İnşallah hepimizinki temiz çıkar allahın izniyleeeeBende yaptircamsürekli aklıma geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizinki temiz çıkar allahın izniyleeeeBende yaptircamsürekli aklıma geliyor![]()
Amin inşallah canimmmİnşallah hepimizinki temiz çıkar allahın izniyleeee![]()
ilkinde çok tiksindim bulantım oldu ama hiç kusmadım.Sen bulanti cekiomusun cnm ilkinde cekdm yazmissin bundada mi var yok diye biliorum ben![]()
vay arkadaş neler neler oluyormuş haberimiz yokBurda bi başlıkta görüp incelemiştim ben de, nub teorisi diye bişi, kız ve erkek genital organı oluşmadan önce ikisi de çıkıntı şeklinde oluyomuş, bu çıkıntıya nub diyoruz, erkek bebekse bu nub daha dik açıyla, kız bebekse 30°lik açıyla duruyomuş, bu ultrasonda da doğru gördüysem bebiş ayaklarını baya kaldırmış, düz gibi düşününce ordaki beyazlığı dik diye düşündüm ben de. Ama hiiiç anlamam, öyle okuduğum bi kaç şeyden yorum yaptım işte![]()
hahahha çok güldüm yaKız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruoay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız
![]()
Evet ilk olcak canımmm tesekkür ederim inşallah benimde duam kabul olmuştur olmadıysada bi hayır vardırilkinde çok tiksindim bulantım oldu ama hiç kusmadım.
bu sefer 5-6-7 haftalarda tiksinme ve bulantı oldu ama geçti şimdi. daha çok yanma var bu sefer. yemeği azıcık fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum.
vay arkadaş neler neler oluyormuş haberimiz yok![]()
o açıları hesaplayabiliyorlar bi de he. ben bakınca elini ayağını anca buluyorum
hahahha çok güldüm ya
ilk çocuğun mu olacak?
ilkinde bende o kadar dua ettim ki kız olsun diye, allah kabul etti. inşallah sağlıklı bir kızdır canım![]()
Evt yaptırmayı düşünüyorum aklım şu nitfy di sanırım o testte ama doktora sorucam 1 hafta sonra gidicem hayırlısıyla bakalımKizlar ikili tarama yaptircak mısınız
Bende yaptircamsürekli aklıma geliyor![]()
Canım kelin ilacı olsa başına sürer bende cvp arıyom amaYaaaa o zaman bende nub yorumu istiyorumçok uzaktan almış dr görüntüyü
Canım kelin ilacı olsa başına sürer bende cvp arıyom amakız hissettim senin içinde.
Video çektiysen videodan ekran görüntüsü yakala ben öyle yaptım
Bende bi ara emzirmeye takmıştım instagram dan sürekli okudum okudum bi gün ruyamda bebeğimdoğmuş emmiyor ağlıyorum diger gun ruyamda emiyor kafayı yedimBi gün araştırıyım dedim rüyalarımda girdi o derece hamilelikten sanırım etkilendiğimm herşey rüyama giriyor![]()
Vallamı, bir ölçü var mıKızlar sağolun limonlu su canmış 10 gün sonunda tuvalete çıktım çoook mesudum![]()
Ben daha oraya gelemedm şuan cinsiyet falan takıldı gidiyooBende bi ara emzirmeye takmıştım instagram dan sürekli okudum okudum bi gün ruyamda bebeğimdoğmuş emmiyor ağlıyorum diger gun ruyamda emiyor kafayı yedim![]()
Burda görünmüyo ki nubuYaaaa o zaman bende nub yorumu istiyorumçok uzaktan almış dr görüntüyü
Kizlar ikili tarama yaptircak mısınız
Yılmaz Hocayı ben de duymuştum, sağlıklı kontrolleriniz olsun inşallah