• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar 40-50 arası sancı sayılır mı ya? dün hep o aralardaydı nstde ama doktorum bir sıkıntı yok dedi. demekki düzenli olmayınca sorun olmuyor.
ama bende anlıyorum artık kasılmalar sıklaştı. rahim kendini doğuma hazırlıyor.

bir hafta sonra gel demişti, muayeneden çıkar çıkmaz randevu almaya çalıştım haftaya cumaya, ama yoktu. pzt vardı, o gün de bir gün yüzünden yine ücret ödeyeceğim. az para da değilki mübarek. sanırım cuma kafama göre giderim, bir bahane bulup asistanına söylersem direkt alır beni. tabii o zamana kadar doğurmazsam 😂
Ben eşime baktırdım bgn nstçekilirken sayılarısölesene dedim 50-60-200-180 bişeler söledi ama dr iyi dedi 😝 düzene bakıyorlar sanırım

Kanala girdiğini usg demi söyledi canım 🙄 ben bu hafta yardırcam egzersiz yürüyüş olayında 😀

Evet canım, bir hafta oldu gireli. Ben hiç yürümedim bu sürede ama bol bol öksürdüm 😆
Kızlar 40-50 arası sancı sayılır mı ya? dün hep o aralardaydı nstde ama doktorum bir sıkıntı yok dedi. demekki düzenli olmayınca sorun olmuyor.

bir hafta sonra gel demişti, muayeneden çıkar çıkmaz randevu almaya çalıştım haftaya cumaya, ama yoktu. pzt vardı, o gün de bir gün yüzünden yine ücret ödeyeceğim. az para da değilki mübarek. sanırım cuma kafama göre giderim, bir bahane bulup asistanına söylersem direkt alır beni. tabii o zamana kadar doğurmazsam 😂

Benimde 40-70 arası çıktı ama düzensiz olduğu için doktor önemsemedi canım.

100un ustunde cikarsa ve duzenli olursa dogum sancisi oluyor diye hatirliyorumcanim

Kızlar tecrübeli anneler kızımın burnunun birinde pislik var burun aspiratörü kullanıyım mı nasıl kullanıcam bilmiyorum almıştım ama deniz suyuna falan gerek varmı ?

Merhaba kızlar bebeğimiz beklemedi 16:30 da doğdu. Küveze girmedi çok şükür 2900 kg.. darısı isteyen herkese sağlıkla gelsin
Gözün aydın canım , geçmiş olsun
Gün geçmiyordu ki Şubat anneletinden birisi daha doğurmadın

Kızlar tecrübeli anneler kızımın burnunun birinde pislik var burun aspiratörü kullanıyım mı nasıl kullanıcam bilmiyorum almıştım ama deniz suyuna falan gerek varmı ?
aspirator burnunda akintili sumuk varsa kullaniliyor canim ,nasil bir pislikki

Kanala girdiğini usg demi söyledi canım 🙄 ben bu hafta yardırcam egzersiz yürüyüş olayında 😀
Kubra iki gunde 3 kere yazdin bunu basla artik ahshsjsj gel bana eslik et 10.000 alt sinir diyelim :)
Kızlar aventin elektrikli göğüs pompası almıştım sizlerin tavsiyesi üzerine , bugün kullanmaya başladım kısa sürede sağıyor. Memnun kaldım. Lansinoh manuel vardı ondan da memnundum ama elim yoruluyordu. Hatta eşim bunun ikilisi varmış niye onu almadık dedi. Düşününce olabilirmiş. Sütü saklamak için lansinoh poşet aldım oda iyiymiş saat tarih herşeyi yazıyorsun.
bende avent aldim bakalm insallah memnun kalirim ya da isime yarar 3 aylik hamileyken almistim tee 🤪 buyuk seyler aradan ckksin diye
Kizlar sizdede yumurtlama akıntısı gibi akıntı oluyor mu? Bende bu aksam oldu sadece bir kere. Nişan falan olabilir mi? Yumurta akı gibi bi akıntı.
Bende yumurta akimi hatirlamiyorum ama sumuksu sekilde iki uc kere oldu cnm sonra gecti ama. Sancin ya da baska birseyin yoksa belki enfeksiyondandir ben ona yordum cunku doktora gitmistim birkac gun sonra sorun yoktu.

Merhaba kızlar bebeğimiz beklemedi 16:30 da doğdu. Küveze girmedi çok şükür 2900 kg.. darısı isteyen herkese sağlıkla gelsin
Masallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin kilosu gayet iyi masallah😍
Normal doğummu oldu

Benimde sancılar 40-50 arasındaydı cnm .Bencede cuma git sen
Sayiliyo canim ama dr un onemsemediyse buyuk ihtimal duzenli olmadigi icindir sen yine de cuma gidebiliyosan gitmeye calis
Ben eşime baktırdım bgn nstçekilirken sayılarısölesene dedim 50-60-200-180 bişeler söledi ama dr iyi dedi 😝 düzene bakıyorlar sanırım
100un ustunde cikarsa ve duzenli olursa dogum sancisi oluyor diye hatirliyorumcanim
Benimde 40-70 arası çıktı ama düzensiz olduğu için doktor önemsemedi canım.

dediğiniz gibi düzensiz kasılmalar olduğu için önemsemedi doktorum sanırım kızlar. ama emin olduğum bir şey var ki o da kızıma hamileyken bu durumu bu kadar sık yaşamıyordum, özellikle 3 gündür ve geceleri daha çok kasılıyor karnım. doktorum gece daha çok olur dedi zaten. ama doğum kasılması değil bu o çok belli. onu mutlaka anlarsın demişti.

ben yine de perşembe ya da cuma gidicem, ondan önce bi aksilik olmazsa inşallah.

Kubra iki gunde 3 kere yazdin bunu basla artik ahshsjsj gel bana eslik et 10.000 alt sinir diyelim :)

bende avent aldim bakalm insallah memnun kalirim ya da isime yarar 3 aylik hamileyken almistim tee 🤪 buyuk seyler aradan ckksin diye

Bende yumurta akimi hatirlamiyorum ama sumuksu sekilde iki uc kere oldu cnm sonra gecti ama. Sancin ya da baska birseyin yoksa belki enfeksiyondandir ben ona yordum cunku doktora gitmistim birkac gun sonra sorun yoktu.
Yaaa allah allah farklı kişilere yazdım ama😀😀
Rahatsızmı oldunuz merve hanım😀😀

gözünaydın hoşgeldi bebeğin 😍
tarihlerimiz aynı nerdeyse, bana da dün kilosu 3 dedi doktor, demekki gerçekten o civarda oluyor bu hafta. gayet iyiymiş kilosu inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider ☺️

Back
X