Evet canim, benim makarna pilav normal ölçülerde yedigimde cikarmiyor sekerimi.
1.saat 138 cikti
2.saat 129 gayet guzel bi rakam makarnaya gore.(kizim uyandi geri sallamak zorunda kaldigim icin 2.saat degerini 20 dk erken olctum)
Makina bozuk değil senin sinirlerin bozuk ki ben de senin gibiydim ne zaman ki kabullendim ve strese sokmadim kendimi o zaman normallesti.
Senin 1. Ve 2. Saat degerlerinin yakin hatta ayni olmasinin sebebi patates canim. Patates sadece seker diyeyim kisaca (diyabette asla onerilmiyor) kimisinde 1.saat atiyorum 135 diyelim 2.saat 150 dahi cikabilir bi tarz sekeri zorlayan gidalar soz konusu oldugunda. Mesela bende de tatli da bu olay oluyor. Ayrica senin değerinde de hiiiccc biseycik yok emin olabilirsin. Dr um 2.saatin 140 ve altinda olmasi bebek icin kafi dedi bana ( benim dr uma yazdigim mesaja istinaden bu aciklamayi yapti bana) sen azıcık abla sözü dinle ve aglama üzülme strese asla girme 2 ay kaldi emin ol sag salim kucagina alacaksin minigini.
Benzer bir mesaj yazacaktim bende.
Ozellikle serbetli tatli ile alakali isim vererek yazilmasa

Yiyenler yiyemeyenlerin ne derece zorlandigini tahmin dahi edemez. Cok ama cok zor bisey kizlar. Deli gibi istediğin seyi yiyememek ama yiyen birileri okumak, hemde isim vererek

Kaldi surda 2 ay, eger bu ricami ben ve benim gibi tatliyi sevdiği halde gebelik sekeri yuzunden yiyemeyen arkadalarim adina yaparsaniz cok sevinirim. Boyle bi hakkimiz da yok herkes özgür istedigini yazmakta ama iste nacizane bi talep benimki.