2020 Şubat Anneleri

amniyosentezde de düşük de olsa erken doğum ya da başka sorunlar olabiliyormuş bebeği kaybetmeye kadar. allah korusun böyle bir durum yaşasam amniyosentez yaptırmam, çok küçük ihtimal olsa da kötü sonuçlar olabiliyor. yani tabii çocukta bir sorun varsa aldırmayı düşünenler zaten yaptırıyor genelde. bende böyle bir şey düşünmem o yüzden yaptırmam da.

tabii şu an ihtimaller üzerine konuşmak daha kolay. yaşamak çok zordur eminimki. aslında hiç yaptırmak istemiyorum bu testleri ama doktorum ille de yapalım diyor, özel hastanelerin para tuzağı aslında çoğu ya. aslında kişinin kendi tercihine bırakılmalı. yaptırmıcam desen zorlamayacaklar ama doktor deyince mecbur kalıyorsun, ne dese yapıyosun.

aman neyse ya inşallah hepimizin bebekleri hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağımıza gelip yerlerini alır amin amin amin 🥰🥰🥰
Bende özele gidiyorum oğlumdada özele gittim aynı dr a dr um durumu anlattı tercihi bana bıraktı asla mecbur bırakmadı

25.5 aylik kizim var 12.5 kg.
Yapışık ikiz gibiyiz,
Gun icinde uyku saati ve aksam babasi gelince teli elime alabiliyorum sadece.
Allah a emanet edip normal hayata devam etmekten baska care yok canimcim.

Sevindim,gözün aydin :)
Yarin da benim kontrolüm var insallah.
15.15 de.
Kendi doktoruma gidecegim ilk defa.
Sen gorsuysen insallah ben de görürüm elleri ayaklari günümüz yakin ya.
Asiri derecede heyecanliyim cunku ilk defa gorecegim ben, umarim hersey yolundadır.

Kızımda da ozel hastaneye gittim.
Dr ense kalinligini olctu ve dedi ki bana
Eger bebegi aldirmayi dusunmuyorsan hamileligini zehir etme ugrasma 2 li 3 lu ile demisti.
Ense kalınlığı normal cikmisti burun kemiği de olusmustu ve ben yapturmamistim hic bi test.
37 yasindayim suan,
2 li 3 lu yasimdan dolayi zaten risk grubunda cikacak bu aşikar.
Amniyosentezi araştırıyorum okuyorum ama sirf merakimi gidermek icin de bu islem gereksiz geliyor cunku ben de aldirmam down vs olsa. Hem inancim geregi hem de bi cana kiyma kararini ben veremeyecegim icin.

Allah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah.

İnşaAllah güzel geçer canm güzel güzel haberlerle gel😍

Alışveriş bile yapamıyoruz cinsiyetini bilmediğimiz için 🤗
Evet yaaa bişeyler almak istiyorum bende☺️😂 ben işten ayrıldıktan sonra evde vakit geçirmek için hemde ilerde hatıra kalması için battaniye örmeye başladım ama beyaz renk kenarlarını cinsiyete göre gidicem 😁 gerçi elim alışsın diye kolay bi modeldi hatta bitmek üzere 😂😂

İkili test konuşulmuş bende 33 yaşındayım bilmiyorum ne olur annem en küçük kardeşimi 41 yaşında doğurdu şu an 11 yaşında bir erkek kardeşim var 😊 hiç aklıma test falan gelmiyor nedense bilmiyorum 🙈 hamile olduğum bile aklıma gelmiyor alışamadım hala sanırım 🙈 uzun süre bebeksiz bir ev olunca alışmak nasıl olacak bilmiyorum rahatlığa da alıştık 😅 ama tabi isteyerek oldu bebeğimiz 🤗

Bizimde ayni sekilde oldu tüp bebek hayalleri kurarken bi baktık süpriz yapmış bize inanamadik bi türlü 😁 ama cok şükür yavrum benimle 😍

Ya cok sukur ne kadar buyuk bi nimet demi canim cok sansliyiz binlerce kez sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bizede ilk gittiğimiz profesör tüp bebek gerekiyor dedi ,çok şükür ikisidd normal yolla oldu. Bazen çok kızıyorum bu doktorlara
Masallah rabbimin mucizelrri gercekten doktorlara kizmamak elde degilll

Evet yaaa bişeyler almak istiyorum bende☺😂 ben işten ayrıldıktan sonra evde vakit geçirmek için hemde ilerde hatıra kalması için battaniye örmeye başladım ama beyaz renk kenarlarını cinsiyete göre gidicem 😁 gerçi elim alışsın diye kolay bi modeldi hatta bitmek üzere 😂😂
Bende öyle şeyler yapmayı istiyorum ama pek beceremiyorum. Birinin bana ogretmesi gerek yoksa yapamam heralde 😂 kendi emeginle bisey yapip onu evladinin uzerinde gormek kadsr güzel bi şey olamaz heralde 😍

Ya cok sukur ne kadar buyuk bi nimet demi canim cok sansliyiz binlerce kez sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Idrar testi yanlış çıktı diye defalarca denedim o kadarki inanamadim 😂 Allaha ne kadsr şükretsek azdır. Elhamdülillah acı çekmeden doktorlarin eline düşmeden doğal yolla geldi minigim 🐣🐥

Ikili tarama ya.gidince tatlı şeyler.yiyin diyolar bebek çok hareketli oluyormuş 😂😂
canım onu 5. ayda mıydı tam hatırlamıyorum o zaman yapılan detaylı ultrason için diyorlar. hani üç boyutlu da görüyoruz ya, hareket etsin diye bana da yarım saat önce çikolata ye demişlerdi :)

Kızımda da ozel hastaneye gittim.
Dr ense kalinligini olctu ve dedi ki bana
Eger bebegi aldirmayi dusunmuyorsan hamileligini zehir etme ugrasma 2 li 3 lu ile demisti.
Ense kalınlığı normal cikmisti burun kemiği de olusmustu ve ben yapturmamistim hic bi test.
37 yasindayim suan,
2 li 3 lu yasimdan dolayi zaten risk grubunda cikacak bu aşikar.
Amniyosentezi araştırıyorum okuyorum ama sirf merakimi gidermek icin de bu islem gereksiz geliyor cunku ben de aldirmam down vs olsa. Hem inancim geregi hem de bi cana kiyma kararini ben veremeyecegim icin.

Allah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah.
amin canım hepimiz için. bende aldırmam öyle bir durumda, o yüzden aslında yaptırmamakla yaptırmak arasında kararsızım. zor süreç ya hamilelik cidden. keyfini çıkarmaya çalışıyosun ama hep bir endişe.
hatta ikinci çocuğu bazen hep bu yüzden erteliyordum. allaha emanet hepsi, inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız.

bu arada yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤️
Bende özele gidiyorum oğlumdada özele gittim aynı dr a dr um durumu anlattı tercihi bana bıraktı asla mecbur bırakmadı
ya bende yaptırmak istemiyorum deseydim üstelemezdi, ama ilk hamilelikti ve tecrübesizdim ya doktorun bu testi git aşağı katta yaptır deyince hemen koşa koşa gittim :) bi de ben internete bakıp araştırmazdım pek, kötü şeyler görünce çok etkilenirdim. o yüzden doktor ne diyosa yaptım.

şimdi yaptırır mıyım bilmiyorum ya. ama yaptırırım herhalde. kararsızım gerçekten. inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar ❤️

kızlar bel fıtığım öyle azdı ki anlatamam :( yüzüyorum bu aralar, o da ilk başta tetikliyor ama sonra iyi geliyor. ama ölüyorum resmen o bel ağrım kalçamdan bacağıma bir vuruyor yürürken olduğum yerde kalıyorum. son aylarda napıcam acaba 🤦‍♀️
ilk hamileliğimde fıtık daha yoktu ona rağmen son bir ay bel ağrısından akşam yatarken 4 yastıkla yatıyodum 😂

hani bi muhabbet vardır ya seni 9 ay karnımda taşıdım der anneler, cidden ne zormuş be :işsiz: hep bunu hatırlatıcam çocuklarıma bende 😂

Bende öyle şeyler yapmayı istiyorum ama pek beceremiyorum. Birinin bana ogretmesi gerek yoksa yapamam heralde 😂 kendi emeginle bisey yapip onu evladinin uzerinde gormek kadsr güzel bi şey olamaz heralde 😍
Bilen birinden yardım alabilirsin canım tığla kolay bişey yapıyorum, aslında benim elimden geliyo atkı falan yapmışımdır ama baya oldu elime bişey almayalı benimde ☺️☺️ Daha erken biliyorum ama evde boş geçirmeyim dedim evet gerçekten ilerde hatıra kalıcağını düşünmek bile güzel 😍

Kızlar biliyor musunuz kaşar muz birde bulgur bebeği çok iyi gelistiriyornus

Kızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum

Kızlar biliyor musunuz kaşar muz birde bulgur bebeği çok iyi gelistiriyornus
kaşar pek iyi bi peynir türü değil aslında
diyetisyenim nasıl yapıldığını görsen ağzına sürmezsin diyodu
muz kilo aldırıyor onu biliyorum ama :)
bulgurda faydalıdır eminim
doğumdan sonrada faydalı çok süt yapıyor :)

Back
X