2020 Şubat Anneleri

Gece 1 den sonra yattım bende. Sabah 8 de ayaktayım. Niye böyle uykusuzum anlamadım. Bu düzene alışırsak bebekler de böyle uykusuz olur diye korkuyorum 🙄

Arkadaşlar yaa hapşurdum benim tutma huyum var ne kadar dikkat etsemde birden tuttum ve kasığım ağırdı o anda ayağa kalktım ağrı devam etti sonra geçti korkuyorum bişey olmuşmudur

Arkadaşlar yaa hapşurdum benim tutma huyum var ne kadar dikkat etsemde birden tuttum ve kasığım ağırdı o anda ayağa kalktım ağrı devam etti sonra geçti korkuyorum bişey olmuşmudur
Dikkat et canim ya neden tutuosun insallah birsey yokdur cok sakıncalı normaldede

Canım bir arkadaşımın eşi de ev de saklanıp korkutmuştu o da çiğlikatmış aşırı korkmuş sonra bebeğe bişey oldu diye hemen doktora gitmişlerdi çok şükür bişey olmadı
Gebe olduğumuz u unutuyorlar sanırım bu erkekler , Tüm gece kabus gördüm bebeğimle ilgili , dün akşamdan beri eşime kızıyorum , e tabi kendime de

Arkadaşlar eşle ilişki serbest mi
Tamamen kestiniz mi yoksa dikkatli bir şekilde olabilir mi ?

Dikkat et canim ya neden tutuosun insallah birsey yokdur cok sakıncalı normaldede
Evet canım yaa huy edinmişim hamilelikten bu yana dikkat ediyodum ama bi anda oldu normal insan için bile çok zararlı korktum aslında baktım kanma falan yokta Allah korusun yaa gitsem mi doktora

Benim de var düşüklerim , bu gebeliğin başından beri iki defa oldu , Dr uma da sormadım o da birşey demedi
Sen sordun mu Dr a
Doktor ilk 3 ay ikişki yok dedi bana ilk gebelik düşük falanda yok öncesinde, eşimde dokunamıyo bebegim var benim falan diye tribe soktu kendini 😌

Tam doktor Banu çiftçi nin kitabında yazıyor

Eklentiler

• 20190714_104932.webp
    20190714_104932.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar dün akşam eşimle şakalaşırken ben ona küçük yastık attım , o da bana atacak gibi yaptı ben çok korktum bi an çığlık attım baya baya uzun atmaaa özüürrrr falan diye bas bas bağırdım tabi ani hareketler de yaptım kendimi koruma amaçlı ama çok pişmanım
Moralim çok bozuk
Bebeğime birşey olur mu böyle bir şeyde ? Daha Cuma günü gitmiştik Dr a
İyiydi
Geve boyu kabus gördüm bebeğim le ilgili
Yok artık bu kadarcık şeyden bişey olacak olsa bunca insan nasıl doğsun 🤣🤣 o kadar korkmayın 😅😚

Arkadaşlar eşle ilişki serbest mi
Tamamen kestiniz mi yoksa dikkatli bir şekilde olabilir mi ?
Doktor bize serbest sorun değil dedi ama biz bebek yapmayı denediğimiz günden beri yapmıyoruz 🤣 önce bebek tutunsun dedik, şimdi en azından ilk 3 ay bi geçsin içimiz rahatlasın diye bekliyoruz 😂

Günaydın kızlar ❤️
korkmayın o kadar ufak şeylerden bebişlere bişey olmaz, insanlar ne travmalar yaşıyor da yine bir şey olmuyor. tabii bir yerden düşme, kaza vs tehlikeli olabilir ama o kadar küçük şeylerden bir şey olacağını sanmam. içinizi biraz ferah tutun, tadını çıkarın ❤️❤️

benim de rahim içinde kanama alanı olduğu için ilişkiyi yasakladı doktor. geçince sorucam tekrar. ama bir risk yoksa hiç bir sakıncası yok diye biliyorum.

O an kasık agrisi,saplanir tarzda siddetli agri oluyor gerilen bağlar yüzünden.Normal yani endise etmeyin.Oyle hapsurmayla falan birsey olmaz,rahat olun.

Back
X