- Emoji Skoru
- 6.549
- Puanlar
- 158
Oyyy maşallahhhhEkleyemedim galiba tekrar yükledim Kızlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy maşallahhhhEkleyemedim galiba tekrar yükledim Kızlar...
Aynen bende ondan gelcek mesajdayim valaSekerpare87 cok sevndm saglıklı olmasına cnm gözün aydın darısı cinsiyet merakına :)
A Alisdendef ins saglıkla gelsn dünyaya kuzucuk
@KARABATAK_ çıkmadın mı hala? Meraktayız![]()
Vallahi allem ettin kullem ettin onu bana bir şekilde anlattınay yok daha neler canım, bende bilmiyordum eskiden nolcak be
ama bak inat ettim yaptırdım sonunda
olmuş şimdi bak görünüyor, artık kaçıncı haftandasın diye sormayacağım![]()
görünüyor tabii olayı o zatenVallahi allem ettin kullem ettin onu bana bir şekilde anlattın
Ay bide görünüyor mu bu herkes tarafından? Başka öğrenmem gereken bir şey var mı varsa lütfen şimdiden söyle![]()
şimdi yazıcaktım bende, ay meraklardayız hadiKizlar gecmisi okumadan direk yazıyorum cunku merak eden vardir diye. 2 saat sürdü hastane isimiz. Kizimla ilgileniyorum ilk firsatta yazacam hemen.
geçmiş olsun tekrarKızlar ancak yazabildim çok yorulmuşum oğlanda rahat vermedi. Doktorların verdiği ilacı ve kızımın fotosunu aşağıya ekleyeceğim. Kulak için gittiğimde bende menier var vertigonun ileri boyutu bir hastalık. Atak geçiriyordum önceden doktor yine geçirme ihtimalime karşılık verdi tuzu azalt dedi. Hemoroid için krem verdi genel cerrah da bunları verir geçmezse gidersin dedi.
gözünaydınMerhaba kızlarbugün kontrolümüz vardı. 2li testi de yaptırdık. Ense kalınlığı gayet iyi dedi. Diğer herşey normal hamdolsun kıpır kıpır ama cinsiyeti göremedik
kordonu bacak arasındaydı ve orayı komple kaplamıştı gözükmedi maalesef. Doktor da 2 hafta sonra gel o zaman bakarız dedi. Öğrenemedik yani
neyse sağlıklı olsun da biraz daha sabrederim artık ♥
![]()
Canım hep birlikte inşallagörünüyor tabii olayı o zaten
güle güle kullan canım![]()
İnşallah canımgeçmiş olsun tekrar
gözünaydın
olsun bir dahaki gidişinde kesin öğrenirsin artık![]()
Gözünaydın hayırlı bir insan olsun inşallah yeter ki ❤Kizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
Bacak arasında kordon oldugu icin bi tahminim var ama net olmadigi icin soylemicem bi dolan gel 15 dk dedi ama 1 saat sonra anca bana sira geldi.
%70 erkek ama kimseye soyleme
Haftaya persembe gel netlestirelim dedi.
Dr soylemeden zumlayinca gordugum şey pipimiki dedim evet dedi güldü:)
7.69 cm boy
13+5 cikti normalde 14+0 im.
Usg yi de koyuyorum.
2 li de 96 cikmisti eger erkekse kesin o zaman teori bende tutmadı.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.
**kanama alani da tamamen geçmiş.
( esim dedi ki,ilk gittiğimizde ben zaten gormustum dr garantici diye bekletti bizi dedi)
canım çok sevindim güzel haberlere, kanama alanı da geçmiş şükürKizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
Bacak arasında kordon oldugu icin bi tahminim var ama net olmadigi icin soylemicem bi dolan gel 15 dk dedi ama 1 saat sonra anca bana sira geldi.
7.69 cm boy
Usg yi de koyuyorum.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.
( esim dedi ki,ilk gittiğimizde ben zaten gormustum dr garantici diye bekletti bizi dedi)
Sizinki de aynı mı benimkiyleBen sordum cinsiyetle ilgili bilgi vermiyorlar dedi xxy xy yazan yerler nasıl sizin
Yarın doktora gidicez, 10.30’da randevum, belki söylerSekerpare87 cok sevndm saglıklı olmasına cnm gözün aydın darısı cinsiyet merakına :)
A Alisdendef ins saglıkla gelsn dünyaya kuzucuk
@KARABATAK_ çıkmadın mı hala? Meraktayız![]()
Arkadaslar ilk gebeligi ogrendiginiz zaman yapilan testlerden anti cmv igg degeriniz kacti? Benim 235. Doktor sorun yok dedi ama 6dan kucuk olmasi gerekiyor. Yuksek olan var miydi
Öncelikle hayırlı olsun bütün sıkıntılar da geçmiştir inş. Doktor çok duyarlıymış sevindim senin adına. Erkek istiyor muydun. Bu durumu nasıl karşıladınız.Kizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
7.69 cm boy
Usg yi de koyuyorum.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahKizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
7.69 cm boy
Usg yi de koyuyorum.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.