- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Soguk cnm aksamlari hele baya birYav deme bu akşam Konya’ya geçicez en iyisi çocuklara alışveriş yapmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soguk cnm aksamlari hele baya birYav deme bu akşam Konya’ya geçicez en iyisi çocuklara alışveriş yapmak
Aynen aynen balık gibilerEvet yok gerçekten öyleee kayıyodu dönüyodu çok güzeldi ya![]()
Çocuk doğduktan sonra asıl sinirden ağlarım gibi geliyor ama bilemiyorumvallahi başlarda bana da öyle geliyodu ama son iki hafta ben yatakta oturup ağladığımı bilirimgerçi çok geç doğurmuştum, ne zaman doğacak psikolojisi ve uyuyamamak sinirlerimi bozmuştu. şimdi gülüyorum tabii kendime boşuna endişelermiş hep tecrübesizlikten
![]()
Ben aile hekimine hiç gitmedim haberleri yok gebeliğimdenUzun süredir yazamadım biraz yoğun geçti umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir biiz de genel olarak iyiyiz herhangi bir değişiklik yok yarın aile hekimi cağırdı oraya gideceğim şimdilik bu kadar![]()
GEBELİK TAKİBİ İÇİN VE AŞILARINI OLACAKSIN AİLE HEKİMİNDE.Ben aile hekimine hiç gitmedim haberleri yok gebeliğimden
Ne için çağırıyorlar acaba ?
Ben Balıkesirde yaşıyorum ama memleketim Eskişehir. Canım Eskişehire anneme geliyorum ben. İkili testi burada yaptırmam lazım. Bana ilgili bir doktor önerebilir misin.? Acıbadem Mine hanıma hamilelik öncesi gitmiştim ama ikili test fiyatları nasıldır oarada bilemedim?aa siz de mi eskişehirden? bende eskişehirde yaşıyorum ne güzel denk geldi
gerçekten Temmuz ortasında bu ne soğuk hele sabahları işe giderken donuyorum resmen
Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ve o melekleri sizin gibi işini seven insanlarla karşılaştırsınAllah evladıyla sınamasın kimseyi
Ben işimi çoook severek yapıyorum ve çok isteyerek okudum 12 yıl oldu hala ilk heyecanla girerim derse Yazıyla anlatılacak bişi değil bu aileye çok iş düşüyor o yüzden tercihi eşime bırakırım dedim
Ayrıca benim çocuklarımın genel bir adi var teyzeleri günlük hayatınızda kullanır ve yayarsanız seviniriz
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY![]()
Acıbadem maalesef biraz pahalıdır ama normalde nekadar ki bu testler hiç bilmiyorum. Ben ümit hastanesine gidiyorum Dilek Ulusoy doktorum çok ilgili tatlış bir doktor ben daha önce Tanser Şensese gitmiştim bana biraz soğuk bir doktor gibi gelmişti. Yine ümit hastanesinde Sebahattin Akyıl var ona da çok iyi diyorlarBen Balıkesirde yaşıyorum ama memleketim Eskişehir. Canım Eskişehire anneme geliyorum ben. İkili testi burada yaptırmam lazım. Bana ilgili bir doktor önerebilir misin.? Acıbadem Mine hanıma hamilelik öncesi gitmiştim ama ikili test fiyatları nasıldır oarada bilemedim?
Gebelik takibi için aradılar yarın bakalım ne yapacaklar benim ilk kızımda gidememiştim eşimin görev sebebi bende bilmiyorum ne yapıyorlarBen aile hekimine hiç gitmedim haberleri yok gebeliğimden
Ne için çağırıyorlar acaba ?
Taburcu oldum cnm.ama dusuk riskim devam ediyo yaticaksin dedi doktor.lekelenmem azda olsa devam ediyo en azindan artik pembe degil kahve gibi.doktor pembe kahve lekelerde cok telas yapmaya gerek yok dedi.cok kanaman olursa hemen gel onun disinda gelmene gerek yok dedi.dinleniyorum simdi
Çok şükür çok çok geçmiş olsun canımmTaburcu oldum cnm.ama dusuk riskim devam ediyo yaticaksin dedi doktor.lekelenmem azda olsa devam ediyo en azindan artik pembe degil kahve gibi.doktor pembe kahve lekelerde cok telas yapmaya gerek yok dedi.cok kanaman olursa hemen gel onun disinda gelmene gerek yok dedi.dinleniyorum simdi
Çok şükür çok çok geçmiş olsun canımmdinlen uzan hiç kalkma inşallah kanaman olmaz atlatırsın hemen inşalalh moralini yüksek tut bebeğin yanında.bol boldua oku kuran dinle Rabbim yardım eder inşallah
Teşekkür ederim. Ben de Dilek hanıma alıyım o zaman.Acıbadem maalesef biraz pahalıdır ama normalde nekadar ki bu testler hiç bilmiyorum. Ben ümit hastanesine gidiyorum Dilek Ulusoy doktorum çok ilgili tatlış bir doktor ben daha önce Tanser Şensese gitmiştim bana biraz soğuk bir doktor gibi gelmişti. Yine ümit hastanesinde Sebahattin Akyıl var ona da çok iyi diyorlar
Orayı bilmem ama ben mesela istanbul da memorial hizmet hastanesine sordum sadece kan testi 600 tl birde muayene olacakmış , nırmalde ben özel dr muayenehanesine gidiyorum o hasteneye takipte değilim kaldıki acıbadem daha fazladır, ben devletten randevu aldım orda yaptırıcam ikilşyi , birde zaten yaştan dolayı nifyt testi yaptıracağız tamamen özel ... ama bu testte down sendromu görülmüyormuş o yüzden dr ısrarla ikisinide yaptırmamızı istiyor . Bakalım hayırlısı Allahtan bide benim kurumsaldan kuş kadar limitli özel sağlık Sigortam var ancak muayeneye yetiyor ... daha bunun şekeri var ayrıntılı usg si varBen Balıkesirde yaşıyorum ama memleketim Eskişehir. Canım Eskişehire anneme geliyorum ben. İkili testi burada yaptırmam lazım. Bana ilgili bir doktor önerebilir misin.? Acıbadem Mine hanıma hamilelik öncesi gitmiştim ama ikili test fiyatları nasıldır oarada bilemedim?