- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 34
Ya inşallah hemen belli eder kendini de oyun oynamaz haftalarca benimleamaaaan bunlar da tuhaf13. haftaya kadar bekleyebilsek 1 hafta daha bekleriz zaten
![]()
![]()
14de doktor da iyi kötü söyler
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah hemen belli eder kendini de oyun oynamaz haftalarca benimleamaaaan bunlar da tuhaf13. haftaya kadar bekleyebilsek 1 hafta daha bekleriz zaten
![]()
![]()
14de doktor da iyi kötü söyler
![]()
![]()
![]()
2 hafta sonra ne kadarlık olcak senin?2 hafta var beklicez artık yapıyolar yorum tutuyo diyo çoğu insan belki gittiğimde doktorda bişey söyler![]()
Geç döllenme vs.yoksa duyarsın evet.Ben 7+0 da duydumKızlar ,
Cumartesi günü randevum var , 7+0 olacağız. Kalp atışı duyulur mu dersiniz ? Çok heycanlıyım ya.
12.haftaya kadar süren de var. Arada bir zamanda kesilende oluyor canım. İnşallah seninki çabuk kesilir. Aç kalınca oluyor bende sadece şükür. 2 saatte bir bişey atmam lazım agzıma yoksa başlıyor.Bulantılar ne zaman geçecek acaba kızlar 8+1 im
benim de kardeşimle 5 yaş aram, ama erkek. evet kız kardeş çok farklı olmalı hiç tadamadım ama. iki tane erkek kardeşim var. o yüzden kızımın bir kız kardeşi olsa çok mutlu olurum ama erkek çocuk da isterim, karışık bi durumO zaman da hareket etmese niye hareket etmiyor bu diye strese gark eder muhtemelen
Benim de kardeşimle aramda 4 yıl 10 ay var yani 5 yaş desem yeri. Büyüyene kadar biraz sıkıntı olmuştu benim için. Kucukle anlaşmak zor oluyor ama yaşlar büyüdükçe aradaki fark da kapanıyor ve çok yakın iki arkadaş oluyorsunşimdi kızsam da bazen sövsemde en yakın arkadaşım o
Erkek olsaydı belki bu kadar herşeyi paylaşamazdık ama bir kızın ardından bir kız çocuğu daha bi başka ❤
Öyle çok bekletme huyları var mıMalum tecrübesizim ve neler yaşayacağımı kestiremiyorum
![]()
insanın siniri bozulur ister istemez haklısın ama bak bebeğin iyi demişse doktor kendini üzme. herkes örnek vermiş, benim de teyzem 9 ay kanama yaşadı ama şimdi kızı sapasağlam. hatta derdi ki öyle kanamam olurdu ki düştü bebeğim diyerek gidermiş doktora. bazı bünyeler böyle gerçekten, kendini hiç strese sokma bu yüzden.Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
Hiç aklıma gelmemişti ben de sorayim onu bi![]()
İnşallah canım. Geç döllenme yok , reglimden 5 gün öne öğrenmiştim hamile olduğu. Günler de geçmiyo ki kontrole gidelim.Geç döllenme vs.yoksa duyarsın evet.Ben 7+0 da duydum
benim kardeşiminde baya kanaması olmuştu hep yatmıştı bi süre..Çok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
32Kızlar sizin yaşlarınız kaç![]()
ben 27
![]()
Ben de karından görmek için sabırsızlanıyorumsağol canım evet arkadaşlar anlattı aynı ilaçmış meğer, bende bir kutu daha vardı zaten. ama fitil şeklinde kullanmayı düşünmüyorum ya yapamam o şekilde ne bileyim. akşam yatarken bi tane içiyorum artık.
evet ya şükür artık ilk kez karından muayene oldum![]()
Benim bulantılarım yeni başlıyor, çok açım, iştahla yiyiyorum ama yedikten sonra o bulantıSelam kızlar ben de yaşımı yazarak başlayım bari :) bayadır takipteyim yazıları ama yazmak kısmet olmadı bu baslıga29 la ankaradan katılıyorum aranıza, ilk gebeligim
9. Haftaya girmiş bulunmaktayımm..
cinsiyeti ben de merak ediyorum, bazen erkek hissediyorm bazen yok yok kız olsun diyorumm.. hayırlısı, sağlıklı olsunla bitiriyorum sonra ☺
6. Haftada bulantılarım başlamıştı ve son günlerde çok yoğundu, ama bugün nedense daha iyi hissediyorum. Benim gibi bulantısı bir anda geçen var mı?![]()
Hamilelikte huzur ve stresten uzak olmak çok önemli. Arkadaşımım 9 ay boyunca sık sık kanaması oldu ama sağlıklı bir şekilde bebişini aldı kucağına. Bol bol dinlen ve düşünmemeye çalış inşallah hayırla sağlıkla doğacak kuzucukÇok moralim bozuk kızlar kahverengi olan akıntı dün kırmızı oldu. Apar topar hastaneye gittim. Bebek iyi kalp atışı var sıkıntı yok ilaca devam dedi. Ama leke halinde kanama devam ediyor. Birde doktor diyor ki senim böyle hamilelik geçmez rahat ol biraz. Dedim peki kanama olunca ne yapacağım yapacak bişeyin yok devam ilaca dedi. 10 günü geçti bu sekildeyim . Kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama geçmiyor. Sinirlerim alt üst durumda artık.
Ben 8 aylıkken öğrenmiştimYa inşallah hemen belli eder kendini de oyun oynamaz haftalarca benimle20.haftada hala cinsiyetini net öğrenemeyen aileler var
![]()
Bugün doktor kontrolüm vardı. Doğumu yapmayı planladığım doktora ilk gidişimizdi. Herkesin beğendiği bir doktor aslında, normal doğumu destekliyor, ebeleri iyi vs... Ancak kalabalık bir güne denk geldiğimiz için sanırım hızlıca bir görüşme yaptık ve malesef bana güven vermediBir ay sonra tekrar deneyeceğim, inşallah farklı hissederim.
Benim de bugün muayenem vardı ve 5 dk durdum ya da durmadım içerde.2. Gidişim ikisinde de aynı şey oldu. Üstelik ilk bebeğimi doğduktan 1 ay sonra geçen yıl kaybettim ve hamilelik psikolojisine bile giremedim henüz. Zaten tedirginliklerim var doktorda bebeğimle ilgili yeterince bilgi alamıyorum. doktor yorumlarından yola çıkarak gitmiştim ama sanırım değiştiricem