- 7 Temmuz 2019
- 96
- 91
- 3
- 43
Ben de ilk hamileliğimde 3B ultrasona girmeden çikolata yemiş, zıplamıştım ama hiç dönmemiştiKızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk hamileliğimde 3B ultrasona girmeden çikolata yemiş, zıplamıştım ama hiç dönmemiştiKızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()
Peki ayakları kolları filan belli mi artık gerçektenKızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()
O tatli birseyler yemek detayli ultrasona girmeden once yapilan bir uygulama genelde.Kızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()
Ben 9+1 de ellerini oynatışını görmüştüm bildiğin yüzüyoduKızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()
Koyu renkli alandır. Yakın görüntü ise gözükür. Dikkat edin kendinize. Kromozomşarı sağlamsa bizimle kalacaktır zaten ama dikkatli olmak lazım yine deGörüntü var ama anlamadım ki nerede kanama
Ben fitil olarak kullanıyorumİşteyken zor olucak desene![]()
Ben pek anlayamadım bi bakar mısın ince uzun olan yer mi kiKoyu renkli alandır. Yakın görüntü ise gözükür. Dikkat edin kendinize. Kromozomşarı sağlamsa bizimle kalacaktır zaten ama dikkatli olmak lazım yine de
Elleri ayakları belliydi canımPeki ayakları kolları filan belli mi artık gerçekten![]()
10 + 1 benimde canımm arkası dönüktüBen 9+1 de ellerini oynatışını görmüştüm bildiğin yüzüyodu, 10+0 göremedim ultrason görüntü yakınlaştırma falan fark ediyo bence
Kaç haftalık tam olarak canım nubu belli miydi cinsiyet içinn
Yaa yerim lokmalık bebeklerElleri ayakları belliydi canımgerçekten mucize ama yatıyordu aynı ben bende sürekli yatıyorum kalkamadı arkasıdonuktu
![]()
Allahımhani derler ya ye tatlı çekince canın erkek olurmuş, ekşi çekince kız olurmuş. ben inanmıyorum böyle şeylere de aklıma o geldi şimdi![]()
Bugün öyle yaptım. Hatta şu şekilde yedim sabah yoğurt bir dilim ekmek yumurta falan yedim öğlen süt ve 1 dilim kek aksam 1 kase corba 1 kase yesil mercimek 1 kase yogurt 2 ince minicik dilim ekmekkorkma korkma bir şey olmaz, kilo almaktan korkuyorsan kendini frenlersin ister istemez zaten. her şeyden azar azar ye bir şey olmaz![]()
Ayyyy ne güzel canım ya10 + 1 benimde canımm arkası dönüktüöksürdüm amayinede uyanmadı cinsiyete bakamadı yoksa tahmin ederdimded i doktor
![]()
Bebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorumBen pek anlayamadım bi bakar mısın ince uzun olan yer mi ki
Bi de galiba benim görüntü çok yakınlaştırılmış o yüzden ayırt ediliyorBebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorum Eki Görüntüle 2288392
Anladım canım inşallah hemencik geçer kanamalar senin ultrasonda kaç hafta göründü benim 6 dedi ve nokta kadarBebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorum Eki Görüntüle 2288392
Benimki de tam 6 haftalık gözüktü. Kalp atışını da gördük. İnşallah büyümeye ve kalbi atmaya devam eder bebeklerimizin.Anladım canım inşallah hemencik geçer kanamalar senin ultrasonda kaç hafta göründü benim 6 dedi ve nokta kadar
4mm şu an. 6 haftalıkBenimki de tam 6 haftalık gözüktü. Kalp atışını da gördük. İnşallah büyümeye ve kalbi atmaya devam eder bebeklerimizin.
Hadi inşallahBenimki de tam 6 haftalık gözüktü. Kalp atışını da gördük. İnşallah büyümeye ve kalbi atmaya devam eder bebeklerimizin.