- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum inşallah bir an önce kendine gelir toparlarsın Allah kolaylık versin sana gerçektenBende pantolonlardan muzdaribim hepsi cok bol durmuyor popomdacekistiriom hep bi yere gittimde
Tansiyonumu ölçtük az önce 7ye 3.5 nabız 160
Ama yıkılmadım ayaktayım![]()
Amin canim allah razi olsunYa kuzum inşallah bir an önce kendine gelir toparlarsın Allah kolaylık versin sana gerçekten![]()
Donanımlı bişiyle ölçüldüCanım portatif ev tipi tansıyon aletleri bazen yanlıs gösterebılıyor eger onla baktıysan cok acaip düşük yahu baygınlık geçirmen gerek bu rakamlarabol tuzlu ayran iç
bu tansiyonla baygınlık geçirmen lazım ya çok düşükTansiyonumu ölçtük az önce 7ye 3.5 nabız 160
Ama yıkılmadım ayaktayım☺
tabii olabilir su sütü çoğaltır ama en önemli etken çocuğun emmesi. emmeyi bıraktığı için bir kaç gün içinde sütün kesilecektir merak etme.Ya benim başından beri çok sütüm vardı hep tıkanıklık yaşıyordum.
Ablamlar az az makina ile sağ tam boşaltma demişlerdi. Malum ikinci bebek için çok su içiyoruz oda sütün kesilmesini engelliyor mu acaba.
Inan bende senin gibiydm bazen hep bole is yapmayacak gibi hissediyorum som zamanlarimizi dusunemiyorum bosver her gun bir sey yap dinlen acelesi yok senden onemli deil yaBiraz evi temizleyeyim dedim, 10 dakika bir yorulup oturuyorum. ki ben robot gibi dinlenmeden tüm işlerimi bitirirdim.
ilkinde de bu kadar dayanıksız değildim, ne oluyor bana yadaha bu ayda böyleysem ilerleyen aylarda tık nefes olucam herhalde.
Biraz evi temizleyeyim dedim, 10 dakika bir yorulup oturuyorum. ki ben robot gibi dinlenmeden tüm işlerimi bitirirdim.
ilkinde de bu kadar dayanıksız değildim, ne oluyor bana yadaha bu ayda böyleysem ilerleyen aylarda tık nefes olucam herhalde.
Bana da biraz güç geliyor coşuyorum sonra pert.. haftasonu temizlik yaparız artık. Her yer temiz olmalı ruhum sıkılıyor. Ama oğlan sağolsun tam bir terminatör olacak . Küçücük haliyle döküyor saçıyor oyuncaklar her yerde.Biraz evi temizleyeyim dedim, 10 dakika bir yorulup oturuyorum. ki ben robot gibi dinlenmeden tüm işlerimi bitirirdim.
Uyanik seni amacin cinsiyet ogrenmek yeme biziyarın 10.30 a randevu aldım doktoruma.
bu bacak ağrımı ve kasık ağrımı sorucam.
bide bacaklarımda kırmızı benekler çıktı 7-8 tane onları sorcam gebelikle ilgili bişeymi diye.
sinek ısırıgı fln değil çünkü.
belki doktorum görürse bizde gaza gelip öğrenmek istersek cinsiyet öğreniriz![]()
yok öyle bişey kızlar ya nerden cıkarıyosunuz allah aşkınaUyanik seni amacin cinsiyet ogrenmek yeme bizi![]()
ayrıcaa da gecmis olsun canim umarim onemli deildir
öyle tabii de bu kadar halsiz olmak canımı sıkıyor ya 3 ay da bitti. herhalde sıcaklar da çok etkiliyor.Inan bende senin gibiydm bazen hep bole is yapmayacak gibi hissediyorum som zamanlarimizi dusunemiyorum bosver her gun bir sey yap dinlen acelesi yok senden onemli deil ya![]()
bence vücut yoruldu, yaş geçiyor bunlar hep etken. ilki gibi olmuyor demişti herkes gerçekten öyleymiş.İkincisi biraz daha yorucu oldu hakkaten yada ilk hamılelkte yaşadıklarımızı unuttuk mu acaba dıyorum bazen![]()
benim de ruhum sıkılıyor pis evdeBana da biraz güç geliyor coşuyorum sonra pert.. haftasonu temizlik yaparız artık. Her yer temiz olmalı ruhum sıkılıyor. Ama oğlan sağolsun tam bir terminatör olacak . Küçücük haliyle döküyor saçıyor oyuncaklar her yerde.
Bende ilkinde inan zımbır zımbırdım hiç durmazdım, aynen dediğin gibi evi 2-3 dinlenmede bitiriyorum kesinlikle yaşla alakalıBiraz evi temizleyeyim dedim, 10 dakika bir yorulup oturuyorum. ki ben robot gibi dinlenmeden tüm işlerimi bitirirdim.