- Emoji Skoru
- 3.511
- Puanlar
- 333
692 şuanda sayfaKızlar yazılanları göremiyorum Son sayfa kaç söyler misiniz ilerlemiyor bende nedense.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
692 şuanda sayfaKızlar yazılanları göremiyorum Son sayfa kaç söyler misiniz ilerlemiyor bende nedense.
Ben de var son zamanlar da hatta şu anda mide hazımlığı yaşıyorum büyük ihtimal bayram dolayısıyla karıştı midem taş gibi hissediyorumArkadaşlar mide ağrısı yaşayan var mı. Su bile içsem midem hareket ediyor burkuluyor dışardan bile hissediyorum hareketini. Bi şey yiyip içtiğümde midem ağrıyor. Gece de 5 kez filan uyandım ağrısına. Doktor randevum da ayın 15inde.yaşayan var mı benden başka. Normal mi acaba
Çok erken tahminde bulunmuş Dr inşallah sağlıkla gelir bebeğinizMerhaba kızlar cuma gittim kontrole 11+4 günlüktü doktorum yüzde 70 kız dedi eylule randevu verdi o gün kesin söylerim dedi
Gecmis olsun Bende de vardı biraz arada istifra ettiğimi söyledim burda, tatilden önce sordum doktora öğünlerinde sıvılarla katı besinleri karıştırma, yemekten 2 saat sonra azar azar su iç ve 4 saate bir beslen cok aç kalma dedi işe yaradı kızlarArkadaşlar mide ağrısı yaşayan var mı. Su bile içsem midem hareket ediyor burkuluyor dışardan bile hissediyorum hareketini. Bi şey yiyip içtiğümde midem ağrıyor. Gece de 5 kez filan uyandım ağrısına. Doktor randevum da ayın 15inde.yaşayan var mı benden başka. Normal mi acaba
Ayyy bişey sorucam bacak arasını hatırlıyomusun boş muydu 6. Aya kadar ya bende aynı şeyi yaşıyo gibiyim deBana ilk çocuğumuda 6.aya kadar iki doktorda kız demişti.Ayrıntılıda oğlum olacağını söyledi doktor.Ben heves edip bir şeyler almıştım ama hep yeşil, turuncu,sarı,kırmızı çünkü içime hep oğlan doğuyordu![]()
Sana erkek dememiş miydi? Geçen gün öyle yazmıştınAyyy bişey sorucam bacak arasını hatırlıyomusun boş muydu 6. Aya kadar ya bende aynı şeyi yaşıyo gibiyim de
12. 13 haftalar erkek 15+2 kız 15+3 erkek 15+4 kız dedi 3 gün üst üstte farklı doktorlara gittim ama sonuç böyle haliyle kafamda karıştıSana erkek dememiş miydi? Geçen gün öyle yazmıştın
Merak edip üst üste gittin ama farklı şeyler duyunca iyice kafan karıştı tabi :)12. 13 haftalar erkek 15+2 kız 15+3 erkek 15+4 kız dedi 3 gün üst üstte farklı doktorlara gittim ama sonuç böyle haliyle kafamda karıştı
Evet yaa sorma erkek istiyodum kız fikrinede alıştım sorun ayrıt etmem yada çok istemem değil gitme sebebim hemen öğrenmek aslında eşimle videolara bakıp biz yorum yapar olduk onunda kafası karıştı benden çok o bakıyo artık ki kız bebek istiyodu zaten 3 erkek kardeşlerMerak edip üst üste gittin ama farklı şeyler duyunca iyice kafan karıştı tabi :)
Bu haftada bile bi gün arayla farklı yorumlar yapılabiliyo demek. İki farklı doktor da emin mi konuştu
Bi ay çok fazla ya 2 hafta dayan yeter :)Evet yaa sorma erkek istiyodum kız fikrinede alıştım sorun ayrıt etmem yada çok istemem değil gitme sebebim hemen öğrenmek aslında eşimle videolara bakıp biz yorum yapar olduk onunda kafası karıştı benden çok o bakıyo artık ki kız bebek istiyodu zaten 3 erkek kardeşlerneyseki o az çok anlar olduk videolardan bacak arasında bişey yok hem önden hem arkadan baktı 2 doktorda emin kız bebek dedi birine eşim kesin mi dedi Belli olmaz gibi hareket etti eşim çok sinirlendi tabi doktorun hareketine
kendi doktorum kız dedi yine bacak arasında bişey yoktu emindi çok
O erkek diyen doktorda iyice baktı eşime gösterdi bak bunlar diye ben göremedim işin garip tarafı videolarda ufakta olsa bişey görüyoruz biz hayırlısı tabi dayanabilirsem 1 ay dayanamazsam 2 hafta sonra tekrar gidicem![]()

Sizinki de tam komedi olmuş. Çok sinir bozucu ya. Bizimkinde de bacak arasında bişey yok. Ama oğluma da önce kız dedikleri için temkinliyim.kaptırmadım kendimi eşim isim bakmaya başladı bile.Evet yaa sorma erkek istiyodum kız fikrinede alıştım sorun ayrıt etmem yada çok istemem değil gitme sebebim hemen öğrenmek aslında eşimle videolara bakıp biz yorum yapar olduk onunda kafası karıştı benden çok o bakıyo artık ki kız bebek istiyodu zaten 3 erkek kardeşlerneyseki o az çok anlar olduk videolardan bacak arasında bişey yok hem önden hem arkadan baktı 2 doktorda emin kız bebek dedi birine eşim kesin mi dedi Belli olmaz gibi hareket etti eşim çok sinirlendi tabi doktorun hareketine
kendi doktorum kız dedi yine bacak arasında bişey yoktu emindi çok
O erkek diyen doktorda iyice baktı eşime gösterdi bak bunlar diye ben göremedim işin garip tarafı videolarda ufakta olsa bişey görüyoruz biz hayırlısı tabi dayanabilirsem 1 ay dayanamazsam 2 hafta sonra tekrar gidicem![]()
Onu bende anlamadım valla kız sa kızdır yani banada 12 haftada bacak arasındaki çıkıntıyı gördük biz doktordan önce aa orda bişey var dedim oda evet erkek soru işareti dedi ama bazen kız bebeklerinde bu haftalarda çıkıntısı olabiliyo dedi tabi kesin konuşmamıştı nuba bakmadı bende hiç sorsam o ne ilk kez duyuyorum derdi kesinBi ay çok fazla ya 2 hafta dayan yeter :)
Bizde de benzer durum oldu. 12.hafta nubu kız nubuydu ben de gördüm. Sonra başka bi doktor 14.haftada çok kendinden emin şekilde hayır erkek bebek dedi. Ben pipi görmedim.
Son kontrolde yine doktorum bacak arası boş kız dedi. 12.hafta da kız demişti. Yine bilmişim dedi, gayet emindi :)
Hadi bacak arasını göremeyip kız diyolar sonra erkek çıkıyo onu anlayabiliyorum. Ama kıza nasıl erkek diyolar acaba![]()
Sizinki de tam komedi olmuş. Çok sinir bozucu ya. Bizimkinde de bacak arasında bişey yok. Ama oğluma da önce kız dedikleri için temkinliyim.kaptırmadım kendimi eşim isim bakmaya başladı bile.
Zaten 12.haftada dış genital organ oluşmuyo ki gördüğünüz çıkıntı bebeğin nubuydu. Ve erkek bebekte de kız bebekte de çıkıntı oluyo,açıları farklı oluyo. Gördüğnüz şey pipi değildi yani ama 14.haftadan sonra erkekse pipi farkediliyo. Bize bacak arası boş dedikleri için yüksel ihtimal kız aycecimOnu bende anlamadım valla kız sa kızdır yani banada 12 haftada bacak arasındaki çıkıntıyı gördük biz doktordan önce aa orda bişey var dedim oda evet erkek soru işareti dedi ama bazen kız bebeklerinde bu haftalarda çıkıntısı olabiliyo dedi tabi kesin konuşmamıştı nuba bakmadı bende hiç sorsam o ne ilk kez duyuyorum derdi kesin
Aynen 2 hafta iyidir hayırlısı olsun hakkımızda en iyisi detaylı onada 20 23 arası haftalar dedi
Olabilir canımcım o zaman benim bebişte kızZaten 12.haftada dış genital organ oluşmuyo ki gördüğünüz çıkıntı bebeğin nubuydu. Ve erkek bebekte de kız bebekte de çıkıntı oluyo,açıları farklı oluyo. Gördüğnüz şey pipi değildi yani ama 14.haftadan sonra erkekse pipi farkediliyo. Bize bacak arası boş dedikleri için yüksel ihtimal kız aycecim
Benim doktorum da gaviscon verdi. Çok rahatsız olursam içiyorum. Oğlum da 11 haftalıkken erkek demişti doktorumuz. Haftaya gidicez 12 haftalıkken inşallah öğreniriz cinsiyetiGecmis olsun Bende de vardı biraz arada istifra ettiğimi söyledim burda, tatilden önce sordum doktora öğünlerinde sıvılarla katı besinleri karıştırma, yemekten 2 saat sonra azar azar su iç ve 4 saate bir beslen cok aç kalma dedi işe yaradı kızlardaha rahat midem, çok yanma olursa midenizde gaviscon şurup yazdi bana (yeşil çizgili olanı aldık kırmızı çizgili olan var birde o değil
) hamiler içebiliyor tabi kendi doktorunuza danışın almadan önce

Inşallah bana söylemedi yaa 16. haftada söyleyecekmiş 28 Ağustosta öğreniriz umarımBenim doktorum da gaviscon verdi. Çok rahatsız olursam içiyorum. Oğlum da 11 haftalıkken erkek demişti doktorumuz. Haftaya gidicez 12 haftalıkken inşallah öğreniriz cinsiyeti![]()