2020 Şubat Anneleri

yeb4 reçetesiz alabiliyorsun canım
54 gibi fiyatı var
Fitil olarak kullanacağın içilenle aynı ilaç
Eczacıya da danış yine de

Karından mı baktı canım Dr

yeb4 reçetesiz alabiliyorsun canım
54 gibi fiyatı var
Fitil olarak kullanacağın içilenle aynı ilaç
Eczacıya da danış yine de
sağol canım evet arkadaşlar anlattı aynı ilaçmış meğer, bende bir kutu daha vardı zaten. ama fitil şeklinde kullanmayı düşünmüyorum ya yapamam o şekilde ne bileyim. akşam yatarken bi tane içiyorum artık.
Karından mı baktı canım Dr
evet ya şükür artık ilk kez karından muayene oldum

Bende bende 10+0 dık dün paylaştım ama cevap verende olmadı küçük diyemi acaba
Valla gördüğüm kadarıyla 11 12 13 haftalarda nub belli oluyor falan yazmışlar ilk sayfalardaki bi bayan baya denk getirmiş hep. Şuan yorum yapan hep tutturabiliyor mu onu bilmiyorum ama

Valla gördüğüm kadarıyla 11 12 13 haftalarda nub belli oluyor falan yazmışlar ilk sayfalardaki bi bayan baya denk getirmiş hep. Şuan yorum yapan hep tutturabiliyor mu onu bilmiyorum ama
amaaaan bunlar da tuhaf 13. haftaya kadar bekleyebilsek 1 hafta daha bekleriz zaten 14de doktor da iyi kötü söyler

2 hafta var beklicez artık yapıyolar yorum tutuyo diyo çoğu insan belki gittiğimde doktorda bişey söyler

Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.

Kalp atışını sormak benim aklıma geldi ama son anda sormakdan vazgeçtim çünkü ilk keseyi gördüğümüzde sağda mı solda mı dedim doktor hemen çaktı en sabırsız an cinsiyet anı sanırım

O zaman da hareket etmese niye hareket etmiyor bu diye strese gark eder muhtemelen
Benim de kardeşimle aramda 4 yıl 10 ay var yani 5 yaş desem yeri. Büyüyene kadar biraz sıkıntı olmuştu benim için. Kucukle anlaşmak zor oluyor ama yaşlar büyüdükçe aradaki fark da kapanıyor ve çok yakın iki arkadaş oluyorsun şimdi kızsam da bazen sövsemde en yakın arkadaşım o Erkek olsaydı belki bu kadar herşeyi paylaşamazdık ama bir kızın ardından bir kız çocuğu daha bi başka ❤
Öyle çok bekletme huyları var mı Malum tecrübesizim ve neler yaşayacağımı kestiremiyorum

Gönlünüzü rahat tutmaya çalışın tüm hamileliği boyunca yatan insanlar biliyorum sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz kalp atışı varmış ne güzel biraz rahat olun ki bebek de rahat olsun

canını sıkıp kendine boşu boşuna stres yapma bence, kaç tanıdığım var kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan. bi tanıdığım 9 ay kanama yaşamış kızı şu an 7 yaşında hiç strese girme böyle de olabiliyo, herkesin bünyesi aynı değil. bişey olacaksa zaten strese girsen de olur girmesen de, ama olmayacaksa boşuna bebeği de strese sokuyosun

@Sansebastian doktora gidecektin bugün merak ettim güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…