• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba ,

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım,normal çıktı,zaten o kadar emindim ki normal çıkacağından ama yine de doktorumu dinledim bu konuda..İğrenç bir şey bu arada bayılma ve kusmanın eşiğine geldim.2 saatte kendimi zor toparladım..
Şuan şekerden tiksinmiş vaziyetteyim,sonrasında hemen tuzlu acılı bir şeyler yedim tadını unutmak için.
Tetanosa gerek yok şuan dedi doktorum.
Riskli gebelik olduğu için artık 2 haftada bir kontrole gitmem gerekecekmiş ve sezeryan olabileceğimi söyledi bazı rahatsızlıklarım olduğu için.Zaten ben de normal doğuracak cesaret de yok,isabet oldu :)

Evet yaa her ay kan vermek çok zor bide bulamıyolar orda içinde oynatıyolar filan canım çok acıyor :KK42:
Bende de tiroid var bende her ay kan veriyorum aylık kanımı bugün sağlık ocağında verdim cumartesi kontrolde dr uma göstereceğim
Bakalım cumartesi günü şeker yüklemesi de yapılacak 🙄

Huzeyfe ismi cok zor telaffuz ediliyor yaaa

Ensar
Aybars
Ömer

Bu 3 ismi ben de düşündüm Ömer i halen düşünüyorum düşük bi ihtimal.
bahar-ensar olabilir son iki harfleri uyumlu :) benim kızımın adı elif hiç uyum yok hiçbiriyle ama yine de biliyorum içime sineni bulacağım bir yerlerde karşıma çıkacak, hayırlısı bakalım hepimiz için

Ah Canan ah..
Sıkıntıya sokali baya oldu bile, cok daraliyorum bi karara varamadik diye.
Erdem listedeydi evet.
Birkaç isim var güya ama ☹
Kızımin adi gibi icim coşkulu olmuyor bu isimlere ,zaten o yuzden habire arıyorum isim.
Neyse dedigin gibi daha 2 ay var, insallah buluruz.

Bulursun canım Allah başka dert vermesin , sen seçenekleri çoğalt burda seçeriz elbet birini 😊

O kadar minikken yüz üstü dönebiliyorlarmı gerçekten 🙈 bakalım ben bizim kızda nelerle karşılaşacağım. Teşekkürler canım

Kendi dönemıyoduda yüzüstü gögsumde uyurdu biraz sonra yana çevirsem hemen uyanırdı illa hep yüzüstü kalmak isterdi , 4 yasına geldı hala öyle uyur 😀 rica ederim kuzum😘

Arkadaşlar bez hangi marka düşünüyorsunuz z? En sağlıklısı hangisi acaba ?
Canım biz eşimle iki üç paket prima pure den aldık memnn kalırsak buna devam ederiz dye dşnüyorum zararsz olduğu için onu terch ettk ama dğer primalar da petrol türevi maddeler varmış.İçeriklerine bakarak al mutlaka

Bende de tiroid var bende her ay kan veriyorum aylık kanımı bugün sağlık ocağında verdim cumartesi kontrolde dr uma göstereceğim
Ben çalıştığım hastanede yaptırdım şeker yüklemesini saat başı kan veriyorsun acın geçmeden bidaha deliyolar:KK53: inşallah iyi çıkar sonuçların

bende prima pure kullanmayı düşünüyorum cnm. sleepy de düşünmüştüma ma yorumlarda çok şikayet var hem sızdırma hem pişikle ilgili

Biz karar vermedik hala ya en azından 1 paket alıp denemek ona göre karar vermek istiyorum. Herkesin memnun olduğu bez markası değişik çünkü boşa para vermek istemiyorum

benim troidlerimde 10 lara kadar çıktı ama çok şükür düştü tabi ilaçla yüklememde güzel çıktı inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın :)

Bugün doktor randevum vardı kızım 1 kilo olmuş bile :nazar: boyu da 33 cm her şey yolunda dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yapılacak. Aslında yarın dedi ama eşim müsait değil yalnız da gitmek istemiyorum.
yaa maşallah :)geçen perşembe bebeğimin boyu 43 cm çıktı bir hata vardır değil mi ultrason kağıdında vermiş bu bilgileri ?

yaa maşallah :)geçen perşembe bebeğimin boyu 43 cm çıktı bir hata vardır değil mi ultrason kağıdında vermiş bu bilgileri ?
Haftana göre sanki fazla gibi ultrason kağıdında fl yazan yerdeki değeri 7 ile carpiyorsun boyu yaklaşık o doktor boyunu söylemedi ben sordum bu şekilde hesapliyoruz dedi

Haftana göre sanki fazla gibi ultrason kağıdında fl yazan yerdeki değeri 7 ile carpiyorsun boyu yaklaşık o doktor boyunu söylemedi ben sordum bu şekilde hesapliyoruz dedi
bende internette okudum bunu FL 43 cm yazıyordu zaten nasipse ortalama 50-52 de doğuyorlar ne bu dedim kendimce kendi doktoruma ayrıyetten soracağım ama kafam karıştı

ama şuan düşüyorumda acaba bu 4,3 cm demek mi çünkü o zaman 30,1 çıkıyor o zamana görede normal olmuş oluyor

Canım biz eşimle iki üç paket prima pure den aldık memnn kalırsak buna devam ederiz dye dşnüyorum zararsz olduğu için onu terch ettk ama dğer primalar da petrol türevi maddeler varmış.İçeriklerine bakarak al mutlaka
Aynen primanin sadece pure serisi güvenilir içerikli, ben kizimda ilk zamanlar bilmiyordum maalesef prima premium kullandim ama sonrasi hep sleepy naturel devam ediyoruz ve ben cok memnunum. Ogluşumda da bundan kullanacagim tabi her bez her bebege ii gelmiyor bakalim oglanin popo kabul edecek mi deneyimleyip gorecegiz.

Back
X