İnşallah gönlümüzden geçenler olurinsanların canı zamanında çok sıkılmış demekki
bende inanmıyorum tabiiki ya, eğlence olsun işte
zaten yüzde elli tutma ihtimali var her testin, tutunca da gerçek mi acaba diyor insan
yüzünde anlamsız bir sırıtmayla izledin di miEvet canım cok garip oldum gözlerim doldu dilim tutuldu hiçbir şey sormak bile gelmedi aklımaeşim bile diyor kaç yaşına geldik hala cahiliz bi video bile cekmel aklımıza gelmedi diyor ben heyecandan dilim bile tutuldu ne videosu bir sonrakine artık
inşallahİnşallah gönlümüzden geçenler olurdaha bizim ki fındık kadar 3 hafta sonra çağırdı doktor o zamana büyürüz belki nub falan bakarız
Benimde 2 hafta bakalım belki cinsiyet içinde bişey der o zamanaEvet yaa nub baya baya kesin bişi gibineyse onu görmeye de 3 hafta kaldı
Evet o anlamsız sırıtma gözlerimin dolması ile son bulduyüzünde anlamsız bir sırıtmayla izledin di mi ☺ benim eşim yanımda değil şu an, o da bana dedi insan bir video çeker diye, ya o an telefonum nerde ondan bile haberim yoktu ne videosu dedimki ilk kez de yaşamıyoruz bunu ama insan her zaman heyecanlanır böyle bir şeye
Çokheyecanlııııı ama yaainşallahbüyür annesi, bende 20 gün önce gittim hap kadar bişeydi hiç anlamadım nerde olduğunu bile öyle büyüyoki 9. haftada el ayak bayağı belli oluyor
Bence de bir yanlislik var bu isteBen hariç herkesin kız çıkıyo bu işte bi iş var ama hadi bakalım
Amin insallah hepimizinki.O kisi benim ismimi degistirdimallah o günleri gösterir inşallah :)
ama neden olmasın kızımda da buraya yazmıştım uzun süre devam etti burada muhabbetimiz ama 1 yıldır artık kimse yazmıyor, ama arkadaş olanlar özel hayatta zaten iletişimi kesmedi. benim de 3 tane görüştüğüm yakın arkadaşım oldu orası sayesinde. burda da güzel dostluklar kurulur inşallah zamanla ❤
Hayattaki ve karnınızdaki bebeğinize allah sağlık versin inşallah, bir daha yaşatmasın.
burda bir arkadaşımız da yanılmıyorsam bu sebeple son haftalarında kaybetmişti bebeğini. bunlar da hayatta insanın başına gelebilecek şeyler, düşünmek istemiyoruz kaçıyoruz ama gerçekten allah sabrını veriyor ki insan dayanabiliyor.
hepsi sağlıkla gelsin inşallah.
ah hem de nasıl yakalp atışını duymuşsun sende insanın içi nasıl titriyor değil mi çok teşekkür ederim ❤
Kızlar ilkbebek heyecan, bilinmezlik ve korku ile geciyor. Yani vucüt degişiyor, hormonlar altüst. Bir bilinmemezlik, dogum korkusu...Anne olarak yetip yetememe korkusu... Bebegi seveceginden emin olamama... Bunlar çok normal. Kucagınıza alıp ilk emzirdiğinizde hayatınızın anlamı olacak. Sonra ilk aylar zorlandıkça asla 2.olmaz diye düşüneceksiniz. Yıllar yılları kovalarken her yaşın sendromunu yaşayacaksınız. Çocuk yapmaya tövbe edecek kıvama geleceksiniz. Çocuk büyümeye başladıkça o bebek kokuyu özledikçe bir de bakacaksınız ki hamişsinizÇılgınca ama gerçek...Ben de şu an karnımda kini oğlum kadar sevebilecek miyim, diye düşünüyorum. 2 çocukla ben ne yapacagım mesela? Aklımda binbir düşünce. Attan düşenin halini attan düşen anlar misali, beni 2.çocugu olanlar iyi anlamıştır sanıyorum.Biz de ilk bebişleri bekleyenleri çok iyi anlıyoruz. Sadece şunu unutmayın hissettikleriniz çok normal ve dünyanın en iyi annesi siz. olacaksınız.
yaaa cidden mi ama nasıl bileyim tabii söylemedin sanırım hiçTesekkur ederim amim hepimizin insallah.O kisi benim ismimi degistirdim
zaman öyle çabuk geçiyorki bir bakmışız kucağımıza alma heyecanını yaşıyoruz. hepimiz bebekleri sağlıkla kucağımızda yerini alsın inşallahÇokheyecanlııııı ama yaa
İvit istatistiğim başlamadan son buldu sanırım ahahahaBence de bir yanlislik var bu isteBunca kadinin hepsinin kiz bebek cikmasi zor ihtimal
bilimsel olarak da kız bebek olma ihtimali daha fazla yalnız hatırlatırımİvit istatistiğim başlamadan son buldu sanırım ahahaha
Nub'unu sor nub'unu.Benimde 2 hafta bakalım belki cinsiyet içinde bişey der o zamana
Yazdım herkesi hepsini incelicem tek tekbilimsel olarak da kız bebek olma ihtimali daha fazla yalnız hatırlatırım
Ayy kalp atışını kaç atıyo diye sorduğumda bile napcan kız dedi ordan cinsiyet tahminlerine girme dediNub'unu sor nub'unu.
Ay cok sevindim cok sukur gozun aydin canim darisi bana insallah ve duymayan diger arkadaslara :)Benimde pek bir belirtim yok. Hatta hic belirtim yok. Burada yazilanlari okuyunca bende telas etmistim bos gebeliktir diye. Ama cok şükür bugun kalp atışlarını duydum. Bence belirtimiz olmadigi icin şanslıyız ve bu korkulacak bisey degil. Kiymetini bilelim
Bende 27 :)Kızlar sizin yaşlarınız kaçben 27
ya ben okudum da hiç anlamadım yoldaydım o an, sonra da amaaan dedim ne kaldı şurda öğrenmeme. şu an kendime söz veriyorum hiç tahmin testlerini uygulamıcamYazdım herkesi hepsini incelicem tek tekyarın erkek bebek bekleyen arkadaşa yapcam bi de bakalım onda nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?