• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Cigerlerim acildi valla yaa

Eklentiler

• P_20200111_163318.webp
    P_20200111_163318.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 34
Çok garip bi duygu endişe hepsi var hiç bişeyim hazır değil daha kuaföre gittim yarı işimi hallettim ev işi çanta yerleşicek 🤦🏻‍♀️ Eşim hep yarın yarın dedi ona al sana yarın demek istiyorum 😖
Hazır olun kızlar valla ben beklemiyodum böyle bişey baş gelişimin geriden gelmesi ne oluyo acaba ? Bilen yok mu ki doktor önemli bişey görsem perinatologa yönlendirirdim dedi ama içim rahat değil
Tmm eve git diyince rahatladın dimi geçen hem yatış olabilir dediğinde hem hasta olduğumda doğum olabilir dediğinde çok tuhaf hissetmiştim şaşkınlık eve gidebilirsin dediğinde çok rahatlamıştım 😀
Baş büyüklüğüde cihazdan cihaza fark olur cnm birde eğer dediği gibi ciddi görseydi başka doltorada yönlendirirdi sanırım ama eğer için rahat etmiyosa bi doktora daha görün istersen belki normal diyecek diğer doktor sana

Babası oğlanı getirmeye gitti bakalım o ne tepki verecek . Çok başka bir duygu ikinci kez anne olmak . Daha giydirmediler beni, onlar gelip giydirecekmiş ayaklarım açılmadı açılınca giydirebilirler. ameliyat esnasında sakinleştirici istedim çünkü midem çok bulandı ve bacaklarım çok ağır geldi bana. Rahatladım sonra. İnsan heyecanlanıyor çünkü .

Ayy cnm yaa valla bende çok heycanlandım umarım biran öncede iyileşirsin🤗 evinizde sora bebişinle belki foto atarsın tontiş elini veya ayağını😍

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Pamuk kızını öp kokla yerimize 🥰😍 kilosu da iyiymiş maşallah. Bol bol emzir hemen toparlar zaten. Abi de mutlu karşılar inşallah

Canım sende mi doğurdun 🥰
Yok canım firar ettim ben 😂
Tmm eve git diyince rahatladın dimi geçen hem yatış olabilir dediğinde hem hasta olduğumda doğum olabilir dediğinde çok tuhaf hissetmiştim şaşkınlık eve gidebilirsin dediğinde çok rahatlamıştım 😀
Baş büyüklüğüde cihazdan cihaza fark olur cnm birde eğer dediği gibi ciddi görseydi başka doltorada yönlendirirdi sanırım ama eğer için rahat etmiyosa bi doktora daha görün istersen belki normal diyecek diğer doktor sana

Ayy cnm yaa valla bende çok heycanlandım umarım biran öncede iyileşirsin🤗 evinizde sora bebişinle belki foto atarsın tontiş elini veya ayağını😍
Evet yaaa şapşal gibiydim resmen çok şükür inşallah düzelir çarşamba olsunda bi hayırlısıyla
Deprem oldu bide onun korkusu 😞

Ben de muayene oldum nst de sadece 1 sancı çıktı ona da normal dedi doktorum, erken doğum riski yok 2,500 gr olmuş boyu uzun 49cm dedi. Beklerse 14 şubatta doğacak inşallah 😍

Kızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.
Canımmm geçmiş olsun hayırlı olsun oh bitti gitti işte

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Maşallah allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütün inşallah💗

Kızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.
masallah canim ya insallah en kisa surede iyilesip rahatca ilgilenirsin bebeginle oglun nasil karsilayacak merak ediyorum malum benimde ikinci oglumun tepkisini cook merak ediyorum acikcasi🤗😍
evet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.

yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.
Evet ya bende cok merak ediyorum yazmadida🙄 senin ufaklikda bence gayet iyi gidio cnm sen gününü doldurursun gibi gelio banada😀saglikla dogsunlarda gec olsun varsin🙏

evet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.

yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.
aynen ,acaba sezeryanami aldilar onuda ,

Oyy maşallah sağlıkla güle güle büyütün inşallah 🤗👼

Ev vallahi parladı kızlar ohh temizlik hijyen hijyen :KK71: :KK71: :KK71: :KK49:
Valla benimde öyle yoruldum ama değdi sildim süpürdüm toz aldım balkonumu yıkadım nevresimlerimizi değiştirdim mutfağımı topladım misler gibi kokuyo evim şuan biri gelse rahatım😀 temizlik gibisi yok cidden❣️

oo super ,hava su tertemiz desene
Ne demezsin canim 😆 herkese yaramiyo buranin havasi, nemi. Ben kucuklugumden beri alerji hastasiyim polene,cimene,yesillige oto b.ka kisacasi her seye 😂😂 malum burasida hep yesillik canim cikti gecen sene. İstanbuldayken ilkbaharda baslar yazdan sonra gecer daha hafif atlatirdim burda gecen sene kisin bir basladi gecmek bilmedi nefes alamiyodum geceleri artik dua etmeye baslamistim Allahim nefes alamicaksam sen benim canimi al diye o kadar kotu olmustum 😵 bu sene de subatta baslamasindan korkuyorum tam dogum uzeri cok kotu olur 😩

Back
X