• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar ,gundaslarim 🤣 G gamzeli_bebis buycuy buycuy Psidan Psidan başka bizimle @Seso35 var heralde degilmi bu kadariz.Bakalım bizden ilk kim doğuracak.Artik prematüre sayilmayacagiz
Bugün kontrol vardı herşey yolunda aynı devam ediyor.Tosun 3 kg hepimizin aynı kiloda şuan heralde.Ayin 20 sinden sonra bekliyoruz demişti bugün yine aynı şekilde heran olabilir belli olmaz ama bizim 38+ lar en sevdiğimiz zamanlar dedi bende öyle istiyorum umarım kalmaz 27 sine kadar doğmazsa bidahaki randevu 27 de ondan sonra 6 Şubat zaten geçerse normal doğumu benim doktorumda elverişli bulmuyor ve zaten benim gordugumde 39 olup hala dogmayan hangi arkadaşım varsa 40 bitince sezeryana alındılar ya suları azaldı ya tansiyon ya bebek kilosu engel oldu .İnşallah zamaninda gelir bizimkiler
Bizimle aynı gün olan YEKTA61 YEKTA61 var bide 😀 valla ben önümüzdeki hafta hergün yürüyüş vs asılıcam biraz😀 squat içinde izin verdi doktorum ama pilates topu için izin vermedi bi uzman eşliğinde yaparsan yap ama. Kendin kendine yapma dedi🥴
Önümüzdeki hafta yürüyüş+squat+bol merdivenli geçecek😀
İnşallah 40 ı geçirmez bebişlerimiz ve kolay doğumlarımız olur inşallah🙏 Birbirimize dua edelim kızlar

Bazıları doğumu tetikliyor diye geç yapıyormuş ama bana 35.hafta kontrolünde 37de çatı muayenesi yapıcam eğer normla doğum istiyorsan dedi, hazırlıklı gittim, sende hazırlıklı ol yine de fizyolojik ve psikolojik açıdan 😂 bundan sonra zaten her an her şey olabilir hazır olmak gerekiyor
Hatta ben normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi istemiyorum dedim, e nasıl yapacağız dedi, valla 2 haftadır düşünüyorum ama bir yöntem bulamadım dedim 😂 😂 lazerle falan çıkmıyor bu bebek mecbur yapıcaz dedi 😂 olduk mecburen muayeneyi

Ben hiç hazır değilim aslında hep karnımda yaşayacak gibi hissediyorum 🤣

doğunca bir şok yaşayacağım kesin.

ama biranönce de gelsin istiyorum onunla vakit geçirmek istiyorum tüm günümü onunla geçirmek için sabırsızlanıyorum.

biran şok yaşayacağım belli buna lohusalık denecek 🤣🤣
Çatı muayenesi kaçınılmaz bende normal istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda . Ay sonu kanala girer dedi doktor ay sonu bekliyorum açıkçası 😁😁

Oyy şimdi hesapladım da benim 38ler şubatın 20sie denk geliyo 40 olursa 5 mart 😂 ve 38de gelirse tam 1 ayım var heyecan yaptım kalkıp çocuğumun kıyafetlerini yıkıyım bari 😂
Bende hala yıkamadım tek değilsin 😂 hatta pijama bile beğenmiyorum bir tane sade buldum ondan alacağım dantel veya önünde şekilli pijamaları sevmiyorum sade düz bir şey beğendim hays pijamada ona bakacağım bir de ben pijama ile insanlar içinde durmayı hıc sevmem 😅 ona uygun taytlı takım bakıyorum hala 😅

35+6 da doğdu ama gelişimi son haftalarda geriden gelmeye başlamıştı. 35e uyumlu doğdu diyebilirim.
Direnç ve tansiyon sorunum vardı. Bebek strese girdi, sancı ve açılma oldu. Yani doktor başlatmadı,kendiliğinden başladı.
Normalde bugün sezaryen günümdü en iyi ihtimalle 37.haftanın sonlarını görmeyi planlamıştık olmadı tabii.
Annem yardımcı oldu ama o da çok yoruldu.
Sonra onu evine yolladım. Deniz zaten evde yok sen git dedim.
Anneler de ev içinde gerginlik sebebi yani.
Birbirimize girdik zaten sorma:confused::KK35:

Zor günler senin için gerçekten ama biliyorsun ki bunların hepsi geçecek en güzeli de bu . En koşa zamanda herşey yoluna girer inşallah 🙏

35+6 da doğdu ama gelişimi son haftalarda geriden gelmeye başlamıştı. 35e uyumlu doğdu diyebilirim.
Direnç ve tansiyon sorunum vardı. Bebek strese girdi, sancı ve açılma oldu. Yani doktor başlatmadı,kendiliğinden başladı.
Normalde bugün sezaryen günümdü en iyi ihtimalle 37.haftanın sonlarını görmeyi planlamıştık olmadı tabii.
Annem yardımcı oldu ama o da çok yoruldu.
Sonra onu evine yolladım. Deniz zaten evde yok sen git dedim.
Anneler de ev içinde gerginlik sebebi yani.
Birbirimize girdik zaten sorma:confused::KK35:
Oyle oluyor malesef yaa hamileyken bile kendi anneme kiziyorum kadinin yardim etmekten baska yaptigi bsey yokken. Araba surerken fln bile elestiriyorum bu ne bicim park falan dedim bugun 😟 yazik kadin beni getir gotur yapiyor heryere. Insallah hormonlarim sakinlesir

Bende hala yıkamadım tek değilsin 😂 hatta pijama bile beğenmiyorum bir tane sade buldum ondan alacağım dantel veya önünde şekilli pijamaları sevmiyorum sade düz bir şey beğendim hays pijamada ona bakacağım bir de ben pijama ile insanlar içinde durmayı hıc sevmem 😅 ona uygun taytlı takım bakıyorum hala 😅
Cok yavassin kuzum benm hazir cogu sey yap artikkk

Bu sanci dediginiz sey adet sancisi gibi mi oluyor ? Ben hic hissetmiyorum hicbirsey. Nst ye de ilk pazartesi gircem. 0 cikcak benim heralde. @sukufenazz canim senin icin cok erken. Tahmini dogumlarimiz yakin. Insallah cok bekler daha bebek. Ben daha hastane cantami hazirlamadim o derece rahatim. Insallah benim bebekte asagida degildir cok cunku cok yuruyorum :( pazartesi cikacak son durumlarim ortaya. Agrim yok sukur.
Nst ye neden giriceksin canim yani sancin filan yokken de oylesine bakiyolarmi ki
Benim agrim vardi 32.haftamda baktilar bisey cikmadi

Bizimle aynı gün olan YEKTA61 YEKTA61 var bide 😀 valla ben önümüzdeki hafta hergün yürüyüş vs asılıcam biraz😀 squat içinde izin verdi doktorum ama pilates topu için izin vermedi bi uzman eşliğinde yaparsan yap ama. Kendin kendine yapma dedi🥴
Önümüzdeki hafta yürüyüş+squat+bol merdivenli geçecek😀
İnşallah 40 ı geçirmez bebişlerimiz ve kolay doğumlarımız olur inşallah🙏 Birbirimize dua edelim kızlar
Hiç sormadım ben bir şey yapayım mı diye, gebe okulu varmış ona yönlendirdi ısrarla ama kararsızım gidip gitmemekte, nefes egzersizi ıkınma falan öğretiyormuş, son anda korkmanı da engeller dedi ama bilemedim, perşembe günü randevum var sorayım bir şey yapabilir miyim egzersiz olarak diye

Ben hiç hazır değilim aslında hep karnımda yaşayacak gibi hissediyorum 🤣

doğunca bir şok yaşayacağım kesin.

ama biranönce de gelsin istiyorum onunla vakit geçirmek istiyorum tüm günümü onunla geçirmek için sabırsızlanıyorum.

biran şok yaşayacağım belli buna lohusalık denecek 🤣🤣
Çatı muayenesi kaçınılmaz bende normal istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda . Ay sonu kanala girer dedi doktor ay sonu bekliyorum açıkçası 😁😁
Bende bu zamanlar hiç bitmesin istiyorum, böyle mutluyum içimde kıpırdaması mucize :KK200: ama bebek gördükçe de hevesleniyorum, ona sarıldığımı kokladığımı hayal ederken gözüm doluyor, herhalde lohusalık böyle bir şey olacak, çelişkili duygular

Valla benimde sırtım öncelikli ağrıyan yerim ama o ilk gebeliğimde de ağrıyordu kalça ağrısı aynen öle vidalar gibi bişe onu ilk yaşıyorum doğum belirtisimi bilmiyorım normal doğum yapmadım 😰
İlk gebeliğimde ağrı yaşamamıştım. Sezaryen doğum olduğu için ben de bilmiyorum, sancı olsa bile anlamam galiba. Gülüyorum ağlanacak halime☺️

Nst ye neden giriceksin canim yani sancin filan yokken de oylesine bakiyolarmi ki
Benim agrim vardi 32.haftamda baktilar bisey cikmadi
Kontrollerde 34 te nst baslatiyor bizim hastane cnm. 2 haftada 1 gittigimizde nst de giriyormusuz

Önceden 8 Şubat diye konuşmuştuk ama haftaya kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olur diye düşünüyorum.seninki belli oldu mu
ikinci doğum değilmi seninde? Önceden banada 4-5 şubat demişti en aon geçen hafta ocak çıkınca dedi yarın kontrolum var artık net tarih sorucam.bana kalsa şubat ikinci hafta istiyorım ama bekleyemeyiz dedi ikinci sezeryan old için

Kızlar sezeryan sonrası doktor nereden muayene ediyor karından mi yoksa alttan mı.

ikinci doğum değilmi seninde? Önceden banada 4-5 şubat demişti en aon geçen hafta ocak çıkınca dedi yarın kontrolum var artık net tarih sorucam.bana kalsa şubat ikinci hafta istiyorım ama bekleyemeyiz dedi ikinci sezeryan old için
Evet benim de 2. doğum. Bende erken gelecek filan diye streslendim.Bir sorun yoksa şubatın ilk haftası normal bence. İlkinde de 1 hafta önce olmuştu.

Evet benim de 2. doğum. Bende erken gelecek filan diye streslendim.Bir sorun yoksa şubatın ilk haftası normal bence. İlkinde de 1 hafta önce olmuştu.
Sağlıkla kavuşalım herkes ve bizlerde ha bir hafta önce ha sonra ztn çok zorlamaya başladı hamilelik neden erken gelcek die şüphen i vardı bende bunda aynı şeyi hissettim hep😌hayırlısıyla ocak ayını çıkartalım inşallah

Doğum anında şuanki şiddetimde öksürsem ıkınmaya gerek kalmaz zaten :KK70:eşime diyorum zaten bu kadar öksürüğe rağmen doğurmadıysam bravo bana.
Benim öksürdügümden beri karnim sertlesti. Sendede öyle oldu mu? Bende bazen diyorum öksüre öksüre sonunda erken dogacak :KK43:

Back
X