- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Baktım da bulamadım canım ölçmemiş sanırımevet hssdyrm tekmelerde hc sorun yok cnm masallh oldukça oynak hatta.sennle aynıymıs sat senn fl kaçmış peki son gttgnde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım da bulamadım canım ölçmemiş sanırımevet hssdyrm tekmelerde hc sorun yok cnm masallh oldukça oynak hatta.sennle aynıymıs sat senn fl kaçmış peki son gttgnde
tamm cok sagol :) ıns ıyıdırBaktım da bulamadım canım ölçmemiş sanırımkilosu iyiymiş boyu da iyidir bir sıkıntı olsa söylerlerdi zaten

Duzlesme zaten varda fitigada cevirmis olabilir kuzum ama asil gitme nedenim dogum sekli icindi saglik ocagindaki hemsirem normal dogum yapamayabilirsin bu kadar cok tutuluyosan demisti 5. Ayimdayken cok asiri tutulmalarim oluyodu suan cok sukur iyiyim ama dr dan onay al demisti asil gitme sebebim dogum sekli icindi yani.MR çekilebiliyor canım gebelikte ama fıtık filan çıkarsa ne yapabilecekler ki ağrı kesici kullanamıyorsun sucak uygulama sınırlı fizik tedavi önerilmiyor bildiğim kadarıyla bilemedim yani ama dayanılmazsa çekilirdim sanırım önceki hamileliğimde benim de oldu parol sıcak uygulama ve istirahatle atlattım
Anladım canım eğer karar vermek için istemişse çekilirdim ben benim eski kadın doğumcum da çelişebilirsin demiştiDuzlesme zaten varda fitigada cevirmis olabilir kuzum ama asil gitme nedenim dogum sekli icindi saglik ocagindaki hemsirem normal dogum yapamayabilirsin bu kadar cok tutuluyosan demisti 5. Ayimdayken cok asiri tutulmalarim oluyodu suan cok sukur iyiyim ama dr dan onay al demisti asil gitme sebebim dogum sekli icindi yani.
peki uyku setini de yıkıcak mıyız ya yan korumalar falan yorgan.Kizlar bebisin odasi geldi ama odamiz kucuk oldugundan cok dar oldu alan kalmadi odada. Bu arada annem ve kv gaza gtirip hadi esyalari da yikayalim dediler yikadik. Daha da yikicam yarin nevresimlerini battaniyelerini. Persembe utuleyip yerlestircez erkenden![]()
Pazar gunu randevu verdiler gidiyim o zaman hic aksini soyleyen olmadi her danistigim gidebilirsin bi sakincasi olmaz dedi ama annelik iste tedirgin oluyosun yine de ya bir sey olur korkusuyla yasiyoruz hep tesekkur ederim canim sanadaAnladım canım eğer karar vermek için istemişse çekilirdim ben benim eski kadın doğumcum da çelişebilirsin demişti
Bizde hala beklemedeyiz 1 ay oldu dun siparis vereli 2 hafta pierre cardinin fuari varmis biz siparis verdigimizde o yuzden biraz gecikti nakliyat insaAllah bu p.tesi gelir annemde istanbuldan aldiklarini kargoya vermis dun yavas yavas toplaniyo bizimde esyalarimizKizlar bebisin odasi geldi ama odamiz kucuk oldugundan cok dar oldu alan kalmadi odada. Bu arada annem ve kv gaza gtirip hadi esyalari da yikayalim dediler yikadik. Daha da yikicam yarin nevresimlerini battaniyelerini. Persembe utuleyip yerlestircez erkenden![]()
Yikanir bence canim sonucta tozlu olur geldiginde ben yikamayi dusunuyorum a dan z ye her seyinipeki uyku setini de yıkıcak mıyız ya yan korumalar falan yorgan.
bozup çıkarmasın makine.. çarşaf yastık kılıfı yorgan neyse de. yan koruma falan dolgulu.Yikanir bence canim sonucta tozlu olur geldiginde ben yikamayi dusunuyorum a dan z ye her seyini
Bizim aldigimiz yer makinada yikayabilirsiniz demisti canim sizinki icin bir sey diyemeyecegim ama oyle camasir gibi degil zaten kisa programda ya da makinanin elde yikama seceneginde 15 20 dk yikansa yeterli olur diye dusunuyorum sonucta kirli degil amac tozu gitsin ama yine de sen bilirsinbozup çıkarmasın makine.. çarşaf yastık kılıfı yorgan neyse de. yan koruma falan dolgulu.
tamam bir durulama yaptırırım o zaman bende. içime sinmezdi zaten.. sormak da aklıma gelmedi üstüne de bakmadım..sağolasın canım.Bizim aldigimiz yer makinada yikayabilirsiniz demisti canim sizinki icin bir sey diyemeyecegim ama oyle camasir gibi degil zaten kisa programda ya da makinanin elde yikama seceneginde 15 20 dk yikansa yeterli olur diye dusunuyorum sonucta kirli degil amac tozu gitsin ama yine de sen bilirsin
Yine de icinin rahat etmesini istiyosan aldigin yere danisabilirsin canim bir sey degiltamam bir durulama yaptırırım o zaman bende. içime sinmezdi zaten.. sormak da aklıma gelmedi üstüne de bakmadım..sağolasın canım.
Senin ilk doğumun mu
kızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı![]()
sanslısın :)mümkünse onlar hazırlıklı gelsin ben çay demlerim
şaka bi yana ilk bebeğimde annem kayınvalidem yapmıştı kimin tarafı gelirse o getirmişti belki şimdi de böyle olur yani inşallah![]()
yıkayabilirsin yan korumaları hiç bir şey olmaz. kızımınkileri hep yıkadım.tamam bir durulama yaptırırım o zaman bende. içime sinmezdi zaten.. sormak da aklıma gelmedi üstüne de bakmadım..sağolasın canım.
Kizlar bu arada gaz giderici biberon varmi bildgnz
tamam canım sağol ; )yıkayabilirsin yan korumaları hiç bir şey olmaz. kızımınkileri hep yıkadım.
sıkma devri 800’den fazla olmasın sadece.