• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu

Eklentiler

• IMG_20190807_204857.webp
    IMG_20190807_204857.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20190807-WA0063.webp
    IMG-20190807-WA0063.webp
    5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20190808_000829.webp
    IMG_20190808_000829.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu
Canım bozuk olabilir bu yenile bence inşallah gelmiştir meleğin🙏🏻

bencede test bozulmuş gibi.
yeniden yapsaydınız bugun sabah ilk idrarla ?
inşallah vardır . :)

Doktora gittik kızlar ama cinsiyette emin olamadı🙈 1 hafta önde gidiyormuş gelişimi😇 önceki hamileliğimden ötürü tedbir amaçlı 3 hafta sonra gitmemi önerdi. İnşallah orda da güzel haberler alırız💖 muhtemelen cinsiyette belli olur zaten👶🏻👧🏻

Canııım amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize nasip etsin ❤
İnşallah canım bakalım bende bayramdan sonra gidicem öncelikle inşallah sağlığı gelişimi yerindedir cinsiyet erkek tahmin ediyoruz ama tabi eşim kız bebek hastası😂

Kızlar yaklaşık 1 saatten beri belim acayip ağrıyor sanki böyle iğne batıyor gibi ya nedendir ki normalde fıtığım var ama o bacağıma vuruyordu bu gebelikteymidir acaba varmı yaşayan

Kızlar bu cinsiyet işi artık kaçıncı haftadan sonra değişmiyormuş söyledi mi hiç doktorunuz

Kızlar bu cinsiyet işi artık kaçıncı haftadan sonra değişmiyormuş söyledi mi hiç doktorunuz
valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı :D
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler :D
doğana kadar kesn değil galiba :D

valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı :KK70:
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler :KK70:
doğana kadar kesn değil galiba :KK70:
Aaa çok fena :bicak:
Bayramdan sonra gidicem ben bugün 14.haftalık tam, değişmeyeceği bir zaman tahmin edilsin diyordum

valla bi arkadasım 16ya kadar erkek biliyodu 17de kız cıktı :KK70:
görümcem 8 aya kdr kız bilyodu son nda erkek dediler :KK70:
doğana kadar kesn değil galiba :KK70:
Bu ne arkadaş nasıl yanılıyorlar. Parmaklarını sayıyorlarda pipi var mı yok mu göremiyorlar mı. Benim kıza fazla güvenmeyeyim ben ayrıntılıyı bekleyim 😭😭😭

Seso35 Seso35 hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, sağlıkla gelsin prensesin ❤️

şu son iki gündür özellikle cinsiyet konusunda hiç ama hiç merakım kalmadı ya. ay sonunu sadece iyi olduğunu görebilmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah ❤️❤️

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla alalım kucaklarımıza ❤️
Bende merak edenler arasındayım 🙈 rüyalarımdada görür oldum artık gerçi ilk zamandan beri hep görüyordum 2 günüm kaldı inşallah kesin bişey söyler artık 😂
Kesin söylese bile bende ayrıntılıda emin olacağım 😂😂

Back
X