• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

bi var bi yok benim göbek anlamadım gitti 🤷‍♀️
az da yesem yemekten sonra çok şişiyor, patlayacak gibi oluyorum.
sabah kalkınca da hafif bi göbek var.

daha hiç kilo almadım ama asla kot pantolonlarımı giyemiyorum çok rahatsız ediyor. kilo almasak da vücudumuz şişiyor bi genişliyor böyle 🙄
Aynen yemeği çok kaçırmasam bile göbek direkt davul gibi oluyor geriliyor. Napicagimi şaşırdım. Bikini giyerken o göbeği neremle saklayacağımı sasirdim 🤦‍♀️

Merhaba arkadaşlar bende nasipse Mart annesi olacağım..yarın kalp atışını duymaya gideceğim..ama çok tedirginim göğüs hassasiyetim bitti nedrn sizce yaşayan varmı durumu 6+4 deyim
Merhaba derya bende seninle aynı durumdayım kalp atışını duydum çok şükür ama 1 ay snr gel dedi mide bulantım acıkınca çok az oluyordu göğüsümde ağrımıyor ama bazen elleyince çok az acıyor siz ne durumdasınız başladımı mide bulantınız

A Alisdendef O depresyonlar allahın emri ya
Kocam beni çok çok çok seviyormuş ki doğumdan sonraki nazlarımı aptalıklarımı çekmiş
Kaynanama güveniyorum bebek sevmeye geldikçe yardim eder bana bolca da ben memlekete giderim 2020 eylülünde annem bana yerleşecek sözü var 2.ye o bakacak yoksa küscem😅

Selamm kızlarr bende bugün kontrole gittim 11+5 olmuşuz ikili test için kan verdim ense kalınlığını ölçtü 0,10 cm çıktı bişey demedi sıkıntılı olsaydı söylerdi sanırım burun kemiğini göremedik çünkü eliyle kapatmıştı cinsiyeti de erkeğe benzetti resmi de eklerim banada baya erkek gibi geldi🙈 bu arada bebiş hiç hareket etmedi doktora da sormak aklıma gelmedi bidaha ki gittiğimde de öyle olursa sorucam niye hareket etmiyor diye😂😂 bu arada bizde kız isteyenlerdendik ama bizimkide erkek nerde bu kızlarrrEki Görüntüle 2297231
Daha erken belki ilerleyen zamanlarda değişir

Kızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaa😍 adetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi😍 plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu. Çıktı mı sonra yukarı

Kızlar merhaba. Yazdıklarınızın çoğunu okudum. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel. Benim 2. Gebeliğim. 8 yaşında bir oğlum var 3. Sınıfa geçti. Şimdilik ocean folat kullanıyorum bayramdan sonra ikili test yapılacak. Nasipse ben de Şubat annesi olacağım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Merhaba aynı gibiyiz benim de ikinci ve
Üçüncü sınıfa geçen bir kızım var hoşgeldin

Kızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaa😍 adetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi😍 plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu. Çıktı mı sonra yukarı
gözünaydın ne kadar erken öğrenilmiş ya maşallah inşallah değişmez 😊

bu durumu bende dahil bir kaç kişi yaşıyor.
ama hiç birimizin doktoru 35. haftada doğuma alabiliriz gibi bişey demedi. neden öyle dedi ben anlamadım?
plesenta yukarı çıkmazsa sezaryen olmak zorunda kalınır bu durumda en fazla. neden erken olsun ki?

ayrıca bana doktorum büyük ihtimal yukarı çıkar dedi. hiç başka ihtimallerden bahsetmedi.

Aynen yemeği çok kaçırmasam bile göbek direkt davul gibi oluyor geriliyor. Napicagimi şaşırdım. Bikini giyerken o göbeği neremle saklayacağımı sasirdim 🤦‍♀️
ben tatilimi yaptım bikinimi giydim geldim 😀
sen hamilesin ne olacak ya hiç takılma ☺️

A Alisdendef O depresyonlar allahın emri ya
Kocam beni çok çok çok seviyormuş ki doğumdan sonraki nazlarımı aptalıklarımı çekmiş
Kaynanama güveniyorum bebek sevmeye geldikçe yardim eder bana bolca da ben memlekete giderim 2020 eylülünde annem bana yerleşecek sözü var 2.ye o bakacak yoksa küscem😅
Ne şanslısın yanında biri olunca bir nebze olsun nefes alıyorsun. Benim kayınvalideden hayır yok. Annemde ilk defa hobi amaçlı bahçe ekip dikti ve baya verim alacakmış şimdi onlarla uğraşacak. Ayrıca babam rahatsız, hastalığı coşunca ona bakması gerekiyor. Doğumda annem olurda sonrası yalnız kalmam kaçınılmaz. Büyük 4,5 olunca işe geri döneceğim o zaman kendimi iki çocuklu çalışan bir anne olarak düşünemiyorum 🤪

sen hamilesin ne olacak ya hiç takılma ☺
Oh tatillleri yaptınız ben Erzurum illerinde tıkılıp kaldım. Ne güzel ya imreniyorum vücutlar bozulmadan giyin bikinilerinizi. 👏👏👏👏

Oh tatillleri yaptınız ben Erzurum illerinde tıkılıp kaldım. Ne güzel ya imreniyorum vücutlar bozulmadan giyin bikinilerinizi. 👏👏👏👏
hiç tatil şansınız yok mu yaz bitmeden 🤔
aslında bende gidemeyecektim de ilk aylar çok kötüydüm annemin yanına yazlığa gittim. genelde de yatarak geçti zaten, denizde yüzmek bile eziyetti. tatil denebilirse işte 😀 asıl biraz iyi zamanlarda gitmek daha güzel olur.

Kızlar göbüşleriniz ne alemde? Benimki tişört altından da hafif belli olmaya başladı. Mini bi tumsek oluşuyor tisortte 😂 Annem de geldiğinden beri biraz daha cıktı sanki bu kadar belli olmuyordu maşallah karnın baya çıkacak dedi 😅 Bilemiyorum çok mu acaba benimki 😒
Benim de böyle belli oluyor demi😂

Eklentiler

• 8BB065BE-4579-454B-9472-F76D5BA02DCB.webp
    8BB065BE-4579-454B-9472-F76D5BA02DCB.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 115
sen hamilesin ne olacak ya hiç takılma ☺
Bende şuan tatildeyim giydim ama biraz çıktı göbeğim sanki😂

6 ay sonra doğsa 1 senede de kg vercek 18 ay dicektim :KK53:
Kuzenimin 20 günlük bir bebeği var totalde 20 kilo aldım şuanda 14 kilosu gitti 6 kilosu kaldı doğum esnasında zaten kisi kendine yemediyse yarısını hastahanede bırakıp çıkıyorsun. Dediğim gibi yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum azıcık hareket biraz da boğaza sahip çıkmak lazım bence 😊

Back
X