2020 Şubat Anneleri

amaaaan bunlar da tuhaf 😂 13. haftaya kadar bekleyebilsek 1 hafta daha bekleriz zaten 😂 😂 😂 14de doktor da iyi kötü söyler 😂 😂 😂
Ya inşallah hemen belli eder kendini de oyun oynamaz haftalarca benimle 😂 20.haftada hala cinsiyetini net öğrenemeyen aileler var 😅😅

Kızlar ,

Cumartesi günü randevum var , 7+0 olacağız. Kalp atışı duyulur mu dersiniz ? Çok heycanlıyım ya.

O zaman da hareket etmese niye hareket etmiyor bu diye strese gark eder muhtemelen 😅
Benim de kardeşimle aramda 4 yıl 10 ay var yani 5 yaş desem yeri. Büyüyene kadar biraz sıkıntı olmuştu benim için. Kucukle anlaşmak zor oluyor ama yaşlar büyüdükçe aradaki fark da kapanıyor ve çok yakın iki arkadaş oluyorsun 😍 şimdi kızsam da bazen sövsemde en yakın arkadaşım o 😍 Erkek olsaydı belki bu kadar herşeyi paylaşamazdık ama bir kızın ardından bir kız çocuğu daha bi başka ❤
Öyle çok bekletme huyları var mı 😅 Malum tecrübesizim ve neler yaşayacağımı kestiremiyorum 😂
benim de kardeşimle 5 yaş aram, ama erkek. evet kız kardeş çok farklı olmalı hiç tadamadım ama. iki tane erkek kardeşim var. o yüzden kızımın bir kız kardeşi olsa çok mutlu olurum ama erkek çocuk da isterim, karışık bi durum 🙈

ya 38. haftadan itibaren tetikte bekliyosun ama benimki bayağı bekletti. hiç unutmuyorum halam arayıp dedi ki niye doğurmuyosun 🙄 dedim canım öyle istiyo biraz daha sıkıyorum kendimi doğurmamak için 😂

Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
insanın siniri bozulur ister istemez haklısın ama bak bebeğin iyi demişse doktor kendini üzme. herkes örnek vermiş, benim de teyzem 9 ay kanama yaşadı ama şimdi kızı sapasağlam. hatta derdi ki öyle kanamam olurdu ki düştü bebeğim diyerek gidermiş doktora. bazı bünyeler böyle gerçekten, kendini hiç strese sokma bu yüzden.

Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
benim kardeşiminde baya kanaması olmuştu hep yatmıştı bi süre..
içini ferah tut canım Allahın izniyle hiç bişey olmaz
kalp atışınıda duymuşsun işte çok şükür tevekkül et bol bol dua ve sabır :dua::KK200:

Selam kızlar ben de yaşımı yazarak başlayım bari :) bayadır takipteyim yazıları ama yazmak kısmet olmadı bu baslıga 😊 29 la ankaradan katılıyorum aranıza, ilk gebeligim 😍 9. Haftaya girmiş bulunmaktayımm.. 🙏🏻

cinsiyeti ben de merak ediyorum, bazen erkek hissediyorm bazen yok yok kız olsun diyorumm.. hayırlısı, sağlıklı olsunla bitiriyorum sonra ☺️

6. Haftada bulantılarım başlamıştı ve son günlerde çok yoğundu, ama bugün nedense daha iyi hissediyorum. Benim gibi bulantısı bir anda geçen var mı? 🤭

sağol canım evet arkadaşlar anlattı aynı ilaçmış meğer, bende bir kutu daha vardı zaten. ama fitil şeklinde kullanmayı düşünmüyorum ya yapamam o şekilde ne bileyim. akşam yatarken bi tane içiyorum artık.

evet ya şükür artık ilk kez karından muayene oldum 😊
Ben de karından görmek için sabırsızlanıyorum
Son adetim 5 Mayıs
Bu Cuma kontrolüm var bakalım ...

Bugün doktor kontrolüm vardı. Doğumu yapmayı planladığım doktora ilk gidişimizdi. Herkesin beğendiği bir doktor aslında, normal doğumu destekliyor, ebeleri iyi vs... Ancak kalabalık bir güne denk geldiğimiz için sanırım hızlıca bir görüşme yaptık ve malesef bana güven vermedi 😞 Bir ay sonra tekrar deneyeceğim, inşallah farklı hissederim.
Selam kızlar ben de yaşımı yazarak başlayım bari :) bayadır takipteyim yazıları ama yazmak kısmet olmadı bu baslıga 😊 29 la ankaradan katılıyorum aranıza, ilk gebeligim 😍 9. Haftaya girmiş bulunmaktayımm.. 🙏🏻

cinsiyeti ben de merak ediyorum, bazen erkek hissediyorm bazen yok yok kız olsun diyorumm.. hayırlısı, sağlıklı olsunla bitiriyorum sonra ☺

6. Haftada bulantılarım başlamıştı ve son günlerde çok yoğundu, ama bugün nedense daha iyi hissediyorum. Benim gibi bulantısı bir anda geçen var mı? 🤭
Benim bulantılarım yeni başlıyor, çok açım, iştahla yiyiyorum ama yedikten sonra o bulantı 😷 gerçi ilk hamileliğimde tersiydi, yiyemiyordum 😞

Hamilelikte huzur ve stresten uzak olmak çok önemli. Arkadaşımım 9 ay boyunca sık sık kanaması oldu ama sağlıklı bir şekilde bebişini aldı kucağına. Bol bol dinlen ve düşünmemeye çalış inşallah hayırla sağlıkla doğacak kuzucuk💖

Bugün doktor kontrolüm vardı. Doğumu yapmayı planladığım doktora ilk gidişimizdi. Herkesin beğendiği bir doktor aslında, normal doğumu destekliyor, ebeleri iyi vs... Ancak kalabalık bir güne denk geldiğimiz için sanırım hızlıca bir görüşme yaptık ve malesef bana güven vermedi 😞 Bir ay sonra tekrar deneyeceğim, inşallah farklı hissederim.

Benim de bugün muayenem vardı ve 5 dk durdum ya da durmadım içerde.2. Gidişim ikisinde de aynı şey oldu. Üstelik ilk bebeğimi doğduktan 1 ay sonra geçen yıl kaybettim ve hamilelik psikolojisine bile giremedim henüz. Zaten tedirginliklerim var doktorda bebeğimle ilgili yeterince bilgi alamıyorum. doktor yorumlarından yola çıkarak gitmiştim ama sanırım değiştiricem

Back
X