- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Yeter canımGüzelmiş. Trendyolda mı? Ben de bakıyım.
Ben bitane aldım bi tane daha alsam yeter dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter canımGüzelmiş. Trendyolda mı? Ben de bakıyım.
Ben bitane aldım bi tane daha alsam yeter dimi?
Yaa yerler senii su tipe bak ne kadar sevimli duruyo masaAllahh paşayaaEki Görüntüle 2559951 kizlar buda benim yakışıklı oğlum 30+0 da dün kontrolumuz vardı çok şükür basasagi pozisyona donmuş makat gelişti ,yürüyüş yapıp,merdiven cikip dua ediyordum.boyumuz 40 cm kilomuz 1537gr![]()
Ayy bu. Ne tatlıEki Görüntüle 2559951 kizlar buda benim yakışıklı oğlum 30+0 da dün kontrolumuz vardı çok şükür basasagi pozisyona donmuş makat gelişti ,yürüyüş yapıp,merdiven cikip dua ediyordum.boyumuz 40 cm kilomuz 1537gr![]()
Eki Görüntüle 2559951 kizlar buda benim yakışıklı oğlum 30+0 da dün kontrolumuz vardı çok şükür basasagi pozisyona donmuş makat gelişti ,yürüyüş yapıp,merdiven cikip dua ediyordum.boyumuz 40 cm kilomuz 1537gr![]()
Nst non stres test demek yani bebek eğer streste ise yada oksijen alımında bir sıkıntı oluyorsa hareketi az oluyor benim dr bebeğe giden damarlarda veya bebeğin eşinde bir sıkıntı olmadığı için kek yedirip hareketine tekrar bakıyordu rahattı ama biraz garanticiydi diyelimUmarım canım.. sağlıcakla doğsunlarda ☺
Ay rüyama girdi aynen dediğin gibi, avmye gitmişiz yaramazlık yapıyor kayboluyor korkudan çıldırtıyordu beni, heryer joker mağazası doluydu avmde hep yönümü karıştırıyordumKorkutmasın da beni yaramazlığı çekerim :)
Maşallah canım ne güzel büyümüşBöyle güzel haberler lazım bize ☺
Evet canım takipte kalayımda içim rahat etsin en azından. Son 2 ay nasıl geçecek bakalım. İyi yolculuklar bu arada sana
:) bende artık dediğin gibi ya çok sakin olacak ya da tam tersi inanılmaz yaramaz olup bizi şaşırtacak diyorum eşime. Nst sırf sancı kontrolü için çekilmiyormu, bebeğin hareket etmesi mi gerekiyor?
Çok yakışıklıymışEki Görüntüle 2559951 kizlar buda benim yakışıklı oğlum 30+0 da dün kontrolumuz vardı çok şükür basasagi pozisyona donmuş makat gelişti ,yürüyüş yapıp,merdiven cikip dua ediyordum.boyumuz 40 cm kilomuz 1537gr![]()
Nst non stres test demek yani bebek eğer streste ise yada oksijen alımında bir sıkıntı oluyorsa hareketi az oluyor benim dr bebeğe giden damarlarda veya bebeğin eşinde bir sıkıntı olmadığı için kek yedirip hareketine tekrar bakıyordu rahattı ama biraz garanticiydi diyelimyavrum 6-7 aylıkken bile koyardım koltuğa eline bişey verirdim onunla oynardı
![]()
Evet ya baktım şimdi moralim düzeldi çok teşekkür ederim cevap içinGelişimi iyi tabi bu haftadaki ortalama kg o kadar.
İnternetten de bakıp karşılaştırabilirsin,için rahat etsin :)
Tracy hogg kitaplarını bir incele canımAnladım canım :) ilk bebek olunca bilmediğim o kadar çok şey olduğunu farkettim ki.. Bilgi alımından beynim patlayacak, hepsi birbirine karışmaz umarımAma hala arkadaşlarımın yaptığı gibi bebek gelişim kitaplarını alıp okuyamadım vakitsizlikten. Kızlar sahi önereceğiniz kitaplar var mı bebek gelişimi, psikolojisi vs ile alakalı?
Ooo bayram etmistir icerde annesiKızlar nasılsınızsabah beri kızımın hareketini hiç hissetmedim moralim bozuldu
şimdi iki dilim baklava yedim bekliyorum inşllh bi kaç pıt pıt yapıp rahatlatır annesini
![]()
Çok harekette etmedim ama neden öyle yaptı bilmiyorumOoo bayram etmistir icerde annesibenimkide yarim saat once hareket etmeye basladi cunku anca oturabildim sende gun icinde cok hareket halinde kaldiysan ondandir kuzum sıkma canini
Demek ki cani baklava cekmissÇok harekette etmedim ama neden öyle yaptı bilmiyorumsabh yine baya geç uyandım acaba ben uyurken etti de hissetmedim mi
ama baklava iyi geldi 2 3 tekmeyle de olsa hissettirdi kendini
![]()
AynenDemek ki cani baklava cekmiss![]()
Off çok iyi olurdu ama bu ara çok hamur işi tükettimBenim de bir kısır yapasım var![]()
O da güzel olur ben öğle yemeği bile yemedim daha öğle akşam gibi olur yanında da tuSuz ayran ohOff çok iyi olurdu ama bu ara çok hamur işi tükettimşimdi kendime bi sebze çorbası yapıp onu içmem lazım
![]()