- Emoji Skoru
- 3.005
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sanırım sleepy natural bir adet alıp deneyip ona göre karar vereceğimArkadaşlar bez hangi marka düşünüyorsunuz z? En sağlıklısı hangisi acaba ?
Bende de tiroid var bende her ay kan veriyorum aylık kanımı bugün sağlık ocağında verdim cumartesi kontrolde dr uma göstereceğimEvet yaa her ay kan vermek çok zor bide bulamıyolar orda içinde oynatıyolar filan canım çok acıyor![]()
bahar-ensar olabilir son iki harfleri uyumlu :) benim kızımın adı elif hiç uyum yok hiçbiriyle ama yine de biliyorum içime sineni bulacağım bir yerlerde karşıma çıkacak, hayırlısı bakalım hepimiz içinHuzeyfe ismi cok zor telaffuz ediliyor yaaa
Ensar
Aybars
Ömer
Bu 3 ismi ben de düşündüm Ömer i halen düşünüyorum düşük bi ihtimal.
Ah Canan ah..
Sıkıntıya sokali baya oldu bile, cok daraliyorum bi karara varamadik diye.
Erdem listedeydi evet.
Birkaç isim var güya ama ☹
Kızımin adi gibi icim coşkulu olmuyor bu isimlere ,zaten o yuzden habire arıyorum isim.
Neyse dedigin gibi daha 2 ay var, insallah buluruz.
O kadar minikken yüz üstü dönebiliyorlarmı gerçektenbakalım ben bizim kızda nelerle karşılaşacağım. Teşekkürler canım
Canım biz eşimle iki üç paket prima pure den aldık memnn kalırsak buna devam ederiz dye dşnüyorum zararsz olduğu için onu terch ettk ama dğer primalar da petrol türevi maddeler varmış.İçeriklerine bakarak al mutlakaArkadaşlar bez hangi marka düşünüyorsunuz z? En sağlıklısı hangisi acaba ?
Ben çalıştığım hastanede yaptırdım şeker yüklemesini saat başı kan veriyorsun acın geçmeden bidaha deliyolarBende de tiroid var bende her ay kan veriyorum aylık kanımı bugün sağlık ocağında verdim cumartesi kontrolde dr uma göstereceğim
Bakalım cumartesi günü şeker yüklemesi de yapılacak![]()
Arkadaşlar bez hangi marka düşünüyorsunuz z? En sağlıklısı hangisi acaba ?
Biz karar vermedik hala ya en azından 1 paket alıp denemek ona göre karar vermek istiyorum. Herkesin memnun olduğu bez markası değişik çünkü boşa para vermek istemiyorumArkadaşlar bez hangi marka düşünüyorsunuz z? En sağlıklısı hangisi acaba ?
benim troidlerimde 10 lara kadar çıktı ama çok şükür düştü tabi ilaçla yüklememde güzel çıktı inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın :)Bende de tiroid var bende her ay kan veriyorum aylık kanımı bugün sağlık ocağında verdim cumartesi kontrolde dr uma göstereceğim
Bakalım cumartesi günü şeker yüklemesi de yapılacak![]()
yaa maşallah :)geçen perşembe bebeğimin boyu 43 cm çıktı bir hata vardır değil mi ultrason kağıdında vermiş bu bilgileri ?Bugün doktor randevum vardı kızım 1 kilo olmuş bileboyu da 33 cm her şey yolunda dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yapılacak. Aslında yarın dedi ama eşim müsait değil yalnız da gitmek istemiyorum.
Haftana göre sanki fazla gibi ultrason kağıdında fl yazan yerdeki değeri 7 ile carpiyorsun boyu yaklaşık o doktor boyunu söylemedi ben sordum bu şekilde hesapliyoruz dediyaa maşallah :)geçen perşembe bebeğimin boyu 43 cm çıktı bir hata vardır değil mi ultrason kağıdında vermiş bu bilgileri ?
Kolay gelsin canım naptınKızlar günaydın. İş yerime gitmeye çalışıyorum Ankara ne kadar yoğun geldi Erzurum’dan sonra inş. İşlerimi bugün halledebilirim.
bende internette okudum bunu FL 43 cm yazıyordu zaten nasipse ortalama 50-52 de doğuyorlar ne bu dedim kendimce kendi doktoruma ayrıyetten soracağım ama kafam karıştıHaftana göre sanki fazla gibi ultrason kağıdında fl yazan yerdeki değeri 7 ile carpiyorsun boyu yaklaşık o doktor boyunu söylemedi ben sordum bu şekilde hesapliyoruz dedi
Aynen primanin sadece pure serisi güvenilir içerikli, ben kizimda ilk zamanlar bilmiyordum maalesef prima premium kullandim ama sonrasi hep sleepy naturel devam ediyoruz ve ben cok memnunum. Ogluşumda da bundan kullanacagim tabi her bez her bebege ii gelmiyor bakalim oglanin popo kabul edecek mi deneyimleyip gorecegiz.Canım biz eşimle iki üç paket prima pure den aldık memnn kalırsak buna devam ederiz dye dşnüyorum zararsz olduğu için onu terch ettk ama dğer primalar da petrol türevi maddeler varmış.İçeriklerine bakarak al mutlaka
Çok yoruldum ve işlerim maalesef bitmedi. Bu kadar prosedür nedir ya. Yarın bitecek inş.Kolay gelsin canım naptın