Hamileliğini öğrendiği günden itibaren omega 3 kullanan var mı
Ben kullanıyorum. Ben hamilelik öncesinde de kullanıyordum. Şimdi de kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman cinsiyetler belli olunca bir istatistik yapalım bakalım ne kadar doğruymuş2019 sonu 2020 başı doğum yapacak 3 tanıdığım var üçünün de erkek, hiç öyle düşünmemiştim bak![]()
Ben kullanıyorum Imom folik asit ve omega. Ayrıca b vitamini falan da var içinde ama bence benim midemi o da bulandırıyorHamileliğini öğrendiği günden itibaren omega 3 kullanan var mı
Hangi marka kullanıyorsunuz.Ben kullanıyorum. Ben hamilelik öncesinde de kullanıyordum. Şimdi de kullanıyorum.
Doktorunuz izin verdi mi. Ben sormayı unuttum doktoruma. Ben de ocean omega 3 kullanıyorumBen kullanıyorum Imom folik asit ve omega. Ayrıca b vitamini falan da var içinde ama bence benim midemi o da bulandırıyor
Hangi marka kullanıyorsunuz.
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar bnm bulantilar geri geldi gecmemis![]()
BEn de kullandığım vitaminlerden şüpheleniyorum bulantım içinBen kullanıyorum Imom folik asit ve omega. Ayrıca b vitamini falan da var içinde ama bence benim midemi o da bulandırıyor
Ben de ocean plus kullanıyorum zararaı olur mu kiBen ocean plus almıştım kafama göre. Doktora sordum ocean mummy olanını kullan dedi. Onu aldım artık onu kullanıyorum.
Kız senesi olsa iyiymişo zaman cinsiyetler belli olunca bir istatistik yapalım bakalım ne kadar doğruymuş![]()
o zaman cinsiyetler belli olunca bir istatistik yapalım bakalım ne kadar doğruymuş![]()
Bence deKız senesi olsa iyiymiş![]()

Saol cnm allah kolaylik versin sana da nasil caliscaksin bulantilarla pekiGeçmiş olsun canım
Ben de uyuyamadım bulantıdan
Oturarak yattım gece yatmak denirse
Bugün de işe başladım![]()