• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle

Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum gripten normal zamanda bile çekilmiyorum. Geçen gün eşim biraz kendini kötü hissediyordu. Hemen ilaç falan aldı normalde kullanmaz ve salonda yattı. Ertesi gün işyerinde bitki çayları içmiş aşkam geldi iyiydi. Bana geçecek diye herkes çok korkuyor kimse gelmiyor yanıma.

Canım kilo konusunda artık ben bu makinelere güvenmiyorum. 3 gün önce ile dün başka makineyle ölçülen kilo arasında 300 gr fark var. 3 günde 300 gr almış olamayacağına göre yanlış ölçüyor. O yüzden takılma bence

Dikişlerimin sağ tarafında yani başlangıcında sertlik ve şişlik oluşmuş.
Kızımı görmek için hastaneye gittiğimde doktorumu bulabilirsem göstericem ama sezaryen geçirmiş olanlar böyle bişey yaşadılar mı acaba?
Başıma iş açmasa bari :(

Günaydın canım daha iyiyim çok şükür dün de güzel geçti ilk gün biraz sıkıntılıydı sadece, kızımda kilo verdi 2300 lere düştü normal miş hemşire öyle söyledi ama içim içimi yiyiyo tabi bugün evimize çıkıcaz inşallah toparlıcam kızımı duş falan alırsam sütümde artar diye düşünüyorum bakalım 😁
Evet yaa maşallah benim kız alıyo emiyoda çekemiyo işte tam sıkılıyo sinirleniyo bide boş gelince doymayınca daha anne karnında gibi zor uyandırıyoruz
Pompa konusunda hem fikirim eylül ayında hatırlarsanız sormuştum alın lazım oluyo demiştiniz iyiki o zaman almışım ilk aldığım şeylerden biriydi 😂
Banada biraz sancı var gibi geldi baktım altlar sert rahatlattı biraz valla
Sen nasıl oldun bebiş nasılll
Çok sevindim cnm inşallah ponçiğin dahada alır kilo . Sen hangi pompayı aldın cnm?
selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Bende ölçümlere güvenmiyorum hepsi farklı ölçüyo

Ya zaten bebegin tekmeleri karnimi ağrıtıyor bide öksürünce daha cok karin ağrısı oluyor. :işsiz:Doktora soyledim ama kaslarin yırtıldığı icin agri oluyor dedi.:olamaz: Bitki caylarida pek ise yaramiyor sadece o anlık rahatlatiyor ama geçirmiyor.:hasta: Bu arada dogum tarihlerimiz ayni görünüyor bakalim kim daha önce dogum yapacak :sampiyon::anne:
Aynen canım günler aynı ben 38. Haftada normal doğumla doğursam diyorum😂😂 sürekli pozitif doğum hikayeleri okuyorum inşallahh sağlıklı sıhhatli doğururuz🙏 Sizin ilk bebek mi bizim ilk☺️
Selam hanımlar yprucu bir karne gününden hiçbirşey yapmamama rağmen bütün gün dışarda olmak fena yordu.gece resmen uyku nedir unuttum sabahladım birde arada yatarken bir kalça ağrısı bunuda işk defa bu gebelikte yaşadım varmı kalça kemiği oraları ağrıyan😌🤭
🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Sabaha kalktığımda kalça kemiği dahil bütün kemiklerim ağrıyor sanki el ayak bacak bel vajina😂 işe gidene kadar normale dönüyor sonra işte yorulunca yine başlıyor ağrımaya😂 ben alıştım artık ağrımasa garip gelicek inşallah doğum belirtisi değildir bi 38 e kadar dayansın istiyorum😁

Kızlar bişey sorcam size dün annem geldi memleketten gelmeden öce lcw dan bebişe bişeyler almışlar ama faturasını almamış ya da babam alıp atmış. Aldıkları şeyleri çok büyük ve ayları uyumsuz etiketleri hep üstünde mağazadan değiştirebilirmiyim bunları?

Son düzenleme:
Kozlar bişey sorcam size dün annem geldi memleketten gelmeden öce lcw dan bebişe bişeyler almışlar ama faturasını almamış ya da babam alıp atmış. Aldıkları şeyleri çok büyük ve ayları uyumsuz etiketleri hep üstünde mağazadan değiştirebilirmiyim bunları?
Büyüyünce giydirirsin canım.. yeterince yenidoğanı 3-6 aylığı yok mu?
Sonra onlar eline geliverir.
Ayrıca faturasız da değişim yapıyolar mı bilemedim.

Büyüyünce giydirirsin canım.. yeterince yenidoğanı 3-6 aylığı yok mu?
Sonra onlar eline geliverir.
Ayrıca faturasız da değişim yapıyolar mı bilemedim.
Çok büyğk ama 2-3 yaş almışlar 😀en azından sene ye kışlık bişiler alayım. Besenlerine bakmamışlar boydan minik gelmiş onlara almışlar

Kızlar bişey sorcam size dün annem geldi memleketten gelmeden öce lcw dan bebişe bişeyler almışlar ama faturasını almamış ya da babam alıp atmış. Aldıkları şeyleri çok büyük ve ayları uyumsuz etiketleri hep üstünde mağazadan değiştirebilirmiyim bunları?
Canim eger etiketleri uzerindeyse degistiriyolar diye biliyorum fisi yok hediye geldi icine degisim fiside koymamislar dersin

Canım benim görümcem birçok kez değiştirdi faturasız şekilde lcw den.

Günaydın kızlar aöf 2.universite sınavlarına girdim 5 dersi sabah oturumuna koymuşlar öğleden sonra da 1 ders kaldı bugün bitiyor .Bu yıl başlayım dedim 1.sınıftayım.Hem okul hem cocuklar hem hamilelik ama yine de vereceğim dersleri :KK71:

Kızlar Oto koltuğu aldınız mı ben almadım ama çok gerekli mi

Lcw fissiz degisim yapiyor .ama alinan magaza adini ve alinan gunu biliyorsaniz kendi sistemlerinden kontrol ederek yapiyorlar.ben degistirdim gecen ay

karnina bakio cnm ameliyat yerinin durumuna

Cok geçmiş olsun canim ya cok zor.grip bilirim 1 ayi gecmistr gribim ilac kullandm gecmedi hala cekerin doktor ilaçta vermiyor artik cocugun kilosuna gelince kendi doktoruna gidince netlesir bence birde grip olunca yiyemiosun haliyle oda almıyordur bence takma kafana bunlari insallah hersey gonlunce olur 🙏
insallah canim gecmedi bitmedi ne bela gripmis ,zaten acile bi gittik herkes domuz gribi koca koca adamlar berbatti ,dogumdan once kurtulmam lazim oksurukten

Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum gripten normal zamanda bile çekilmiyorum. Geçen gün eşim biraz kendini kötü hissediyordu. Hemen ilaç falan aldı normalde kullanmaz ve salonda yattı. Ertesi gün işyerinde bitki çayları içmiş aşkam geldi iyiydi. Bana geçecek diye herkes çok korkuyor kimse gelmiyor yanıma.

Canım kilo konusunda artık ben bu makinelere güvenmiyorum. 3 gün önce ile dün başka makineyle ölçülen kilo arasında 300 gr fark var. 3 günde 300 gr almış olamayacağına göre yanlış ölçüyor. O yüzden takılma bence

aa 300 gr azda degilmis ya ,aslinda kendi doktorundan sasmican ,yoksa insanin kafasi karisiyor boyle
Çok sevindim cnm inşallah ponçiğin dahada alır kilo . Sen hangi pompayı aldın cnm?

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Bende ölçümlere güvenmiyorum hepsi farklı ölçüyo

sagol yektacim ,benim direncte oldugu icin korkum ondan ,yoksa sisman cocuk olsun diyd bir kaygim yok , en azindan 3 olsun yeter 🙄

Kızlar şampuanda bübchen güvenilir değil mi mühendisinoğlunda bulamadım bilgisi olan var mı ? Mustela ile bübchen güvenilir sanıyordum ben

cNim lcw de sadece etiketle degisim yapiyorlar , faturaya veya fise gerek yok

Selam kızlar kontrolden geliyorum dr evde yatış verdi artık tamamaen doğum pozisyonuna girmiş dedi en ufak sancı çıkarda eve yollamam dedi çok şükür çıkmadı su gelmesi leke gelmesi durumunda hemen hastanede ol dedi ve en aşağı 1 hafta tutmamız lazım haftaya cumartesiyi görürsek iyi dedi ola ki bişe olmaz ise bir sıkıntı çıkmaz ise 4 şubat tarihim🤔

Kızlar şampuanda bübchen güvenilir değil mi mühendisinoğlunda bulamadım bilgisi olan var mı ? Mustela ile bübchen güvenilir sanıyordum ben
evet mustela ve bubchende var yildizlar listesinde ,ben nivea baby nin sabununu aldim ilk asamada onunla yikicam ,buyuk kizimdada oyle yapmistim oda guvenilir

Back
X