• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Canım gitmen iyi olur ne olur ne olmaz dediğin gibi
İçini rahatlatırsın birşey yoktur ama olsun sen yinede gör
Benimse dün 160 bulduğu oldu zaman zaman doktorda bişey demedi canım ama git tabi için rahat etsin rahatlarsın
Gayet iyiymiş kızlar nst cekti doktor kan akımına vs baktı usg de gayet iyi dedi içim raahatladı 🥴 yüzü yine kapalıydı 😀

Kuzum nereden yaptırdın birde ne kadar bende artık yaptırayım diyorum ama kafam karıştı bi hacı şerife bakıyorum bi kızların dedikleri yerlere melodi çikolata bide çikolata köşeşi ne baktım hepsi çok güzel zrl
Kuzum instagramda dokmecikolata 100 lü metal kutu 100 tl di ama 150 tl ye hem kutu hem 30 adet magnet açaçak kampanyası var sitede görürsün ben açağın modelini değiştirdim 160 geldi,
1 hafta sürmedi gelmeside

Gayet iyiymiş kızlar nst cekti doktor kan akımına vs baktı usg de gayet iyi dedi içim raahatladı 🥴 yüzü yine kapalıydı 😀
Sevindim canım ☺️ Detaylıdan beri görmüyorum :110:bazen meraktan ölüyorum göstermiyo yana bakıyomuş en son zaten başı aşağıda doğumu bekliyorum😞

Oh ne güzel aman az kaldı kuzu zaten yüzünü göreceksin benimde kontrolüm var geldim bekliyorum inşallah iyidir

Kızlar bana sağlık ocağındaki hemşire 28 haftadan sonra rezeneye başla demişti,
Başlasam mı artık 15 günüm var hemen hemen

Sonunda eve gelebildim 11 buçuktan beri dışarıdayım ya 🤦‍♀️

kontrolüm iyi geçti, her şey yolundaymış. 35+4 bugün, 2800 gr olmuş. bir haftada 150 gr almış, doktorum her şey iyi görünüyor dedi şükürler olsun.

Zeyf Zeyf doktora sordum hemoroid konusunu. hatta dedimki bir problemim var ama uzmanına mı gitsem yoksa siz ilaç yazabilir misiniz dediğim an hemoroid mi diye sordu direkt anladı 😂
bir krem ve bir fitil verdi, hamilelikte baskıdan dolayı olur dedi. alt taraftaki ağrılarını da tetikler dedi. son zamanlarda gerçekten alt kısmım komple ağrıyor :(
şimdi verdiği ilaçları kullanıcam inşallah iyi gelir, sende doktoruna danış sana da yazar bence canım.

Sonunda eve gelebildim 11 buçuktan beri dışarıdayım ya 🤦‍♀️

kontrolüm iyi geçti, her şey yolundaymış. 35+4 bugün, 2800 gr olmuş. bir haftada 150 gr almış, doktorum her şey iyi görünüyor dedi şükürler olsun.

Zeyf Zeyf doktora sordum hemoroid konusunu. hatta dedimki bir problemim var ama uzmanına mı gitsem yoksa siz ilaç yazabilir misiniz dediğim an hemoroid mi diye sordu direkt anladı 😂
bir krem ve bir fitil verdi, hamilelikte baskıdan dolayı olur dedi. alt taraftaki ağrılarını da tetikler dedi. son zamanlarda gerçekten alt kısmım komple ağrıyor :KK43:
şimdi verdiği ilaçları kullanıcam inşallah iyi gelir, sende doktoruna danış sana da yazar bence canım.
Cok tesekkur ederim kuzum

Çok çok geçmiş olsun cana gelmemiş ama çok üzücü travmatik bir durum. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Sağolasın canım. Eşim akraba olduğunu başta bilseydim hırsızı arsızı polis yapmışlar derdim diyor. Şikayetçi olmuş adam özür diletmeye getirmiş eşim beddua etmiş 🤣 şimdi tamire verdi 750tlye anlaşmış pazartesiye kadar araba yok 😩 çocuk tutuklanmış. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kocaman adam gibi duruyor. Araba lastiklere çarpıp durmuş Allahtan bir yayaya çarpmamış. Herkes Allah korudu abi seni diyormuş araban aracı sıyırmayıp ortadan girebilirdi demiş.O zaman bizim araba pert olurdu kasko 100 bin liralık arabaya 75 civarı veriyormuş . Bu para bizden çıkacakmış ve bunu yaşayacak mışız 🤷‍♀️

hastalara acil şifalar diliyorum. Bebişi olanlar sağlıkla tez zamanda kavuşurlar inşallah 🙏

Bitkisel boya ile dip deriye değdirmeden boyatıyorum Doğumdan önce bir kere daha boyatacam 😊

Bir hafta kalmıştı ama çalışamıcam artık zor geliyor bebek gelmeden biraz dinlenim sabahları erken kalkmak işkence oluyor artık🥺

benimde karın altında çatlaklar var kırmızı yollar bebeğimden hatıra 😍😍

hala çantamı hazırlamadım bu haftasonu kesin hazırlıcam 😅

yarın kontrolüm var dua edin güzel anneler güzel haberlerle gelim en son 2800 dü güzel kuzum büyümüştü gelişimi de iyi dedi doktor. Nst de iyi çıktı ama suyum ve ödemim fazlaydı.İnşallah bebiş için sıkıntılı yaratmaz. O konuda endişeliyim içim içimi yiyor kimseye belli etmiyorum ama gelişiminde sıkıntı mı var acaba diye düşünüyorum . Dualarınıza ihtiyacım var .

Normal istiyorum bende ama ikimiz için hangisi hayırlısıysa o olsun diyorum doktoruma güveniyorum.

Herkes sağlıkla kucağına alsın bebişlerini inşallah gerisini hallederiz🥰😍

Son düzenleme:
Of kızlar ya, derdim dert değil biliyorum ama sinir oldum. Biz maltepedeyiz eşimin ailesi beylikdüzü tarafında olmuşum 36 haftalık çağıracakları tuttu inatla ısrarla. Birde bir birisi çağırıyor bir diğer akraba çağırıyor hepsi orda. Geçen hafta gittik daha trafikte inanılmaz belim ağrıdı nefes alamadım, bu hafta sonu ailem gelcekler hepbirlikte gelin dedi, zorlanıyorum yolda lütfen sonrasında yapalım demiştim, olsun olsun gelirsiniz dedi annemi arayıp davet etmişler bu sefer yine gideceğiz 😩 umarım sinir stresten erken doğum yaşamam yollarda..

Of kızlar ya, derdim dert değil biliyorum ama sinir oldum. Biz maltepedeyiz eşimin ailesi beylikdüzü tarafında olmuşum 36 haftalık çağıracakları tuttu inatla ısrarla. Birde bir birisi çağırıyor bir diğer akraba çağırıyor hepsi orda. Geçen hafta gittik daha trafikte inanılmaz belim ağrıdı nefes alamadım, bu hafta sonu ailem gelcekler hepbirlikte gelin dedi, zorlanıyorum yolda lütfen sonrasında yapalım demiştim, olsun olsun gelirsiniz dedi annemi arayıp davet etmişler bu sefer yine gideceğiz 😩 umarım sinir stresten erken doğum yaşamam yollarda..
Onlar neden gelmiyor?
Amac beraber olmaksa onlar gelse daha iyi değilmi?

Onlar neden gelmiyor?
Amac beraber olmaksa onlar gelse daha iyi değilmi?

İnanırmısın kaç kere davet ettim, birde burda olsa hastaneme yakın olduğum bir yerde içim çok daha rahat olur diye vurguladım. Trafikte 2,5 saat sürüyor minimum yol kendileri de biliyor..

İnanırmısın kaç kere davet ettim, birde burda olsa hastaneme yakın olduğum bir yerde içim çok daha rahat olur diye vurguladım. Trafikte 2,5 saat sürüyor minimum yol kendileri de biliyor..
Of çokmuş ya. Hamile için uzun yol eziyet.

Kızlar selozy selozy den haber alanınız var mı bebişi çıkmış mı 🧿💙
Ben geldim. Bebeğim çıkmadı poncikocum biraz daha vakti var. Yoğun bakım doktoru istediğimiz kiloya gelene kadar biz bakıcaz dedi.
Sağlığı yerinde. Bugün yine görmeye gittim,sütlerini götürdüm.
Tam 1 buçuk saat beraberdik. Oh kendime geldim:KK68:
Artık iyiyim, o da iyi olucak. Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Sizler nasılsınız radikal bi gelişme var mı bakayım?

Back
X