusunu. O firmaları arayıp onlarla görüşecem bi de bakalım. Kök hücre önemli.![]()
Şuan kayınvalidemdeyim uzanamam da eve geçer geçmez uzanıcam. Ben yorulcak bişey de yapmadım bugün ama büyüdü artık o yüzden normaldir diye düşünüyorumBenimde misafirim vardi bugün oturdum biraz ayni ağrılar uzanıyorum gecer diye umuyorum uzan derin sakin nefes al gecer inşallah.
Bende cok merak ediyorum yazardi diye dusunuyorum insallah sorun yokdur da yogunluktan yazamiyordurkızlar @KARABATAK_ ı çok merak ediyorum ya. telefonu olan var mı acaba. yani bir satır da olsa yazardı sanki. çok merak ettim inşallah iyilerdir.
canim senle satlarimiz ayniydi ,en son nezaman gittin muayeneye bebegin kilosu boyu ne ciktiŞubatı görürüz diye düşünüyorum. Bu şubat bebeleri ne etti bizi böyleİnşallah zamanında gelir tüm kuzularımız
![]()
Bende de karında kaşıntı oluyor senin kaşıntıların nasıl birşey çıkmadı tahlil de ama kaşıntı var alt karında çok fenaSelam kızlar. Kontrol vardı bugün. 2400 olmuş benim oğlanHer şey yolunda, sağlıklı, kıpır kıpır.
Nst'de şov yaptı gene. Kasılmam, karında sertleşmem yokmuş. Oğlak burcu olarak erkenden doğmaz yani senin oğlan, rahat ol dedi.
Planlanan tarih 2 Şubat'a kadar kaşıntılarım tekrarlamazsa ve kolestazla ilgili tahlil sonuçlarım hep böyle normal sınırlarda seyrederse doğumu 10-11-12 Şubat gibi yaparız dedi. Totalde 4 farklı güne ameliyathane ve oda ayarlattı.
Ücreti falan konuştuk. Bi de kordon bankası mevzusunu. O firmaları arayıp onlarla görüşecem bi de bakalım. Kök hücre önemli.![]()
Cok tatli masallahhh ya yerimKızlar doktordan geldim ekmek yememem işe yaramış. Karın çevresi normal haftasına dönmüş 2300 gr boyu da 46 cm olmuş.
Akşam sancım olduğunu söyledim. Tekrar olursa haberleşelim gel mutlaka dedi 2 hafta daha dayanırsa üniversite hastanesine gitmene gerek kalmaz dedi.
Kızımın tipi de bu. Tipini yediğimEki Görüntüle 2576128
Bak benim sat 26 mayis. En son 32 hafta 2 gunluk gittim. 2 kg tam 43 cm dicanim senle satlarimiz ayniydi ,en son nezaman gittin muayeneye bebegin kilosu boyu ne cikti
Canım 31+6 da gittim en son. 2010 g 43 cm ölçtü. Güzel dedi böyle giderse şubat ortasında alırız dedi. Sonraki randevum 24 ocakta. Seninle yakındı boyu kilosu diye hatırlıyorum.canim senle satlarimiz ayniydi ,en son nezaman gittin muayeneye bebegin kilosu boyu ne cikti
Bende de karında kaşıntı oluyor senin kaşıntıların nasıl birşey çıkmadı tahlil de ama kaşıntı var alt karında çok fena
bende 30 aralikta kendi dojtoruma gitmistim 1900 gr demisti,gectigimiz persembe yani 4 gun once evime yakin medicalpark var ordaki bir doktora gittim 1950 gr dedi biraz canim sıkıldi az geldi bide 2 haftada 50 gr mi aldi yani , burdakinin cihazi biraz eskiydi acaba yanlismi olctu diyorumCanım 31+6 da gittim en son. 2010 g 43 cm ölçtü. Güzel dedi böyle giderse şubat ortasında alırız dedi. Sonraki randevum 24 ocakta. Seninle yakındı boyu kilosu diye hatırlıyorum.
bolca nemlendir canim catliyosun muhtemelenKizlar inanilmaz kasiniyor karnim iki gundur zor tutuyorum kendimi offiff. Herkes ayni mi
Kizlar inanilmaz kasiniyor karnim iki gundur zor tutuyorum kendimi offiff. Herkes ayni mi
biraz az olctu burdaki doktor yaBak benim sat 26 mayis. En son 32 hafta 2 gunluk gittim. 2 kg tam 43 cm di
Kizlar inanilmaz kasiniyor karnim iki gundur zor tutuyorum kendimi offiff. Herkes ayni mi