Normal nohut yemeği yaptım. Artık bizimle yiyor. Tuzsuz yapıyoruz. Sen domatese başlamadıysan da etle haşlayablirsin.
Damağıyla ezebiliyor. Başlangıçta çok az ezebilirsin.
Yok baslamadik. Allerji yapan seyleri yedirmeye korkuyorum benimde kucukken domates ve yumurtaya allerjim vardi yedigimde sinek isirmis gibi oluyodu kollarim kasiniyodu kaanda besinlere karsi suan bir allerji gelistirmedi ama genel olarak allerjik bir bebek oldugu icin cesaret edemedim henuz yasini bekliyorum
Biz muhtemelen çekirdek aile yaparız kızcemin ilk doğum günü. gurbette yalnızlık zor. Virüsten sonra ilişkiler maalesef bozuldu. Herkes birbirine öcü gibi bakıyor
Biz muhtemelen çekirdek aile yaparız kızcemin ilk doğum günü. gurbette yalnızlık zor. Virüsten sonra ilişkiler maalesef bozuldu. Herkes birbirine öcü gibi bakıyor
Bizde yapmayi dusunuyoruz bakalim hayirlisi insaAllah yasak cikmazda annemde gelebilir.
Grupta suan aktif olarak ilk kimin dogum gunu hatirlayaniniz var mi
Bizde yapmayi dusunuyoruz bakalim hayirlisi insaAllah yasak cikmazda annemde gelebilir.
Aynen annemler gelir bizim de şehirdışından, bi de kardeşler sanırım. Durumlar ne gösterir bilinmez. Umarım yasak falan olacak duruma gelinmez. selozy
nin bebiş Deniz'in. Ondan önce 2 3 kişi var galiba ama aktif değiller.
+lar daha büyük değilmiş,emicilikleri fazlaymış. Gece bezi gibi düşün.
Aralığı geniş ama vücut tipine göre değişiyor. Bacak popo kısmı tombik olmayan 12-13 kilo bir bebeğe rahatlıkla olablirken tombik popolara küçük gelebiliyor :)
+lar daha büyük değilmiş,emicilikleri fazlaymış. Gece bezi gibi düşün.
Aralığı geniş ama vücut tipine göre değişiyor. Bacak popo kısmı tombik olmayan 12-13 kilo bir bebeğe rahatlıkla olablirken tombik popolara küçük gelebiliyor :)
Kızlar öykü baba diye bağırıyor deli ediyor beni. Nasıl seviyor adamı görseniz yanına gitmeler kucağına çıkmalar yanağını sevmeler beni de yoluyor anca.
Yukarıdan ses kesildi o muydu acaba
bu arada eşimin kuzeni 4. Çocuğa hamileymiş çalışanda bir bayan mayısta da ikiz bebek düşürmüş. Yalnız çok azimli gördüm nasıl bakacak bu kadar çocuğa
Kızlar öykü baba diye bağırıyor deli ediyor beni. Nasıl seviyor adamı görseniz yanına gitmeler kucağına çıkmalar yanağını sevmeler beni de yoluyor anca.
Yukarıdan ses kesildi o muydu acaba
bu arada eşimin kuzeni 4. Çocuğa hamileymiş çalışanda bir bayan mayısta da ikiz bebek düşürmüş. Yalnız çok azimli gördüm nasıl bakacak bu kadar çocuğa
Ben hiç vermedim kırmızı mercimekten yemek yaptım hiç sevmedi oysaki çok lezzetli olmuştu babam yedi
Bizimki vurmuyor canım sende bi şekilde engellemelisin tehlikeli olabilir
Valla bende çok istiyorum bizimde burda bi benim annemle babam var kv kp gelemez zaten kp hasta izmirden gelemezler ama ben yapıcam ya çok istediğimi anladım sen sorunca
240 tane de çokmuş ya günde 5 tane fln değiştiriyorum ben maksimum , en kötü 1.5 ay kullanırsın bezleri yani artık eskisi kadar kilo almadıkları düşünülürse ucu ucuna olur gibi
Eşim relaks ben gergin takıldığım için onunla oynamayı daha çok seviyorlar. Sırtına tırmanıyor ikisi de .Öykü gece kapısına gidip baba gel diyor bağırıyor Birde deniz ne yaparsa onu yapıyor. Hakikaten iki çocuk olunca küçük büyükten çok şey öğreniyor .