- Emoji Skoru
- 3.005
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı ömürlü olsun canım güle güle büyütünKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün normal geldi galiba kilosu nasıl emiyo mu☺Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Ben de öyle düşündüm ilk bebeğimiz giydiği kıyafet üzerine çok bol olmasın güzel olsun istedim bir de kilo boyu önde gitmiyor haftasıyla uyumlu gününü beklerse en iyi ihtimal 3 kilo falan anca belki doğarBence yenidoğan almakla iyi etmişsin , en azından bir iki ay da olsa bebeğe kıyaget laZım
Büyük olunca hiç iyi olmuyor , yanlış tutuyorsun
iyiyiz canim şükür yuvarlaniyozKizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))
Ya ben doğuma 66.5 ile girdim.
Şuan da 65.5 kilom.
Yani vücudum da aşırı bı ödem var demek ki.
Sadece 1 kg vermişim çünkü.
Masallah canim hayirli olsunnnKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Normalde 1 hafta sonra cagirmasi gerek ama seninki degisik biraz cnm erken dogum felan ama ihmal etme bir git bence doktoruna bu arada nasilsiniz buyudunuz muSezaryen olan arakadşalar , Dr kontrole ne zaman çağırdı? Beni iki ay sonra çağırdı da kokula akıntım var sarı renkte canımı sıkıyor ya
Büyüyoruz canım şükürNormalde 1 hafta sonra cagirmasi gerek ama seninki degisik biraz cnm erken dogum felan ama ihmal etme bir git bence doktoruna bu arada nasilsiniz buyudunuz mu![]()
Bence çok fazla 2 ay bir tanıdığı 1 haftaya çağırmıştı bence sen git kontroleSezaryen olan arakadşalar , Dr kontrole ne zaman çağırdı? Beni iki ay sonra çağırdı da kokula akıntım var sarı renkte canımı sıkıyor ya
Toparlıyor yavaş yavaş çok şükürBen de öyle düşündüm ilk bebeğimiz giydiği kıyafet üzerine çok bol olmasın güzel olsun istedim bir de kilo boyu önde gitmiyor haftasıyla uyumlu gününü beklerse en iyi ihtimal 3 kilo falan anca belki doğartabi inş sağlıklı olsun da kilo doğunca da alınır
Sizin bebeğiniz nasıl kilosu falan toparladı mı?
Bana da değişik geldi 2 ayBence çok fazla 2 ay bir tanıdığı 1 haftaya çağırmıştı bence sen git kontrole
11 ocakta dogum yaptim,Sezaryen olan arakadşalar , Dr kontrole ne zaman çağırdı? Beni iki ay sonra çağırdı da kokula akıntım var sarı renkte canımı sıkıyor ya
Allah Allah ya neden benimki iki ay dedi ki11 ocakta dogum yaptim,
Bugun kontrole çağırdı.
Son kontrol 40 gun sonra dedi.
İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Nasil bir agri?Allah Allah ya neden benimki iki ay dedi ki
Titiz bir Dr çok sa güvenirim ona , durumumdan haberdar edeyim bari
Geçer belki kendiliğinden diyorum ama ağrım da var :;
Hayırlı olsun bu arada
Logusalik döneminde ollaki oluyor birseyler.İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)
Yarın randevum var![]()
Aa hayırlı olsunKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()