2020 Şubat Anneleri

Kızlar bu teori doğru değil dönmedi bile 🤣
Ben 9+1 de ellerini oynatışını görmüştüm bildiğin yüzüyodu 😂, 10+0 göremedim ultrason görüntü yakınlaştırma falan fark ediyo bence😁
Kaç haftalık tam olarak canım nubu belli miydi cinsiyet içinn

Koyu renkli alandır. Yakın görüntü ise gözükür. Dikkat edin kendinize. Kromozomşarı sağlamsa bizimle kalacaktır zaten ama dikkatli olmak lazım yine de
Ben pek anlayamadım bi bakar mısın ince uzun olan yer mi ki

Eklentiler

• IMG_20190712_195222.webp
    IMG_20190712_195222.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
Ben 9+1 de ellerini oynatışını görmüştüm bildiğin yüzüyodu 😂, 10+0 göremedim ultrason görüntü yakınlaştırma falan fark ediyo bence😁
Kaç haftalık tam olarak canım nubu belli miydi cinsiyet içinn
10 + 1 benimde canımm arkası dönüktü 😍 öksürdüm amayinede uyanmadı cinsiyete bakamadı yoksa tahmin ederdimded i doktor 🙈🤗🤗

hani derler ya ye tatlı çekince canın erkek olurmuş, ekşi çekince kız olurmuş. ben inanmıyorum böyle şeylere de aklıma o geldi şimdi 😀😀
Allahım 😂 Arada benim de aklıma gelmiyor değil bu 😂 Sonra zorla canım ekşi ceksın diye uğraşıyorum ama yok hayatımda yemedigim tatlıları şimdi istiyorum 😂 Tabi şaka bi yana bu sadece bi efsane 😅😅

korkma korkma bir şey olmaz, kilo almaktan korkuyorsan kendini frenlersin ister istemez zaten. her şeyden azar azar ye bir şey olmaz 🥰
Bugün öyle yaptım. Hatta şu şekilde yedim sabah yoğurt bir dilim ekmek yumurta falan yedim öğlen süt ve 1 dilim kek aksam 1 kase corba 1 kase yesil mercimek 1 kase yogurt 2 ince minicik dilim ekmek 😂 simdi de cubuk kraker kemiriyorum. Eşime de söyledim geldiğinde bir daha tatlı vs almak yok diye 😂 Adama da rahat vermicem 😂 Çünkü görünce dayanamam 😢

10 + 1 benimde canımm arkası dönüktü 😍 öksürdüm amayinede uyanmadı cinsiyete bakamadı yoksa tahmin ederdimded i doktor 🙈🤗🤗
Ayyyy ne güzel canım ya 😍😍 benimki adını bile anmadı cinsiyet konusunun 10 gün var daha şuan 10+5 olduk bizde 11 olunca gitsem mi acaba başka bi doktora 🙈😂 detaylıya bile girmeyi düşündüm bi ara 😂

Ben pek anlayamadım bi bakar mısın ince uzun olan yer mi ki
Bebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorum
2288392

Bebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorum Eki Görüntüle 2288392
Bi de galiba benim görüntü çok yakınlaştırılmış o yüzden ayırt ediliyor

Bebeğinin yanında kanama alanı göremedim canım. Muhtemelen bebeğine uzak bir yerde. Benimki tam altında olduğu için net gözüküyor. Sende öyle göremedim. Benimkini de yüklüyorum. 5 günlük progesteron iğne verdi pazartesi tekrar gidip iğne yazdırıcam.. crinone vajinal jel de kullanıyorum Eki Görüntüle 2288392
Anladım canım inşallah hemencik geçer kanamalar senin ultrasonda kaç hafta göründü benim 6 dedi ve nokta kadar

Selam arkadaslar.😊
Bugun kontrolum vardı.
2 haftalik gerilik cok şükür kapanmis.
Sat 10+2 ölçümde 10+0 cikti.😆
Kalbini dinledim.
Kollari ayaklari kipir kipirdi, aglamamak imkansizdi.😑
Dr um Kizimda da gittigim dr,
Onceden randevu bulamadigim için bugun ilk gidişim idi ona. Kisaca bilgi verdim onceki kontrollerden ve dedi ki,
Kanama alani eskiye gore azalmis ama tamamen bitmemis 3 farkli noktayi gosterdi.
Tedbir amacli progestana müdahil baska ilaç yazdi, artik progestani yazmiyormus takip ettigi gebelere.(progestani kullanamadigimi soyleyince de bu bas dönmesi vs bi etki gostermiyor dedi)
37 yasinda oldugumu söyledim, gulumseyerek artık 37 yasi ileri yas olarak adletmiyoruz gayet normal bi gebelik yasi gunumuzde dedi. 😌
2 li 3 lu test icin de onların benim icin bi onemi yok, zaten yaptirsan bile kanama alani sebebiyle risk yuksek cikar dedi.(ben yaptirmayacagimi soylemistim)
Detayli ultrason önemli, onu istiyorum zamani gelince bu kafi dedi.
Aklima gelenler bunlar,
Resmini de ekliyorummmm♥️😘

Eklentiler

• 20190712_220331.webp
    20190712_220331.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 20190712_220430.webp
    20190712_220430.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 56
Back
X