2020 Şubat Anneleri

Ben özel eğitim öğretmeniyim bir sıkıntı olursa test sonuçlarında allah korusun kararı eşime bırakırım kesinlikle yorum bile yapmam
22 temmuzda gideceğim ben de doktor sırasında değil de biraz öncesinde bir kalıp çikolata yiyeceğim tabiki😅
Cinsiyeti de görürse söyler gittiğim doktor hemen gidip bir tulum alcam :halay::KK70:

Ben kızımdan ne tekmeler yedim uyurken kucağımda sürekli yeni yeni belim ağrıyor diyorum da (özellikle bebekten kaynaklı alamadığımı söylemiyoruz) babasına gidiyor misafirlikteyim 2 haftadır düzemimiz de yok yiyecek ekmeği varsa bişi olmaz allahın izniyle

Son düzenleme:
Kızımda 60 ile hamile kalıp 72 ile doğjma gittim planladığım gibi aldım her ay kilomu
Kızım 20 günlükken 61 kilo idim
Kızım 3 aylıkken ben 54 kiloya düşmüştüm
Bunda da 57 ile hamile kaldım 1.67 boyla 70 ile doğuma gitmeyi planlıyorum
Sigarayı bıraktım yemeğimi de kesemem 😅

yok canım hiç kanamam olmadı. bu da öyle bi an oldu geçti peçeteyle baktım hep hafif bişey bile gelmedi peçeteye. sümüksü bir kıvam böyle açık kahverengi. hormonlardan olabiliyormuş galiba. devam ederse gidicem doktora. yarın bi arar sorarım önce hatta.

progestan günde iki alıyodum bir almaya başlamıştım yanlış mı yaptım bilmemki :KK43:

amin canım sağolasın ❤

evet canım kahverengi endişelenecek bir akıntı değil demişti doktor da ama korkuyor insan. hafifti zaten. yarın hastaneyi arayıp doktora ulaşmaya çalışıcam. evimde değilim kendi doktorum da değil işte ne bileyim ya insan endişeleniyor.
Geçenlerde bende de oldu aynı. Cok açik kahveydi. Tekrarlamayinca gitmedim ben . Arada hala beyaz ve sarı akıntı oluyor. Normal diye düşunuyorum. Pazartesi doktora gidicem. Yine de ona sormayi düşünüyorum.

kızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.

ama sümüksü bir akıntı. zaten bu kıvamda akıntım oluyordu beyaz ve sarımsı. ama açık kahverengi oldu şimdi ve endişelendim. doktora gitsem mi napsam, sizde oldu mu hiç ne anlama gelir ki bu?
İki gün önce bende de oldu kahverengi gün içinde bi kaç kere, biraz korktum ama ağrı olmayınca gitmedim bu sefer. İki hafta önce de pembe akıntı oldu diye gitmiştim çünkü gayet iyiydi bebek. Korkma önemli bişey değildir diye düşünüyorum. 🙏🏻

Günaydın arkadaşlar, bende hamilelikten bu yana uyku problemi var erken yatıyorum çok erken kalkıyorum gündüz uyuyorum ama rahat bi uyku değil rüyalar görüyorum bebekle ilgili bi kaç kez kalkıyorum falan rahat bi uyku istiyorumm artıkk 😞😞

Günaydın arkadaşlar, bende hamilelikten bu yana uyku problemi var erken yatıyorum çok erken kalkıyorum gündüz uyuyorum ama rahat bi uyku değil rüyalar görüyorum bebekle ilgili bi kaç kez kalkıyorum falan rahat bi uyku istiyorumm artıkk 😞😞
Ben de aynıyım, erkenden uyanıyorum 🤷‍♀️ İlk hamileliğimde okuduğum bir kitapta hamileyken oluşturduğunuz rutinlere bebeğinizde alışıyor ve doğduktan sonra o rutinleri devam ettiriyor diyordu. Yani erken kalkan bebeklerimiz olabilir 😞

kızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.

ama sümüksü bir akıntı. zaten bu kıvamda akıntım oluyordu beyaz ve sarımsı. ama açık kahverengi oldu şimdi ve endişelendim. doktora gitsem mi napsam, sizde oldu mu hiç ne anlama gelir ki bu?
Benim şu an ara ara oluyo doktor bebeğin etrafında yok demişti hatta sen söylemesen bilemezdim demişti progestan kullanıyorum istersen bi görün doktora için rahatlar inşallahta bi durum yoktur

Kızlar Günaydın doktora sormayı unuttum sırf bunun için de arasam mı aramasam mı bilemedim 🤷🏼‍♀️ 4 5 saatlik bi seyahat etmem gerekiyor arkadaşımın düğünü için bir sıkıntı olur mu acaba ??

Ben de aynıyım, erkenden uyanıyorum 🤷‍♀️ İlk hamileliğimde okuduğum bir kitapta hamileyken oluşturduğunuz rutinlere bebeğinizde alışıyor ve doğduktan sonra o rutinleri devam ettiriyor diyordu. Yani erken kalkan bebeklerimiz olabilir 😞
Evet öyleymiş eltimde erken uyanıyodum dedi şimdi kızıda erkenden kalkıyomuş 😞😞 inşallah ilerleyen zamanlarda uyuruzda bebeklerde ona alışır 😌

Kızlar Günaydın doktora sormayı unuttum sırf bunun için de arasam mı aramasam mı bilemedim 🤷🏼‍♀️ 4 5 saatlik bi seyahat etmem gerekiyor arkadaşımın düğünü için bir sıkıntı olur mu acaba ??
eğer şu an herhangi bi sıkıntın yoksa sorun olmaz bence canım
ben yapmıştım baya uzun saatliydi hatta
sık sık mola vermeyi öneriyolar sadece 1-2 saatte bir falan

Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Ben aslında p.tesi gidecektim de bugün oğlumu kontrole götürünce bende Dr a görüneyim dedim. Karından ultrasonda keseyi gördük alttan bakmadı. Kalp atışı da var bence ama net olarak göremediğim için yazmıyorum buraya dedi. 2 hafta sonra gel bida hem kalp atışlarını dinleriz hemde tsh bakarız tekrar dedi. Hipotiroidi varda bende. Anlamadığım şeyse demiştim ben sat 26 mayıs ona göre 6+5 im diye bana verdiği ultrason resminde 5w5d yazıyo. Sonradan fark ettim.

Geç döllenme olduysa ondandır , bende 2013 yılında troid ameliyatı oldum tamamı alındı, eutrox 150 mg kullanıyorum

Çokta uzun yazmışım kusura bakma :KK48: psikolojik olarak yerlerdeyim ya mide bulantısı beni mahvediyo.

Ne kusuru canım 😊 aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz işte😀
Benımde sat 25 mayıs ama 9 hazıranda oldu yumurtlama . Oyuzden 2 hafta gerıden gelıyor ,senınde öyledır bence

2-3gundur hamile gibi hissermiyorum. Yorgunlugum gecti uyumak istemiyorum normalden daha erken kalkiyorum istahim kesildi. Acaba normal mi boyle seyler

Geçenlerde bende de oldu aynı. Cok açik kahveydi. Tekrarlamayinca gitmedim ben . Arada hala beyaz ve sarı akıntı oluyor. Normal diye düşunuyorum. Pazartesi doktora gidicem. Yine de ona sormayi düşünüyorum.
önce korktum ama şimdi bende normal olduğunu düşünüyorum. doktorunun cevabını bana da iletirsen çok mutlu olurum, teşekkür ederim canım 😊
İki gün önce bende de oldu kahverengi gün içinde bi kaç kere, biraz korktum ama ağrı olmayınca gitmedim bu sefer. İki hafta önce de pembe akıntı oldu diye gitmiştim çünkü gayet iyiydi bebek. Korkma önemli bişey değildir diye düşünüyorum. 🙏🏻
sonradan doktorun söylediği de aklıma geldi kahverengi akıntı ağrı olmadıkça endişelenecek bi durum değilmiş aynen.
Benim şu an ara ara oluyo doktor bebeğin etrafında yok demişti hatta sen söylemesen bilemezdim demişti progestan kullanıyorum istersen bi görün doktora için rahatlar inşallahta bi durum yoktur
bende kullanıyorum canım. eğer birkaç defa daha olursa gidicem ama. sadece bir kere azıcık oldu.

kızlar benim eşimle kan uyuşmazlığım var doktor çok azda olsa bi kan gelirse 72 saat içinde iğne olman gerekiyor dedi
ama ben hamile olduğumu öğrenmeden kanamam oldumu hiç hatırlamıyorum doktorada sormak hiç aklıma gelmedi napıcam şimdi :KK43:

Hatem hastanesinde yılmaz gencoya gideceğim eşimle ters devreyiz yılmaz hoca da çok yoğun eğer randevularda beklemek sıkıntı olursa nazire öztürke gideceğim o da yine hatemde
Senin aklında bir yer var mı
Ben abdulhamit soysala gidiyorum. Hem ncr de hem hayat hastanesinde çalışıyo. Doktorum iyi ama hastane konusunda şüphelerim var. O yüzden nasıl yaparım bilmiyorum.

Ben abdulhamit soysala gidiyorum. Hem ncr de hem hayat hastanesinde çalışıyo. Doktorum iyi ama hastane konusunda şüphelerim var. O yüzden nasıl yaparım bilmiyorum.
O doktoru ben de düşündüm netten okuduğum yorumlarda iyiydi ncrde doğum yapan biri de memnun kaldığını söyledi ama ona giden birini bilmediğim için cesaret edemedim

Back
X