• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yoğurdu meyveyle yicem pekmezde bir ekşilik var ya çok hoşuma gidiyor. Ben sağlıklı beslenmeyi sevmiyor muşum 😂 bunu iyice anladım. Birde kabızlığa çözümü olan var mı.
Sabahları bikaç kuru kayısı yiyip üstüne ılık su içerek idare ettim. Şuan ailemin yanında olduğum için direkt kayısı kompostosuna geçtim. Aç karna ve ılık olması önemli. Anında etki ediyo.
Eve döndüğümde kimse bana bu kadar iyi bakmıcağından yine kurusunu alır yerim :D
Çok işe yaradı. Yemediğim gün tekrar sorun yaşıyorum.

Sabahları bikaç kuru kayısı yiyip üstüne ılık su içerek idare ettim. Şuan ailemin yanında olduğum için direkt kayısı kompostosuna geçtim. Aç karna ve ılık olması önemli. Anında etki ediyo.
Eve döndüğümde kimse bana bu kadar iyi bakmıcağından yine kurusunu alır yerim :KK70:
Çok işe yaradı. Yemediğim gün tekrar sorun yaşıyorum.
evet katılıyorum en etkili çözüm bu A Alisdendef
bir gün bile atlamadım 3 aydır, bir kez bile kabız olmadım. normalde çok çekerdim. sıcak suyu mide almıyor bazen limon sıkıp içmek daha kolay.
sabah aç karnına ve gün kurusu kayısı olması önemli. en etkili böyle oluyor.

evet katılıyorum en etkili çözüm bu A Alisdendef
bir gün bile atlamadım 3 aydır, bir kez bile kabız olmadım. normalde çok çekerdim. sıcak suyu mide almıyor bazen limon sıkıp içmek daha kolay.
sabah aç karnına ve gün kurusu kayısı olması önemli. en etkili böyle oluyor.
Sabahları ılık su içiyorum kayısıyı da geceden ıslatıyorum sabah onu yiyorum. Ama bir gün bunu yapmazsam hemen kabız oluyorum. Oğlanda ilk 3 ay çok çektim . İkinci de ikinci 3 ayda başladı. Önceki doktorum magnezyum vermişti iyi gelmişti.

Sabahları ılık su içiyorum kayısıyı da geceden ıslatıyorum sabah onu yiyorum. Ama bir gün bunu yapmazsam hemen kabız oluyorum. Oğlanda ilk 3 ay çok çektim . İkinci de ikinci 3 ayda başladı. Önceki doktorum magnezyum vermişti iyi gelmişti.
Bende de 13.haftada başladı. Sistem kendiliğinden çalışmıyo itici güç lazım :)
Ben de yemediğim gün yapamıyorum.
Magnezyumu denemedim ama evet bağırsak çalıştırıyomuş.

İki dışarı çıkıp geliyorum oda arabayla sadece yürüyorum avm içinde. Ama ertesi gün taş taşımış gibi yorgun bitkin halsizim. Tatile gidebilenlere helal olsun😘 Oğlanda tepemde ilkinde çalıştığım halde böyle perişan olmadım. Gerçekten her hamilelik çok farklı geçiyormuş.

Ben varımmm sürekli bi uykum var aksamlari filan erkenden uykum geliyor annem uykucu olcak bebekte bu gidişle diyor 😂😂
İnşallah öyle olur uyuyan bebeğe ihtiyacım var ziraaa oğlum uykuyu hiç sevmiyor iyi gelir uyuyan bebek😝

Kızlar tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yoğurdu meyveyle yicem pekmezde bir ekşilik var ya çok hoşuma gidiyor. Ben sağlıklı beslenmeyi sevmiyor muşum 😂 bunu iyice anladım. Birde kabızlığa çözümü olan var mı.
KabıZlık benide mahvetti canım ve hemoroid im var kanıyor bayramın 1. Günü rahatsızlanıp acile gitmiştim şurup verdi doktor ama kayısıda yiyorum 4 günden beride çekiyorım kabızlıktan

Kızlar folik asiti kullanmaya devam ediyor musunuz? Doktorum demir ilacı ve D vitamini damlası verdi. Bir de folik asite devam et dedi. Çoğu kişiden doktorun bıraktırdığını duydum. Siz de durum nasıl? 🤔

Kızlar folik asiti kullanmaya devam ediyor musunuz? Doktorum demir ilacı ve D vitamini damlası verdi. Bir de folik asite devam et dedi. Çoğu kişiden doktorun bıraktırdığını duydum. Siz de durum nasıl? 🤔
12.hafta bitince bırakılıyo genelde.

KabıZlık benide mahvetti canım ve hemoroid im var kanıyor bayramın 1. Günü rahatsızlanıp acile gitmiştim şurup verdi doktor ama kayısıda yiyorum 4 günden beride çekiyorım kabızlıktan
Her sabah kabız oldum mu acaba stresi iğne olma stresi. Bebek iyi mi stresi evdeki çocuk ne yiyecek stresi. Ev dağılıyor ona gıcık oluyorum çamaşır yıka katla. Daha neler neler. Bunlara enerjim yok. Tükenmişlik sendromuna girdim galiba yada hamilelik depresyonu:KK17:

Ben de öyle sanıyordum, doktor devam et deyince hala içiyorum 😬
Decavit gibi tabletlerin içinde de folik asit olduğundan çoğu kişi almaya devam ediyo aslında ama ben folik asit takviyesini 12.haftada bıraktm. Zaten kanda bakılmıştı folat seviyem çok yüksekti.

Ben mom vital kullanıyorum devam dedi dr um

Kızlar kabızlıktan çok çekiyorum magnezyum verdi doktorum çok kötü olursam onu içiyorum işe yarıyor. Ben folat içiyorum sadece ama 11 haftalık benim bebiş. Sizi geriden takip ediyoruz ikili testim bayramdan sonra yapılacak.

Her sabah kabız oldum mu acaba stresi iğne olma stresi. Bebek iyi mi stresi evdeki çocuk ne yiyecek stresi. Ev dağılıyor ona gıcık oluyorum çamaşır yıka katla. Daha neler neler. Bunlara enerjim yok. Tükenmişlik sendromuna girdim galiba yada hamilelik depresyonu:KK17:
Ah ah valla senin daha zor 1 tane daha var .Yok yok görmemişsindir canım bazı stresler hepimizde var aklımız hep bebekte valla bende doktoruma gidince sorucwm bakalım ne yapabilirim şurup u acil doktoru verdi çünkü ama hemoroid mahvetti beni artık lavoboya çıkmaya korkuyorum ya

Ben bol bol siyah üzüm ve siyah erik yiyorum ve hiç kabız olmadım çok şükür istersen dene faydası olur mutlaka

İkinci bebeği bekleyenler diğer çocuğunuza söylediniz mi, benim oğlum 4 yaşında hevesle kardeşini bekliyor sarılıyor öpüyor inşallah doğunca da böyle devam eder.

Ben bol bol siyah üzüm ve siyah erik yiyorum ve hiç kabız olmadım çok şükür istersen dene faydası olur mutlaka
Çok teşekkür ederim canım onuda denicem

İkinci bebeği bekleyenler diğer çocuğunuza söylediniz mi, benim oğlum 4 yaşında hevesle kardeşini bekliyor sarılıyor öpüyor inşallah doğunca da böyle devam eder.
3 yasinda oglum ama henuz pek ilgilenmiyor dogunca nolur bilemiyorum babaya cok düşkün sanirim onu cok kiskanicak

Biz üçüncüyü bekliyoruz büyük 10 küçük 6 yaşında doğacağı günü iple çekiyorlar hele küçük kızım çıkmasına kac gün kaldı anne diye soruyor hergun🤣

Back
X