Evet öksürdüğümdede oluyo direk bebegin olduğu yerde ağrı oluyorO an kasık agrisi,saplanir tarzda siddetli agri oluyor gerilen bağlar yüzünden.Normal yani endise etmeyin.Oyle hapsurmayla falan birsey olmaz,rahat olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öksürdüğümdede oluyo direk bebegin olduğu yerde ağrı oluyorO an kasık agrisi,saplanir tarzda siddetli agri oluyor gerilen bağlar yüzünden.Normal yani endise etmeyin.Oyle hapsurmayla falan birsey olmaz,rahat olun.
Yok artık bu kadarcık şeyden bişey olacak olsa bunca insan nasıl doğsuno kadar korkmayın
![]()
Hepsi normal,biraz daha rahat olmanizi tavsiye ederim.Onlar cok korunakli bir yerdeler,bu kadar basit sebeplerle birsey olmaz.Saglikli hamilelikler hepimize insallahEvet öksürdüğümdede oluyo direk bebegin olduğu yerde ağrı oluyor
Merkezde tepecik mahallesi diye bir yerdeBen istanbulda yasıyorum . Ünivrsiteyi boluda okudum , sen neresınde oturuyosun bolu nun
Ben de 2 kilo almışım ve görünce şok oldum. Sinirlerim bozuldu resmen. Çünkü o kadar hızlı kilo alacak şekilde yemiyorum. Yeme düzenim de porsiyonlarım da hemen hemen aynı. Sadece tatlı falan yiyorum arada ama 3 haftada 2 kilo aldıracak kadar değildi. Şimdi yemek yerken korka korka yiyorum. Kaç kiloydun bu arada?Ya ben 2 kılo aldım . Çok fazlada yemıyorum ama nasıl böyle oldu anlamadım![]()
Bende malesef kilo alanlardanımBen de 2 kilo almışım ve görünce şok oldum. Sinirlerim bozuldu resmen. Çünkü o kadar hızlı kilo alacak şekilde yemiyorum. Yeme düzenim de porsiyonlarım da hemen hemen aynı. Sadece tatlı falan yiyorum arada ama 3 haftada 2 kilo aldıracak kadar değildi. Şimdi yemek yerken korka korka yiyorum. Kaç kiloydun bu arada?
Ümraniyedeyim ama gelebilriim hastane ve doktor adı neydiPendige yakınsan onerebilirim kendi dr umu.
Burada bebeğine zarar verecek bir şeyden bahsetmemissin. Sadece tepkilerin fazla gibi. Biraz paranoyaklaşmış olabilir misinKızlar dün akşam eşimle şakalaşırken ben ona küçük yastık attım , o da bana atacak gibi yaptı ben çok korktum bi an çığlık attım baya baya uzun atmaaa özüürrrr falan diye bas bas bağırdım tabi ani hareketler de yaptım kendimi koruma amaçlı ama çok pişmanım
Moralim çok bozuk
Bebeğime birşey olur mu böyle bir şeyde ? Daha Cuma günü gitmiştik Dr a
İyiydi
Geve boyu kabus gördüm bebeğim le ilgili
Baya bir yazı, forum vs gezdim bununla alakalı ve anladığım kadarıyla zayıf kişiler çok daha erken kilo almaya başlıyor. Sanırım vücut ideal kiloya ulaşmaya çalışıyor. Boyuna göre kilosu normalin üstünde olan kişilerse ilk başlarda kilo bile vermeye başlıyor. Ve çok fazla da kilo almıyorlar doğuma kadar. Tabi aksi durumlar da oluyordur illa ki ama genel olarak anladığım tablo bu şekilde.Bende malesef kilo alanlardanımçok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım şimdiden
![]()
Bence kesinlikle ilgisi vardır. Gün içinde ara ara tekrarlı olarak yapıyorsan gayette etkili olur hatta verirsin bileBenim de iştahım açıldı ama bende hiç kilo almayanlardanım anlamadım
gerçi tatlı, abur cubur vs asla yemiyorum, normal zamanda yerdim.
yine de yememe rağmen almayışımı yüzmeme bağlıyorum. ay sonunda evime dönücem, artık o zamanlar kilo almalar başlar zaten.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
Benimki büyüktü canım ikili test günüydü belki ondandırKızlar bu teori doğru değil dönmedi bile![]()
Ben neredeyse 12 sat uyuyorumGünaydın kizlarrr erken uyanan var mı benim gibi 6 buçuktan beri dönüyorum yatakta
Ayaklarım çok yanıyor hem gece uyandırıyor hemde erkenden uyanıp sonra uyuyamiyorum yanmasından dolayı
Daha doğrusu gündüz üşüyo ayaklarım hatta bacaklarım da soğuk oluyo kalın giyinemiyorum yakıyo bu defada gece de yanmasından dolayı uyuyamiyorum
Var rmı böyle bi sıkıntısı olan
yaaa inanamıyorum çok çok çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...