• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar. Kontrol vardı bugün. 2400 olmuş benim oğlan 😇 Her şey yolunda, sağlıklı, kıpır kıpır. :nazar: Nst'de şov yaptı gene. Kasılmam, karında sertleşmem yokmuş. Oğlak burcu olarak erkenden doğmaz yani senin oğlan, rahat ol dedi. 😆

Planlanan tarih 2 Şubat'a kadar kaşıntılarım tekrarlamazsa ve kolestazla ilgili tahlil sonuçlarım hep böyle normal sınırlarda seyrederse doğumu 10-11-12 Şubat gibi yaparız dedi. Totalde 4 farklı güne ameliyathane ve oda ayarlattı. :KK45:

Ücreti falan konuştuk. Bi de kordon bankası mevzusunu. O firmaları arayıp onlarla görüşecem bi de bakalım. Kök hücre önemli. 😊

bende kordon bankası işlerini merak ediyorum canım konuştuktan sonra buraya da yazarsan sevinirim. İnternette çok az bilgi var maalesef. Birde kordon bankasında saklanmasa bile kök hücre bağışı olarakta yapılabiliyormuş bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba🤷🏻‍♀️

Benimde misafirim vardi bugün oturdum biraz ayni ağrılar uzanıyorum gecer diye umuyorum uzan derin sakin nefes al gecer inşallah.
Şuan kayınvalidemdeyim uzanamam da eve geçer geçmez uzanıcam. Ben yorulcak bişey de yapmadım bugün ama büyüdü artık o yüzden normaldir diye düşünüyorum

kızlar @KARABATAK_ ı çok merak ediyorum ya. telefonu olan var mı acaba. yani bir satır da olsa yazardı sanki. çok merak ettim inşallah iyilerdir.
Bende cok merak ediyorum yazardi diye dusunuyorum insallah sorun yokdur da yogunluktan yazamiyordur🙏

Selam kızlar. Kontrol vardı bugün. 2400 olmuş benim oğlan 😇 Her şey yolunda, sağlıklı, kıpır kıpır. :nazar: Nst'de şov yaptı gene. Kasılmam, karında sertleşmem yokmuş. Oğlak burcu olarak erkenden doğmaz yani senin oğlan, rahat ol dedi. 😆

Planlanan tarih 2 Şubat'a kadar kaşıntılarım tekrarlamazsa ve kolestazla ilgili tahlil sonuçlarım hep böyle normal sınırlarda seyrederse doğumu 10-11-12 Şubat gibi yaparız dedi. Totalde 4 farklı güne ameliyathane ve oda ayarlattı. :KK45:

Ücreti falan konuştuk. Bi de kordon bankası mevzusunu. O firmaları arayıp onlarla görüşecem bi de bakalım. Kök hücre önemli. 😊
Bende de karında kaşıntı oluyor senin kaşıntıların nasıl birşey çıkmadı tahlil de ama kaşıntı var alt karında çok fena

Kızlar doktordan geldim ekmek yememem işe yaramış. Karın çevresi normal haftasına dönmüş 2300 gr boyu da 46 cm olmuş.

Akşam sancım olduğunu söyledim. Tekrar olursa haberleşelim gel mutlaka dedi 2 hafta daha dayanırsa üniversite hastanesine gitmene gerek kalmaz dedi.

Kızımın tipi de bu. Tipini yediğim :dua:Eki Görüntüle 2576128
Cok tatli masallahhh ya yerim

Kizlar inanilmaz kasiniyor karnim iki gundur zor tutuyorum kendimi offiff. Herkes ayni mi

canim senle satlarimiz ayniydi ,en son nezaman gittin muayeneye bebegin kilosu boyu ne cikti
Canım 31+6 da gittim en son. 2010 g 43 cm ölçtü. Güzel dedi böyle giderse şubat ortasında alırız dedi. Sonraki randevum 24 ocakta. Seninle yakındı boyu kilosu diye hatırlıyorum.

Bende de karında kaşıntı oluyor senin kaşıntıların nasıl birşey çıkmadı tahlil de ama kaşıntı var alt karında çok fena

Benim el ve ayakta başlamıştı, sonra tüm vücuda yayıldı. Döküntü olmadan tatlı tatlı kaşınıyordu. Uyuyamıyordum kaşınmaktan. Gebeliğe bağlı safra kanallarının daralmasıyla ilgili bi sorun. Karaciğeri yoruyor, alt ve ast değerleri yükseliyor ve özellikle geceleri manyak gibi kaşınıyorsun evlerden ırak. Şiddetli vakalarda bebeğin karaciğerini de etkiliyor, o yüzden sürekli takip edip doğumu ona göre planlıyorlar.

Senin derinin genişlemesi, çatlamasıyla ilgili bi kaşıntıdır belki. Ya da çamaşır mı rahatsız ediyo acaba. Sürekli nemlendirsen de kaşınıyor mu?

Canım 31+6 da gittim en son. 2010 g 43 cm ölçtü. Güzel dedi böyle giderse şubat ortasında alırız dedi. Sonraki randevum 24 ocakta. Seninle yakındı boyu kilosu diye hatırlıyorum.
bende 30 aralikta kendi dojtoruma gitmistim 1900 gr demisti,gectigimiz persembe yani 4 gun once evime yakin medicalpark var ordaki bir doktora gittim 1950 gr dedi biraz canim sıkıldi az geldi bide 2 haftada 50 gr mi aldi yani , burdakinin cihazi biraz eskiydi acaba yanlismi olctu diyorum

Kizlar inanilmaz kasiniyor karnim iki gundur zor tutuyorum kendimi offiff. Herkes ayni mi

Benim çok nadir hafiften kaşınıyo da, göbeğin kaşınması normal neticede. Bol bol nemlendirip avuç içiyle yumuşak yumuşak kaşı nolacak ki tutma kendini :) Nemlendirici kesmiyosa zeytinyağı, kantaron yağı iyidir.

Kızlar herkese merhaba. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️ cuma günü idrarda silik çıktı hemen kan verdim 16,77 çıktı. Bugün hem sabah hem akşam idrar yaptım negatif. Bugün adet günüm ama adette olmadım. Böyle olup gebe olan var mi lütfen yardım

Back
X