- Emoji Skoru
- 132
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bozuk olabilir bu yenile bence inşallah gelmiştir meleğinKızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu
bencede test bozulmuş gibi.Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu
İnşallahbencede test bozulmuş gibi.
yeniden yapsaydınız bugun sabah ilk idrarla ?
inşallah vardır . :)
Canııım amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize nasip etsin ❤Oy ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah![]()
İnşallah canım bakalım bende bayramdan sonra gidicem öncelikle inşallah sağlığı gelişimi yerindedir cinsiyet erkek tahmin ediyoruz ama tabi eşim kız bebek hastasıCanııım amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize nasip etsin ❤
valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktıKızlar bu cinsiyet işi artık kaçıncı haftadan sonra değişmiyormuş söyledi mi hiç doktorunuz
Aaa çok fenavalla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler
doğana kadar kesn değil galiba![]()
bana doktorum 16da söylicem dedi kesin olur heraldeAaa çok fena
Bayramdan sonra gidicem ben bugün 14.haftalık tam, değişmeyeceği bir zaman tahmin edilsin diyordum
Bu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyimvalla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler
doğana kadar kesn değil galiba![]()
valla ya hiç sorma ayrıntılıya kadar kıyafet almamak lazımBu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyim![]()
Aynen en garanti ayrıntılıBu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyim![]()
Gözünüz aydın bir çiçek geliyormuşSorma tam dünkü muhabbetin üstüne bide ❤
Atmam mı hiç![]()