• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))

Ya ben doğuma 66.5 ile girdim.
Şuan da 65.5 kilom.
Yani vücudum da aşırı bı ödem var demek ki.
Sadece 1 kg vermişim çünkü.
Evet 1 kilo vermen imkansız ödem kesinlikle nasıl bir yol izleyeceksin kendiliğinden mi geçecek

Daha gider merak etmeyin zaten çok değilmiş kilonuz ben kızımda 62 ile hamile kalıp 74 ile Doğuma gittim bebek 2 kilo idi Doğum sonrası 70ti kilom ama bir ay sonunda 63-64 kg ya düşmüştüm. Bu sefer 81,7 ile hamile kaldım 2 hafta önce 89,5 ü görmüştüm şimdi 87,5 oldu şeker çıkıp insülin başlayınca.. bebek de 3 kg kadar. Doğumdan Doğuma değişiyor ben bu az aldığım kilonun daha zor gideceğini düşünüyorum bakalım

Şuan da 65.5 kilom.
[/QUOTE]

Kızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu 🙏🏾
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘
Hayırlı, uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inş 🙏🏻

Şuan da 65.5 kilom.
Nispet gibi olmasın şekerim 70le girdim şu an 65 kiloyum 🤣

Şuan da 65.5 kilom.
iyiyim ben canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım 🥰
bence de o kadar az kilo vermen mümkün değil, muhtemelen ödem var vücudunda. dur bakalım daha yeni ameliyat oldun, bir aya eski kilona dönersin sen hatta daha kısa sürede. bayağı az almıştın çünkü sen.

bu arada isim konusunda sana geri dönemedim, eşin gerçekten senin hatrına öyle yapmamalıydı. ama olan da oldu artık, bunun için canını sıkma. herkese adını Deniz olarak söylersiniz. Ömer sadece kimlikte kalır. o da kendini nasıl tanıtırsa herkes öyle söyler merak etme :)

bu arada sanırım bizim ismimiz belli. evimizin patronu Begüm hanım son noktayı koydu. Mete olacakmış kardeşinin ismi 😀

nasıl yalvardı görmen lazım. baba nolur kardeşimin adı Mete olsun lütfen kabul edin vs bayağı ısrar etti. sonra eşim de büyük patron öyle istiyorsa tamamdır karar verilmiştir sana da uygunsa dedi. kısacası bizim kız kardeşinin ismini koydu. sonunda başardık :D

Biraz önce ciğer geliştirici iğnenin 2. dozunu da vuruldum. Bayağı ağrı yapıyor. İnşallah biraz daha bekler miniğim.
Kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Bebek küçük olunca emmesi zor oluyor. Kuzum emmek istemiyor. Sarılık olmaz inş. Dayanamayıp biberonu dayıyacam nerdeyse 😩 şimdi kıyafet almaya çıktık herşey çok büyük geliyor.

Kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Bebek küçük olunca emmesi zor oluyor. Kuzum emmek istemiyor. Sarılık olmaz inş. Dayanamayıp biberonu dayıyacam nerdeyse 😩 şimdi kıyafet almaya çıktık herşey çok büyük geliyor.
Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemiş 🥺🙄

Kızlarrr
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘
Maşallah gözünaydın sağlıcakla büyüt inşallah Allah size bağışlasın 😌

Kızlarrr
Allah bagislasin cnm masallah

Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲🏻🙏🏻
aaa hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 iyi olmanıza çok sevindim ❤️

Back
X