2020 Şubat Anneleri

Demosan Demosan umarım herşey yolundadır 🙏
D Daphnesss umarım bir daha yaşamazsın bunu🙏
Teşekkürler arkadaşlar, salı 11 gibi ameliyatıma girdim, öncesinde ağrım giderek arttı hatta tuvalete gidemeyecek duruma kadar geldim ağrıdan, doktor 6 saatte bir parol yazdı ama çok az etki etti. Neyse, ameliyat için spinal yapıldı 2 saat masada herşeyin farkında tir tir bekledim. Ameliyat sonunda doktor ayak bileğimi 3 ana yerden kırdığımı söyledi çivi ve platinle doldurdular yani bileğimi Spinalin etkisi geçince inanılmaz bir ağrı yaşadım şuan kendime yeni yeni geliyorum tabi bitmedi ağrılar. Bebek iyi şimdilik ama 3 gündür parolla yaşıyorum, umarım kötü etkilenmez
Demosan Demosan ne oldu durumun acaba çok merak ettim, güzel haberlerle gel inşallah.

Mesajı tek elle yazdığımdan üstte yorum içine yazmışım Telefondan yazınca geri alamadım, son durumum.

Taburcu oldum cnm.ama dusuk riskim devam ediyo yaticaksin dedi doktor.lekelenmem azda olsa devam ediyo en azindan artik pembe degil kahve gibi.doktor pembe kahve lekelerde cok telas yapmaya gerek yok dedi.cok kanaman olursa hemen gel onun disinda gelmene gerek yok dedi.dinleniyorum simdi
Gecmis olsun cnm insallah hayirlisiyla atlatirsin bu gunlerini

sonucunu da yaz bize mutlaka. ama inaniyorum ki bebis sağlıklıdır. stres yapma canim..
Evet minik fasulyem gayet iyiydi sadece bir hafta geriden geliyor ultrason o da geç döllenmeden dolayı çok şükür kanama alanı da görülmedi

Orayı bilmem ama ben mesela istanbul da memorial hizmet hastanesine sordum sadece kan testi 600 tl birde muayene olacakmış , nırmalde ben özel dr muayenehanesine gidiyorum o hasteneye takipte değilim kaldıki acıbadem daha fazladır, ben devletten randevu aldım orda yaptırıcam ikilşyi , birde zaten yaştan dolayı nifyt testi yaptıracağız tamamen özel ... ama bu testte down sendromu görülmüyormuş o yüzden dr ısrarla ikisinide yaptırmamızı istiyor . Bakalım hayırlısı Allahtan bide benim kurumsaldan kuş kadar limitli özel sağlık Sigortam var ancak muayeneye yetiyor ... daha bunun şekeri var ayrıntılı usg si var
Ne kadar pahalıymış test bide 3 lü teste gerek duyulursa😩😩 ben hiç bu testleri ve fiyatlarını bilmiyordum daha önce 2 defa gebe kaldım ama bu aşamalara gelmek nasip olmadı.

ben demistimm :) ama ilk dediklerinde ben de cok korkmuştum.
Bir de şey dicem benden bugün baya kan aldılar bazıları açıklanmış pek anlamadım ama sanırım kan uyuşmazlığı falan bakılmış bazıları pozitif bazıları negatif anlamadım pek

Mesajı tek elle yazdığımdan üstte yorum içine yazmışım Telefondan yazınca geri alamadım, son durumum.
çok geçmiş olsun tekrar canım. inşallah bu zor günleri atlatırsın kolayca.
dertlenme çok daha ağır ilaçlar içenler var hamilelikte. parol çok ağır bi ilaç değil.

Orayı bilmem ama ben mesela istanbul da memorial hizmet hastanesine sordum sadece kan testi 600 tl birde muayene olacakmış , nırmalde ben özel dr muayenehanesine gidiyorum o hasteneye takipte değilim kaldıki acıbadem daha fazladır, ben devletten randevu aldım orda yaptırıcam ikilşyi , birde zaten yaştan dolayı nifyt testi yaptıracağız tamamen özel ... ama bu testte down sendromu görülmüyormuş o yüzden dr ısrarla ikisinide yaptırmamızı istiyor . Bakalım hayırlısı Allahtan bide benim kurumsaldan kuş kadar limitli özel sağlık Sigortam var ancak muayeneye yetiyor ... daha bunun şekeri var ayrıntılı usg si var
Bende nifty testi yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden merak ettim. Nifty testinde down sendromu riskine bakılmıyor mu diyorsunuz ? Ama bakılıyor olması lazım aslında değil mi ? Yoksa ne anlamı kalır ki o yüzden testi yaptırmanın 🤷‍♀️

Ben de nifty yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. O yüzden hem ikili hem nifty e gerek var mu bilemedim ama doktorunuz öyle dediyse vardır bir bildiği😉

Bende nifty testi yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden merak ettim. Nifty testinde down sendromu riskine bakılmıyor mu diyorsunuz ? Ama bakılıyor olması lazım aslında değil mi ? Yoksa ne anlamı kalır ki o yüzden testi yaptırmanın 🤷‍♀️
Katiliyorum bakiliyor down sendromuna

Back
X