• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Bana da herkes erkek diyor. Eminim kiz diyorum. Insanlar cok cahil ya
Ben hem kız hem oğlan anası olarak tespitim şu kızda karnım çok sivri oldu oğlanda yayvan kalçadan aldım kiloyu. Ve sonuç olarak kızdaki kilo daha çabuk gitti 70den 63’e düştüm oğlanda doğumdan 7 ay sonra 62 kiloydum.

Ben hem kız hem oğlan anası olarak tespitim şu kızda karnım çok sivri oldu oğlanda yayvan kalçadan aldım kiloyu. Ve sonuç olarak kızdaki kilo daha çabuk gitti 70den 63’e düştüm oğlanda doğumdan 7 ay sonra 62 kiloydum.
Darisi basima o zaman 😊😊🙏🏻🤷🏻‍♀️🤰🏻🤰🏻

burnunun içinde kurumuş sümük mü var canım? onun için aspratöre gerek yok ufacık bir peçeteyi inceltip burnuna sokarak alabilirsin.
Ay evet tamda öyle canım şırıngayla mama falan verdik o zaman burnuna kaçmış sanırım pislik oluşmuş yarın deniyim yapabilirsem öyle yapıyım

Ay evet tamda öyle canım şırıngayla mama falan verdik o zaman burnuna kaçmış sanırım pislik oluşmuş yarın deniyim yapabilirsem öyle yapıyım
Tel tokanın arka kısmıyla çekiyordum ben deneyebilirsin

Ca
Merhaba kızlar bebeğimiz beklemedi 16:30 da doğdu. Küveze girmedi çok şükür 2900 kg.. darısı isteyen herkese sağlıkla gelsin
nım Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻

selozy selozy mi demişti mutlaka reflü yatağı ve emzirme yastığı alın diye . Aldım bende hemen 😇. İnşallah kullanmak nasip olur
@KARABATAK_ demişti. Reflü yatağı kesinlikle alın. Bence de çok kullanışlı. Emzirme yastığı almadım,çünkü bizim kıza sütü sağıp biberonla içiricez gibi duruyo. Hastanede kaşık biberona alıştı emmek zor geliyo,kısa süre emip bırakıyo.
Aç dururum ama emmekle uğraşamam diyo resmen :D
Mecburen biberonla destekliyoruz. Yoksa emzirme yastığı da çok kullanışlı bişey. Tekrar emmeye ikna edebilirsem kesin alırım.

Son düzenleme:
İzliyorum bilgim var ama uygulamada nasıl olur bilmiyorum 😊
Annelik iç güdüleri seni yönlendirir 👍 ağzına burnuna su kaçırmadan yaparsınız. Önce vücudunu sonra başını yıkadık biz. Hamak aldıysan küvetin içine o daha da kolaylaştırıyor.

Bende 👀 müthiş bir bel ağrısı eşliğinde rutin gece oturmasını yapıyorum . Kim bilir kaç saat sonra uykum gelecekte uyuyacağım daaaa.zor. Gerçekten 2. Trimester balayıymış .
Evet 5 te yattim 9 da kalktimmm offf. Gece karnim asiri kasindi kasimisim sabah gene surprizlerle uyandim 😞

Evet 5 te yattim 9 da kalktimmm offf. Gece karnim asiri kasindi kasimisim sabah gene surprizlerle uyandim 😞
Kesintisiz 4 saat uyumak da nimet sayılır. Ben 3 saatte bir süt sağıyorum. Uyandın,sağdın,paketledin, tekrar uyudun derken geri 2 saat belki kalıyo. Sonra yine uyan.
15 günün sonunda kendimi tamamen kapamışım gece alarm filan duymamışım , bi kalktım saat 4:30
Memeler taş gibi üstüm başım süt içinde :D
Son bi kez derin derin uyumuş oldum. Kızım gelince ihtiyacım olucak

Kesintisiz 4 saat uyumak da nimet sayılır. Ben 3 saatte bir süt sağıyorum. Uyandın,sağdın,paketledin, tekrar uyudun derken geri 2 saat belki kalıyo. Sonra yine uyan.
15 günün sonunda kendimi tamamen kapamışım gece alarm filan duymamışım , bi kalktım saat 4:30
Memeler taş gibi üstüm başım süt içinde :KK70:
Son bi kez derin derin uyumuş oldum. Kızım gelince ihtiyacım olucak
Aynen uykuya çok ihtiyacın olacak 🤪 benimde sertleşiyor öncesinde sağıyorum öyle veriyorum kuş kadar ağızları var dolu memeyi tutamıyor. Emerken de çabuk yoruluyor biberon denemedim henüz bende direniyorum 🤩 Deniz kızce ne zaman geliyor 😘

Gunaydin kizlar :KK25:
Cok sukur ben bu aralar uyuyabiliyorum aman nazar etmiyim de kendimi :KK45:
Sislerimde indi sonunda minik ayagim geri dondu :KK48:
Oglum dunden beri asagilarda hep sanirim yavas yavas kanala giriyo 🙄 dun ilk defa sanci sirasinda karnimin icinin hafiften yandigini hissettim
Sali gunu kontrolum var bakalim doktor ne diyecek
Keske acikligim olmus olsa da cagirsam annemi gelse artik 2 haftadir kv bizde cok bunaldim :(

Back
X