- Emoji Skoru
- 223
- Puanlar
- 103
Yanlış zamanlama yaptım o halde2020 erkek senesi diyolardı sanki di mi bakalım doğru mu bizim nasıl olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış zamanlama yaptım o halde2020 erkek senesi diyolardı sanki di mi bakalım doğru mu bizim nasıl olacak![]()
ben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tamKızlar bebek arabası nasıl bişey düşünüyorsunuz? ben araştırmaya başladım şimdiden sizlerden de fikir alayım tecrübelilerde vardır aranızda
Evet canım 1.dönem sonuna kadar çalışmayı istiyorum nasipse. 1 ay sonrayı da dogum sonrasına atarız. İnşallah saglıgımız elverir. Saglıklı bebeklerimiz olur. Bugün 13.45 de randevum var çok heyecanlıyımBen de seninle aynıyım. Son adet tarihim 1 mayıs. Sana göre biraz daha erken. Ancak ilk donem bir sıkıntı olmadığı sürece çalışacak gibiyiz demi.
Merhaba ben de şubat annesiyim inşallahKızlar 2020 ocak annelerinde su an icin 30 kisi cinsiyet belirtmis.9 kıza,21 erkek var.İstatikler yanılmıyor anlaşılan.Hadi bakalım bizde durum nasıl olacak
![]()
Gözünüz aydın sağlıkla alın kucagınıza inşallahMerhaba ben de şubat annesiyim inşallahbugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek
![]()
Hayırlı olsunMerhaba ben de şubat annesiyim inşallahbugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek
![]()
Çok sağolun inşallah hepimiz sağ salim alalımGözünüz aydın sağlıkla alın kucagınıza inşallah![]()
Kızlar 3 de randevum var çok heyecanlıyım
Çok teşekkürlerHayırlı olsun![]()
Hayırlı olsunMerhaba ben de şubat annesiyim inşallahbugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek
![]()
bence geçen yıl erkek senesiydi bu yıl kız senesi gibi geliyor bana2019 da da hep dediler erkek senesi diye![]()
Hangi antibiyotiği içmiştin açaba? Bana augmentin önerdiler henüz başlamadım. Viral gibi duruyor, yarın kan ver bir bakalım dediler.geçmiş olsun ya sinüzit zor evet
olmadı doktora git hamileliğe uygun ilaç veriyorlar.
ben tam adetime bir kaç gün kala ciğerleri çok kötü üşüttüm, kendim iyileşmeye çalıştım olmadı. doktora hamilelik şüphem olduğunu söyledim ona uygun antibiyotik verdi. içmezsem nolur dedim bronşit olursun dedikadın doğum uzmanıma da sordum o da onay verince içtim. antibiyotik içmek hamilelikte korkutuyor insanı ama bize uygun ilaçlar da var. iyileşemiyorsak son çare içicez napalım
![]()
Merhaba ben de şubat annesiyim inşallahbugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek
![]()