- Emoji Skoru
- 722
- Puanlar
- 53
Canım sende mi doğurdunEvet canım hiç ummazdım böyle olucağını yani sancım falanda çıkmıyodu 40 bekler diyodum hep ama öyle olmuyomuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende mi doğurdunEvet canım hiç ummazdım böyle olucağını yani sancım falanda çıkmıyodu 40 bekler diyodum hep ama öyle olmuyomuş![]()
Tmm eve git diyince rahatladın dimi geçen hem yatış olabilir dediğinde hem hasta olduğumda doğum olabilir dediğinde çok tuhaf hissetmiştim şaşkınlık eve gidebilirsin dediğinde çok rahatlamıştımÇok garip bi duygu endişe hepsi var hiç bişeyim hazır değil daha kuaföre gittim yarı işimi hallettim ev işi çanta yerleşicekEşim hep yarın yarın dedi ona al sana yarın demek istiyorum
Hazır olun kızlar valla ben beklemiyodum böyle bişey baş gelişimin geriden gelmesi ne oluyo acaba ? Bilen yok mu ki doktor önemli bişey görsem perinatologa yönlendirirdim dedi ama içim rahat değil
Babası oğlanı getirmeye gitti bakalım o ne tepki verecek . Çok başka bir duygu ikinci kez anne olmak . Daha giydirmediler beni, onlar gelip giydirecekmiş ayaklarım açılmadı açılınca giydirebilirler. ameliyat esnasında sakinleştirici istedim çünkü midem çok bulandı ve bacaklarım çok ağır geldi bana. Rahatladım sonra. İnsan heyecanlanıyor çünkü .
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Pamuk kızını öp kokla yerimizeKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Yok canım firar ettim benCanım sende mi doğurdun![]()
Evet yaaa şapşal gibiydim resmen çok şükür inşallah düzelir çarşamba olsunda bi hayırlısıylaTmm eve git diyince rahatladın dimi geçen hem yatış olabilir dediğinde hem hasta olduğumda doğum olabilir dediğinde çok tuhaf hissetmiştim şaşkınlık eve gidebilirsin dediğinde çok rahatlamıştım
Baş büyüklüğüde cihazdan cihaza fark olur cnm birde eğer dediği gibi ciddi görseydi başka doltorada yönlendirirdi sanırım ama eğer için rahat etmiyosa bi doktora daha görün istersen belki normal diyecek diğer doktor sana
Ayy cnm yaa valla bende çok heycanlandım umarım biran öncede iyileşirsinevinizde sora bebişinle belki foto atarsın tontiş elini veya ayağını
![]()
Canımmm geçmiş olsun hayırlı olsun oh bitti gitti işteKızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.
Maşallah allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütün inşallahKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
masallah canim ya insallah en kisa surede iyilesip rahatca ilgilenirsin bebeginle oglun nasil karsilayacak merak ediyorum malum benimde ikinci oglumun tepkisini cook merak ediyorum acikcasiKızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.
Evet ya bende cok merak ediyorum yazmadidaevet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.
yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.
aynen ,acaba sezeryanami aldilar onuda ,evet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.
yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.
oo super ,hava su tertemiz deseneEvet canim evlendikten sonra oyle oldurize merkez
belli olmaz canim bakarsin bekler bir sure dahaEvet canım hiç ummazdım böyle olucağını yani sancım falanda çıkmıyodu 40 bekler diyodum hep ama öyle olmuyomuş![]()
Oyy maşallah sağlıkla güle güle büyütün inşallahKızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
İstanbula dönersenizde bek beklerim o zamanBeklerim canim bir daha gelirseniz ama ben esimi ikna edip istanbula donme cabalarindayim![]()
Valla benimde öyle yoruldum ama değdi sildim süpürdüm toz aldım balkonumu yıkadım nevresimlerimizi değiştirdim mutfağımı topladım misler gibi kokuyo evim şuan biri gelse rahatımEv vallahi parladı kızlar ohh temizlik hijyen hijyen![]()
![]()
![]()
![]()
Ne demezsin canimoo super ,hava su tertemiz desene
Haha insaAllahİstanbula dönersenizde bek beklerim o zaman![]()