• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

2019 da da hep dediler erkek senesi diye :KK76:

Her memlekette var demekki kız erkek senesi muhabbeti 😅 allahım gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimize inşallah 😊

Kızlar bebek arabası nasıl bişey düşünüyorsunuz? ben araştırmaya başladım şimdiden sizlerden de fikir alayım tecrübelilerde vardır aranızda
ben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tam 😬

Ben de seninle aynıyım. Son adet tarihim 1 mayıs. Sana göre biraz daha erken. Ancak ilk donem bir sıkıntı olmadığı sürece çalışacak gibiyiz demi.
Evet canım 1.dönem sonuna kadar çalışmayı istiyorum nasipse. 1 ay sonrayı da dogum sonrasına atarız. İnşallah saglıgımız elverir. Saglıklı bebeklerimiz olur. Bugün 13.45 de randevum var çok heyecanlıyım 😁ikili test öncesi doktorla tanışayım dedim.İnşallah iyi geçer.

2019 için de erkek senesi diyorlardı. O zaman her sene erkek senesi mi olacak artık😮

Kızlar 2020 ocak annelerinde su an icin 30 kisi cinsiyet belirtmis.9 kıza,21 erkek var.😃İstatikler yanılmıyor anlaşılan.Hadi bakalım bizde durum nasıl olacak😉
Merhaba ben de şubat annesiyim inşallah😊 bugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek😊

Baston arabalar yaşından sonra mı kullanılıyordu ben unuttum hep 😅 kışa geliyor zaten bebek duruma göre alırım ben bebek arabasını

Gece öyle rüyalar gördüm saçma sapan rüya değil de zihnim beynim oyun oynuyor yatamadım 🙄🙄🙄🙄

geçmiş olsun ya sinüzit zor evet :KK43:
olmadı doktora git hamileliğe uygun ilaç veriyorlar.

ben tam adetime bir kaç gün kala ciğerleri çok kötü üşüttüm, kendim iyileşmeye çalıştım olmadı. doktora hamilelik şüphem olduğunu söyledim ona uygun antibiyotik verdi. içmezsem nolur dedim bronşit olursun dedi 😀 kadın doğum uzmanıma da sordum o da onay verince içtim. antibiyotik içmek hamilelikte korkutuyor insanı ama bize uygun ilaçlar da var. iyileşemiyorsak son çare içicez napalım 🤷‍♀️
Hangi antibiyotiği içmiştin açaba? Bana augmentin önerdiler henüz başlamadım. Viral gibi duruyor, yarın kan ver bir bakalım dediler.

Merhaba ben de şubat annesiyim inşallah😊 bugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek😊

hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğin tam günündemi?

Back
X