2020 Şubat Anneleri

Sen bulanti cekiomusun cnm ilkinde cekdm yazmissin bundada mi var yok diye biliorum ben🙄
ilkinde çok tiksindim bulantım oldu ama hiç kusmadım.
bu sefer 5-6-7 haftalarda tiksinme ve bulantı oldu ama geçti şimdi. daha çok yanma var bu sefer. yemeği azıcık fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum.
Burda bi başlıkta görüp incelemiştim ben de, nub teorisi diye bişi, kız ve erkek genital organı oluşmadan önce ikisi de çıkıntı şeklinde oluyomuş, bu çıkıntıya nub diyoruz, erkek bebekse bu nub daha dik açıyla, kız bebekse 30°lik açıyla duruyomuş, bu ultrasonda da doğru gördüysem bebiş ayaklarını baya kaldırmış, düz gibi düşününce ordaki beyazlığı dik diye düşündüm ben de. Ama hiiiç anlamam, öyle okuduğum bi kaç şeyden yorum yaptım işte 🤣
vay arkadaş neler neler oluyormuş haberimiz yok 🙈
o açıları hesaplayabiliyorlar bi de he. ben bakınca elini ayağını anca buluyorum :D

Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruo 😀😀😀 ay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız😍😍
hahahha çok güldüm ya 😍😍
ilk çocuğun mu olacak?
ilkinde bende o kadar dua ettim ki kız olsun diye, allah kabul etti. inşallah sağlıklı bir kızdır canım ☺️

ilkinde çok tiksindim bulantım oldu ama hiç kusmadım.
bu sefer 5-6-7 haftalarda tiksinme ve bulantı oldu ama geçti şimdi. daha çok yanma var bu sefer. yemeği azıcık fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum.

vay arkadaş neler neler oluyormuş haberimiz yok 🙈
o açıları hesaplayabiliyorlar bi de he. ben bakınca elini ayağını anca buluyorum :D

hahahha çok güldüm ya 😍😍
ilk çocuğun mu olacak?
ilkinde bende o kadar dua ettim ki kız olsun diye, allah kabul etti. inşallah sağlıklı bir kızdır canım ☺️
Evet ilk olcak canımmm tesekkür ederim inşallah benimde duam kabul olmuştur olmadıysada bi hayır vardır 🤷‍♀️ 😀
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize eli ayağı düzgün

Yaaaa o zaman bende nub yorumu istiyorum 😌😌 çok uzaktan almış dr görüntüyü

Eklentiler

• 5E94C22A-B8E8-47E2-B2CA-1991C4E94E69.webp
    5E94C22A-B8E8-47E2-B2CA-1991C4E94E69.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 712E2BF4-3D79-4DEE-9E9D-4D017C03E0FA.webp
    712E2BF4-3D79-4DEE-9E9D-4D017C03E0FA.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 47
Canım kelin ilacı olsa başına sürer bende cvp arıyom ama😀 kız hissettim senin içinde.
Video çektiysen videodan ekran görüntüsü yakala ben öyle yaptım
😌😌 dimi canım ya bende çok merak ediyorum video çektim ama nub belli değil tam çok uzaktan görünüyo uzak almış biraz görüntüyü

Bi gün araştırıyım dedim rüyalarımda girdi o derece hamilelikten sanırım etkilendiğimm herşey rüyama giriyor 😁😁
Bende bi ara emzirmeye takmıştım instagram dan sürekli okudum okudum bi gün ruyamda bebeğimdoğmuş emmiyor ağlıyorum diger gun ruyamda emiyor kafayı yedim 🤣🤣🤣🤣

Ben hala doktora pek karar veremedim, yani başta gittiğim doktora içim sinmedi gitmeyeceğim de , İstanbul Anadolu yakasından önerebileceğiz biri var mı acaba?

Back
X