Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştırma bunlar canım bende gece çok zor uyudum şimdide uyandım birde burnum tıkandı gece üstüne bant takıp öyle uyumuşumUykular haram oldu
Şimdiden başladık.
4.30 da wc ye kalktım ve sebepsiz bir şekilde 2 saattir uyuyamıyorum![]()
Günaydın canımAlıştırma bunlar canım bende gece çok zor uyudum şimdide uyandım birde burnum tıkandı gece üstüne bant takıp öyle uyumuşum
Günaydın bu arada
Kızlar çok dertliyim, bu hemoroid beni zorluyor artıknormalde hiç böyle bir problemim yoktu, ilk doğumdan sonra oldu ama geçti. şimdi son haftalarda azdı yine. kanama olmuyor, kabız değilim allahtan o yüzden sanırım. ama sızlama hissi, kaşıntı ve rahatsızlık hissi var. bebek o kadar baskı yapıyor ki hissediyorum o baskıyı orda. bazen oturamıyorum o rahatsızlık hissinden dolayı.
hiç bu yüzden doktora gitmedim, hangi uzmana gidilir onu da bilmiyorum. hamilelikte çıkıyor bir tek. kendi doktoruma mı sorsam? aranızda hamileyken bu sorun için bir krem veya ilaç kullanan var mı?
bendemi gotursem acaba ,orta boy kavanoza konulup goturulebilir taneleriindende konulur ,haklisin sekerim gotursek iyi olurİnşallahh yaaa aminBu defa kayısı kompostosu götüreceğim hastaneye belki işe yarar
hahhaha yok canim ilk dogumumu anlatiyodum allah korusun ben bu gruptada en son doguracaklardanimOkurken doğum yaptın sandım bir an![]()
Geçmiş olsun canım. Oğluma da dün doktor influenza dedi ve aynı ilacı verdi.çarşambadan beri bende enfluvir kullanıyorum banada influenza testi sonucu bu ilacı verdi tek ilacı bu dedi
Yaa ben de ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandım. Aynıyız ya noluyoz dedimhahhaha yok canim ilk dogumumu anlatiyodum allah korusun ben bu gruptada en son doguracaklardanim![]()
Belden vurulan iğnenin armağanı o ağrı maalesefHerkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
Kuru iğne ne kiBelden vurulan iğnenin armağanı o ağrı maalesef
Geçmezse biraz toparlayınca kuru iğne yaptır
İnşallahOy maşallah bol bol emsin kuzuHay Allah ya çıkmadan son yaramazlığını yapmış içerde resmen ama çok şükürki şu an sağlıcakla yanında
Bizler de inşallah sağlıkla alırız meleklerimizi kucaklarımıza
![]()
Evet sağdım , başta sol memeyi hiç tutamadı sadece sağ ile beslendi. Sol meme çok kötü bi duruma gelmişti şimdi onu da tutabiliyo..cok gecmis olsun canim insallah vardir bir ilaci doktorunla görüş bence yoksa hayatın alt ust olur
ben egzersiz yaptığım icin gobegi eritmistim canim bide yemedim tabi hep dikkat ettim cok ac gezdimi bilirim
gecmis olsun canim ya o nasil bir agri acaba bende genel oldum ama şükür birsey olamisdi nedeni bellimi doktorunla gorustunmu acabasenin ufaklik kucugum ama guc bende deyip guzelce emiyor demkki masallah ona allah nazarlardan korusun sut acisini cok iyi bilirim asla uyutmaz yatirmaz ilk aylar oluyo zaten sonra yetmedigi icin sömürüyorlar
sen sag ki fazlasini koy dolaba ben oglumda yetmediginde o sekilde vermisdim
bizde kavussak da artik buyutmeye gecsek 2. Ama bi ozlem bi hasret o koku cok baska ya
![]()
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Oğluma da dün doktor influenza dedi ve aynı ilacı verdi.
Yaa ben de ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandım. Aynıyız ya noluyoz dedim![]()
Herkese merhabalar. Ayaktayken hiç rahatsız etmeyen ama yatınca sırtımdan girip omzumdan çıkan bi bıçak batma hissi nedeniyle uzanamıyorum.
Bugün çok kısa bi süre oturarak uyudum o kadar. Günler oldu ayaktayım.
Yorgunluk var ama iyi hissediyorum. Kızım artık çok güzel emiyo. Doğumdan bi gün sonra süt geldi. Bi anda süt dolan memeler yüzünden fenalaştım. Sağma makinesi hayatımı kurtardı diyebilirim. Felaket bi hismiş.
Kızım çok minnak ama çok güçlü anasının gözü bişiy.
Bu arada son muayenede keyfi gayet yerinde olan bebeği karnımı kestiklerinde kendini defalarca kordona dolamış halde bulmuşlar.
Doğduğunda çok güçsüzmüş. Çok şükür kurtulduk. Erken geç, kilolu kilosuz farketmez sadece kavuşmaya odaklanın. Umarım herkes sağlıkla kolay doğumlar yapar :)
Hafi güzel haberlerle gel inşaAllahGünaydın kizlar bende kontrole geldim nst cekiliyoruz![]()