2020 Şubat Anneleri

Kızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
evet benim ve bir kaç arkadaşımızın da böyle bir sorunu oldu burda. rahimde kese etrafında kanama alanı oluyor. progestan kullanıyorum 1 aydır. son gittiğimde bayağı azalmıştı çok hafif kalmıştı. genelde geçiyor, korkma stres yapma.

evet benim ve bir kaç arkadaşımızın da böyle bir sorunu oldu burda. rahimde kese etrafında kanama alanı oluyor. progestan kullanıyorum 1 aydır. son gittiğimde bayağı azalmıştı çok hafif kalmıştı. genelde geçiyor, korkma stres yapma.
Ay inşAllah canım doktor ağır iş yapma ilişki olmasın dedi bol bol dinlen dedi bakalım işteyken nasıl olcaksa :/ progestan nasıl uyku sersemlik yapıyor mu

4 sene Bolu'da okudum . 2. Memleketim sayılır . Bende boluyu çok özledim ya kardelende çekirdek yemeyi anıtparkta çimenlerde oturmayı vs . Hey gidi gençlik 😊 ama izmirden sonra bolu biraz sıkar seni haklısın
Birazdan da öte 😒 Sen izmirde nerdesin?

bende kız kardeşlere çok özeniyorum :)
ben erkek kardeşlerimle de iyi anlaşıyorum, biriyle 5, diğeriyle 8 yaş var aramda. çocukken didişiyoduk ama şimdi iyiyiz. ama tabiiki hemcinsin olması çok daha farklı olurdu.

azcık daha sabret cinsiyetini öğrenince alırsın ☺️ insan görünce dayanamıyor ama cidden 😍

evet saf zeytinyağ en iyisi.
umarım ailenin kadınlarına benzersin hiç çatlağın olmaz inşallah :) çok kilo alanlarda daha çok olabiliyor ama.
Vallahi dayanamıyorum 😭 O kadar güzel şeyler var ki bir tanecik alsam da evde dursa nolur sanki falan diye içimden geçiriyorum 😂

Ben bu gidişle çok kilo alanlardan olcam. Dün resmen cok yememek için kendimle savaş verdim. Tabi gecenin sonunda kekleri çerezleri gömdüm baya da çoktu 😭😭

Ben hamilelik boyunca 4 kg aldim.
Karin kaslarim da cok zayif, yani spor yapan biri degilim. Genetik de değil bizde ama benim hic catlagim olmadi. Bakalim bunda olacak mi paylasirim burda. 😊
4 kg mu 🤤 kaç kiloyla hamile kalmıştın bu arada?

Kilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam 🙏🏻

Gunaydin ben artik belliyim be canim pert bir vaziyetteyim artik bulantilardan aglar haldeyim cok yoruldm cok sen nasilsin

Allah şifa versin cnm benimde bulantım oluyor özellikle akşamları artıyor birde açken çok oluyor sürekli yemem lazım :D

Ay inşAllah canım doktor ağır iş yapma ilişki olmasın dedi bol bol dinlen dedi bakalım işteyken nasıl olcaksa :/ progestan nasıl uyku sersemlik yapıyor mu
evet canım ilişkiyi bana da yasakladı.
şu an geçmek üzere ama kanama alanı, bir dahaki kontrolde sanırım geçer. yani inşallah.

progestan berbat ediyor canım ağızdan alınca. aynı hapı vajinadan fitil olarak da alabiliyorsun. ama ben onu yapamadım ağızdan almaya devam ediyorum. ama günde iki yerine bir defa yatarken alıyorum. mahvetti beni tansiyonum yerlerdeydi resmen. bayağı da geçti deyince akşam bi tane almaya başladım.

ama sen becerebiliyosan fitil olarak al öyle yan etkisi olmuyomuş.

Şuana kadar çok şükür kilo almadım

4 kg mu 🤤 kaç kiloyla hamile kalmıştın bu arada?
62
Ideal kilom 55 di, +7 ile hamile kalmistim.
Diyet yapmadim ama hamilelik oncesi gibi normal beslendim. Gebelik sekeri cikmisti bunun etkisi tatliyi haftada 1 e düşürmek olmustu. zaten tek kotu yani tatli yiyememekti :D
Kilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam 🙏🏻
Normal yiyorum ama 60 ile hamile kalmistim 59 olmusum.
Ayni tarti ayni yer bakalim bugun kontrol var insallah hersey yolundadir.

Vallahi dayanamıyorum 😭 O kadar güzel şeyler var ki bir tanecik alsam da evde dursa nolur sanki falan diye içimden geçiriyorum 😂

Ben bu gidişle çok kilo alanlardan olcam. Dün resmen cok yememek için kendimle savaş verdim. Tabi gecenin sonunda kekleri çerezleri gömdüm baya da çoktu 😭😭
al canım o kadardan ne olacak, hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler çok. ben renklere hiç takılmam zaten bence kız erkek her rengi giyebilmeli :)

öyle anlarda özellikle tatlı şeyler yerken hep bebeğini düşün, tatlı en büyük düşmanımız. allah korusun gebelik şekeri olur falan. böyle düşünürsen yemezsin 🥰🥰

ben 59 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde, hala öyleyim aç tartıldığımda. ama 10 gündür de iştahım açıldı. yine de kendimi tutuyorum ve yüzüyorum. sanırım ondan almıyorum şu an.

Allah şifa versin cnm benimde bulantım oluyor özellikle akşamları artıyor birde açken çok oluyor sürekli yemem lazım :D
Amin canim hic bir sey yemiyorum ben daha dorusu almiyor yesem geri cikiyor simdiden 6 kilo verdim artik hic ayakta durcak halim kalmadi

62
Ideal kilom 55 di, +7 ile hamile kalmistim.
Diyet yapmadim ama hamilelik oncesi gibi normal beslendim. Gebelik sekeri cikmisti bunun etkisi tatliyi haftada 1 e düşürmek olmustu. zaten tek kotu yani tatli yiyememekti :D

Normal yiyorum ama 60 ile hamile kalmistim 59 olmusum.
Ayni tarti ayni yer bakalim bugun kontrol var insallah hersey yolundadir.
Ben normalde hiç tatlı yetmezdim çünkü sevmem. Son birkaç haftadır canım hep tatlı istiyor ve ben de yiyorum. Yemez olaydım 😭 1 buçuk kilo almışım vr daha 3.ayimin içindeyim 😭 önümde daha 6 ay var ve ben şimdiden birkaç kilo alırsam diğer aylarda kim bilir kaç kilo alırım

al canım o kadardan ne olacak, hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler çok. ben renklere hiç takılmam zaten bence kız erkek her rengi giyebilmeli :)

öyle anlarda özellikle tatlı şeyler yerken hep bebeğini düşün, tatlı en büyük düşmanımız. allah korusun gebelik şekeri olur falan. böyle düşünürsen yemezsin 🥰🥰
Renk konusuna ben de takılmam cıvıl cıvıl olsun yeter 😍 ama daha çok minik ondan acele etmek istemiyorum azıcık daha gelişse diye beklemeye çalışıyorum 🙂
Hiç sevmezdim tatlı niye böyle oldum anlamıyorum 😭

Back
X