• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Sezaryen olan arakadşalar , Dr kontrole ne zaman çağırdı? Beni iki ay sonra çağırdı da kokula akıntım var sarı renkte canımı sıkıyor ya

Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲🏻🙏🏻
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün normal geldi galiba kilosu nasıl emiyo mu☺

Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲🏻🙏🏻
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻

Bence yenidoğan almakla iyi etmişsin , en azından bir iki ay da olsa bebeğe kıyaget laZım
Büyük olunca hiç iyi olmuyor , yanlış tutuyorsun
Ben de öyle düşündüm ilk bebeğimiz giydiği kıyafet üzerine çok bol olmasın güzel olsun istedim bir de kilo boyu önde gitmiyor haftasıyla uyumlu gününü beklerse en iyi ihtimal 3 kilo falan anca belki doğar 🥰 tabi inş sağlıklı olsun da kilo doğunca da alınır
Sizin bebeğiniz nasıl kilosu falan toparladı mı?

Kizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))

Ya ben doğuma 66.5 ile girdim.
Şuan da 65.5 kilom.
Yani vücudum da aşırı bı ödem var demek ki.
Sadece 1 kg vermişim çünkü.
iyiyiz canim şükür yuvarlaniyoz🙄 hep basenlerden aldm kiloyu ya kabus gibi ha biraz da uste gideydi neyse buna da şükür🙏 seninkide odem sanirim imkansiz 1 kilo vermen cnm 1aya belli olur seninde 65 olsam fit bir hamile olurdum 80 dayanmis biri olarak 😭 o kadar da dikkat edip yemedim birde😡neyse kizimin hatrina susuyorum😁
Masallah canim hayirli olsunnn 🙏🙏

Sezaryen olan arakadşalar , Dr kontrole ne zaman çağırdı? Beni iki ay sonra çağırdı da kokula akıntım var sarı renkte canımı sıkıyor ya
Normalde 1 hafta sonra cagirmasi gerek ama seninki degisik biraz cnm erken dogum felan ama ihmal etme bir git bence doktoruna bu arada nasilsiniz buyudunuz mu 😍

Bence çok fazla 2 ay bir tanıdığı 1 haftaya çağırmıştı bence sen git kontrole

Ben de öyle düşündüm ilk bebeğimiz giydiği kıyafet üzerine çok bol olmasın güzel olsun istedim bir de kilo boyu önde gitmiyor haftasıyla uyumlu gününü beklerse en iyi ihtimal 3 kilo falan anca belki doğar 🥰 tabi inş sağlıklı olsun da kilo doğunca da alınır
Sizin bebeğiniz nasıl kilosu falan toparladı mı?
Toparlıyor yavaş yavaş çok şükür

11 ocakta dogum yaptim,
Bugun kontrole çağırdı.
Son kontrol 40 gun sonra dedi.
Allah Allah ya neden benimki iki ay dedi ki
Titiz bir Dr çok sa güvenirim ona , durumumdan haberdar edeyim bari
Geçer belki kendiliğinden diyorum ama ağrım da var :;
Hayırlı olsun bu arada

Kizlar bugun ilk kontrolümüz icin hastaneye gittik.
Sarilik var ama kan almaya deger bulmadi.
2 gun sonra tekrar bi gelin bakalim dedi.
Dogum kilosundan 95 gr vermis.
Dr, gayet iyi ilk etapta odem olur o gider sonra kilo alımına gecer bebekler dedi.
(Ben kizimdan biliyordum bunu tabi :) )
D vitamini baslayacagiz.
Benim kizima kullandigim var icerigi temiz, ondan alacagim icin saglik ocaginin verdiğini almadim.
Ordan saglik ocagina gectik, topuk kani icin.
Hemşire sariligi önemsiz gördü, tavsiyelerde bulundu. Işte, beyaz isik olsun odasinda, cam ful acik olsun perde tül olmasin ki gun isigini bol bol alsin dedi. Gündüz 2 saatte gece 3 saatte bir emziriyordum ben, dogru yapiyorsun ama 10 gun boyunca ful 2 saatte bir emzir dedi.
Sarilik idrar ile atılır, gunde 4,5 dolu dolu idrarli bez kafi dedi. Biz 10 bez harciyoruz ama bu kaka sebebiyle oluyor. O yuzden birikmis idrar olaral nasil baz alacam bilmiyorum.
27 ocakta ilk kilo kontrolu yapılacakmış birde.
Oyle iste:)

Hastanede cocuk dr undan sonra kendi dr uma gittim kontrol vardi. Dr dogumdaymis, ikiz beybi doğurtuyormustu bi 30 dk bekledik.
Bandi cikardi, kanaman yok dimi dedi, nerden bildiniz dedim. Goruyorum dedi. Meger ameliyat esnasinda iyi temizlik yapmis pek bisey birakmamis saolsun :D
Bunu kafama takiyordum cunku hic kanama yasamiyorum desem yeridir. Kizimda boyle degildi. Rahmin kisa surede cok iyi toparlamis dedi. 40 gun sonra da son kontrol dedi.
Birde bebegim yanimda evet ama insan aylardir girdiği ultrasonda dolu dolu beybi gorunce ekranda, bugun de bombos karanlik gorunce bi tuhaf oluyormus. Cok enteresan.

selozy selozy cim nerelerdesin çiçeği burnunda annemiz 😀 denizimiz nasıl
İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)

Allah Allah ya neden benimki iki ay dedi ki
Titiz bir Dr çok sa güvenirim ona , durumumdan haberdar edeyim bari
Geçer belki kendiliğinden diyorum ama ağrım da var :;
Hayırlı olsun bu arada
Nasil bir agri?
Tarif eder misin?
Bence sen dr una mesaj ile ozet geç, o illaki cagirir seni kontrole.
Mesela benimki dedi ki, telefon numaram sende var, ne zaman istersen yaz sor dedi seve seve cevap veririm ben dedi.
Canim dr um yaaa

İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)
Logusalik döneminde ollaki oluyor birseyler.
Neden aileler dahik olmus ki bosu boşuna sizi yıpratmışlar. Sonuçta bebek hastanede ve sen onu 4 gozle bekleyen bi annesin, senin kahrini cekeceklerine hayret bisey ya.
Insallah esinle aranız hemen duzelir ve aileler de uzakta kalir.

Back
X