2020 Şubat Anneleri

Doktor bulantı 4 ay sürer dedi. 4 ay ne demek ya
Inan sürüdumu sürüyor ben oglumda cekdm 5 ay tirmaladim günleri bundada öyle vala gunler zehir zemberek gecio hep yatip kusuyorum artik sag ve sol kasıklarim acir oldu cok zorlanir oldum kusmakda ama cikmadan da rahat birakmiyor

N
bende meyveli soda değilde sade sodaya limon sıkıp içiyorum, bence sende öyle yap, ama günde 2 tane içiyorum zararı var mı bilmiyorum. hafta sonu randevum var soracağım bakalım ne diyecek doktor
Onu icemiyorum cnm ya ah icsem cook faydali ama nafile gonulsuz icincede midemde durmuyor

Insalah sürmez ne vardi bunda bari cekmeseydim de gule oynaya gecirseydim
tüh keşke içebilseydin canım, ben zararı olabileceğini düşünmesem 3-4 tane içerim çok rahatlıyorum çünkü, benimde ümidim vardı belki bunda bulanmam diye ama maalesef hatta daha kötü olduğumu söylüyor akrabalarım, sağlıklı olsunlarda ne yapalım çekicez artık kısa sürmesi dileğiyle

Inan sürüdumu sürüyor ben oglumda cekdm 5 ay tirmaladim günleri bundada öyle vala gunler zehir zemberek gecio hep yatip kusuyorum artik sag ve sol kasıklarim acir oldu cok zorlanir oldum kusmakda ama cikmadan da rahat birakmiyor
Canım inşallah bu sefer böyle olmaz. Benim de çok ağrıyor kasıklarım

bende meyveli soda değilde sade sodaya limon sıkıp içiyorum, bence sende öyle yap, ama günde 2 tane içiyorum zararı var mı bilmiyorum. hafta sonu randevum var soracağım bakalım ne diyecek doktor
Arkadaşımın hamileliğinden biliyorum sade soda içiyodu iyi geliyomuş bebek içinde günde 2 taneyi bilmiyorum sorarsın doktoruna ama sanmıyorum mineralleri bebek için iyi diye biliyorum ben sade içemiyorum meyvelide eşim istemiyo zararlıdır diye ama limon sıkmak dahaa mantıklı canım

Ücretini öğrendin mi

Nasıl kullanabiliriz. Bugün neredeyse tüm eczanelerde zencefilli şeker aradım
Çay olarak kullanmıştım ama burada zencefilli çay var mı hatırlayamıyorum. Tazesini bulabilirsen sıcak suya bir parça atıp aromasını vermesini deneyebilirsin. Tuzlu ve az yağlı şeyler tüketmeye çalış, çubuk kraker, galeta, tavuk suyu çorba (başlarda şehriyesiz hatta), haşlama et olabilir.

Sağol canım

Sağol canım. Çok kötü oluyorum. Limonu deneyeceğim yemek yiyorum 2 saat sürmeden tekrar acıkıp midem bulanıyor

Bende o durumdayım.2-2,5 saat arası midem kazınıp duruyor ama süreklide bulanıyor .zaten hızlı kilo alıyorum .ilk hamılelıgımde 20 kilo almıstım . Çok korkuyorum bundada böyle olucam diye

Arkadaşlar nitfy testi için fiyat aldım ben istanbulda durum böyle,

NIFTY™ Test,
Nifty Testinin ücreti 2900 TL+KDV'dir.Nakit ödeme yaparsanız 2750 TL+KDV dir.
Trizomi 13, 18, 21 kromozomal anöploidileri, delesyon sendromları ve cinsiyet kromozomu anöploidilerini tarayan, %99,5’in üzerinde doğruluk oranına sahip bir tarama testidir. İkiz gebelikler, yumurta donasyonu gebelikleri ve tüp bebek gebeliklerinde de uygulanabiliyor olması, testi diğer muadillerine göre daha avantajlı kılmaktadır.

NIFTY Test (Non-İnvaziv Fetal Trizomi Test) Türkiye’de 5,000 vaka olmak üzere, tüm dünyada 1.000.000 vaka sayısına ulaşmıştır ve 146,000’den fazla gebelik üzerinde yapılan çalışma ile klinik validasyonu en kuvvetli NIPD testi olarak belirtilmektedir.

NIFTY Test, genişletilmiş paneli ile;

- Trizomi 13, 18, 21 kromozomal anöploidilerinin yanı sıra

-Trizomi 9, 16 ve 22 kromozomal anöploidileri

-Turner sendromu ( XO )

-Klinefelter sendromu ( XXY )

-Triple X sendromu ( XXX )

-XYY karyotipi

- 5p, 1p36, 2q33.1, 16p12.2 delesyon sendromları

Doğal maden suyu yazanı içmek faydalıymış
Başta yemek yiyemediğim zamanlarda ben de çok içiyordum o zaman araştırmıştım
Ahh hemde nasıl faydalı ilk gebeliğimde dr bulantılarım bittikten sonra hergün içmemi önermişti
Ödem vs olmuyor
Ama hala bulantılar devam içemiyorum ben midemi kaynatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…