ben okumuştum doğrumudur bilemem 140 altı erkek 140 üzeri kız diyolarKalp atışını bana 7+0 da 148 demişti. Cinsiyetle alakası varmı acaba? Biri yazmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okumuştum doğrumudur bilemem 140 altı erkek 140 üzeri kız diyolarKalp atışını bana 7+0 da 148 demişti. Cinsiyetle alakası varmı acaba? Biri yazmıştı
aman olsun doğana kadar 9 ay geçiyo zatenBöyle olunca milleti de şoka soktuk ama resmen halayda karar vermiş gibi olduk![]()
Karından mı baktı canım Drne güzel anlattın ya, her kelimesine katılıyorum
ben daha 1 yıl öncesinde adetim 2 gün gecikse kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu ya hamileysem diye korkulara kapılırdım. ikinci çocuk lafını edenlere bile uyuz olurdum. ama geçiyormuş cidden o düşünceler. bebek kokusunu öyle özledimki şimdi çok heyecanlıyım yeniden tadacağım için.
ama aynı şekilde bende eşim de ikinci çocuğumuzu kızımız kadar sevebilir miyiz diye düşündük en başından beri. ama yaşayanlar hep diyor öyle de bir seviyormuşsunkibugün hareket ettiğini görünce bile içimdeki hisler bambaşka boyuta geçti.
yani babalık belki sonradan öğrenilen hissedilen bi duygu ama annelik gerçekten içgüdüsel bir şey ❤
Bakalım tutacak mı?ben okumuştum doğrumudur bilemem 140 altı erkek 140 üzeri kız diyolar
Banda 8+0 148 atıyo dedi bakalım :)Bakalım tutacak mı?
sağol canım evet arkadaşlar anlattı aynı ilaçmış meğer, bende bir kutu daha vardı zaten. ama fitil şeklinde kullanmayı düşünmüyorum ya yapamam o şekilde ne bileyim. akşam yatarken bi tane içiyorum artık.yeb4 reçetesiz alabiliyorsun canım
54 gibi fiyatı var
Fitil olarak kullanacağın içilenle aynı ilaç
Eczacıya da danış yine de
evet ya şükür artık ilk kez karından muayene oldumKarından mı baktı canım Dr
Valla gördüğüm kadarıyla 11 12 13 haftalarda nub belli oluyor falan yazmışlarBende bende10+0 dık dün paylaştım ama cevap verende olmadı küçük diyemi acaba
![]()
Yarın kontrolüm var tam 10 haftalık olcak inşallah usgdeki gibi devam ederse. Ben yarın onu yüklerim sanaDaha çok erken ama![]()
benimde yarın kontrolüm var kalp atışını sormayı düşünüyorum bakalımYarın kontrolüm var tam 10 haftalık olcak inşallah usgdeki gibi devam ederse. Ben yarın onu yüklerim sana![]()
amaaaan bunlar da tuhafValla gördüğüm kadarıyla 11 12 13 haftalarda nub belli oluyor falan yazmışlarilk sayfalardaki bi bayan baya denk getirmiş hep. Şuan yorum yapan hep tutturabiliyor mu onu bilmiyorum ama
![]()
2 hafta var beklicez artık yapıyolar yorum tutuyo diyo çoğu insan belki gittiğimde doktorda bişey söylerValla gördüğüm kadarıyla 11 12 13 haftalarda nub belli oluyor falan yazmışlarilk sayfalardaki bi bayan baya denk getirmiş hep. Şuan yorum yapan hep tutturabiliyor mu onu bilmiyorum ama
![]()
10+0 böyleYarın kontrolüm var tam 10 haftalık olcak inşallah usgdeki gibi devam ederse. Ben yarın onu yüklerim sana![]()
O zaman da hareket etmese niye hareket etmiyor bu diye strese gark eder muhtemelensonra da hareketler başlayınca artık insan daha rahatlıyor, ben burdayım ve iyiyim diyorlar
ya evet arada 5 yaş olacak, ideal bi yaş bence de, ama kızım çok mızmız nazlı bi kız, hele bi de bir inadı var anlatamam.. gerçi kendi istedi kardeşi. bakalım neler olacak
inşallah aynı güne gelir dicem ama hiç tahmini doğum tarihini tutmuyor. benim 10 gün geçti. 41+2 de doğurdum, nerdeyse çıkmıcaktıtarih hiç belli olmuyo yani.
Gönlünüzü rahat tutmaya çalışın tüm hamileliği boyunca yatan insanlar biliyorum sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz kalp atışı varmış ne güzelÇok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
Hiç aklıma gelmemişti ben de sorayim onu bibenimde yarın kontrolüm var kalp atışını sormayı düşünüyorum bakalım![]()