• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Heh aynen böyle oldu işte 😂 sancıyı bile anlamadım önce, gaz sancısı sandım baktım dayanamıyorum serum filan yaparlar belki ağrı için diye çantaları bile almadan gittik 😂 meğer bizimki koşa koşa geliyomuş 😂

Bu akşam durumu daha iyiydi bakalım 🤗 35+2de doğdu ama 48cm 2760gr dı kilosu boyu iyiymiş 🤗

Darısı başınıza hepinizin zamanında, inşallah kolayca kurtulursunuz 🤗
Oy maşallah Sağlıcakla Analı babalı büyütün canım🤲🏻🧿

A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Teşekkür ederim canım. Memenin kahverengi bölümünü vermeye çalışıyoruz. Ucunu tutarsa hassasiyet sonrada yara olabilir. Ablam hemşire geldi sağolsun emzirdim ona verdim gazını çıkardı bu saltanat bir hafta sürecek 😩 sonra alışırız diye umuyorum. Bebeğim erken doğduğu için zayıf biraz ayakları hep üşüyor. Sürekli ısıtmaya sarmaya çalışıyoruz. Birde sezeryan sonrası omuzlarımda gaz sıkışması oldu. Doğumdan sonra omuzları iyi kapatın benimki sezeryan acısını geçti sıcak su torbası istedik iyi geldi.

Bakalım gelecek hafta peşimizden kim geliyor 🤪 benim perşembe ve cuma çektiklerim hep doğum sancısıymış. Doktorum akşam geldi baya sancı çekmişsin hiç mi anlamadın dedi. Normal Doğum yapmadığım için bilemedim dedim. İkinci sezeryanım an itibariyle daha konforlu geçti diyebilirim. Tabi oturmak kalkmak sıkıntı o bir gerçek. İki refakatçimde uyudu 🤣 kızımda uyudu. Gerçekten terleme soğuma olaylarına dikkat edin. Çok terlediğimiz için üşütmemiz kolay oluyor anlamıyoruz. Kızımın ayak ucuna sıcak su koyduk.

A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Emzirme konusuna takma yeterki karnı doysun. Küçük bebeklerde süt gelse ve bebek çekebilse bile emzirme önerilmiyo.
Çenesi güçsüz ve emmek için o kadar kalori harcıyo ki emdiğinden fazlasını yakıyo.
Biz bu sebepten taburcu olmuşken yoğun bakıma girdik. Şua en sağlıklısı sağıp biberonla vermek ve doyduğundan emin olmak

Ben yeni çıktım doktordan kızlar. Bana da iyi şeyler söylemedi. Geçen hafta bebeğin kilosu 2550 felandı şimdi 2700 olmuş kan akışı iyi deyilmiş gelişimi yavaşlamış ve 1 hafta geriden göstermiş. Baş çevresi de küçük çıkmış .İlacı kes artık dedi. Bebek hemen rahmin orda sıkışmış gelmeye çalışıyo zorla tutuyoruz artık bu aatten sora zorla tutmak iyi olmaz dedi. Alttan tekrar muayene etti açıklık yok dedi ama ilacı bıraktıktan sora olur dedi bakalım süreci göreceğiz. Bi kaç gün sora doğum olurmu olmazmı.
hayirlisi olsun cnm ya insallah hersey yolunda gider ve az daha durur 🙏
Bakalım gelecek hafta peşimizden kim geliyor 🤪 benim perşembe ve cuma çektiklerim hep doğum sancısıymış. Doktorum akşam geldi baya sancı çekmişsin hiç mi anlamadın dedi. Normal Doğum yapmadığım için bilemedim dedim. İkinci sezeryanım an itibariyle daha konforlu geçti diyebilirim. Tabi oturmak kalkmak sıkıntı o bir gerçek. İki refakatçimde uyudu 🤣 kızımda uyudu. Gerçekten terleme soğuma olaylarına dikkat edin. Çok terlediğimiz için üşütmemiz kolay oluyor anlamıyoruz. Kızımın ayak ucuna sıcak su koyduk.
Vala cok hizli gidiyorsunuz bende korkmaya basladim🙄 haftaya YEKTA61 YEKTA61 gelir sanki arkanizdan yada G gamzeli_bebis gelicek gibi hissediyorum herkes hayirlisiyla alsin kucagina insallah🙏

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓

Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
Canım Allahım yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun . İnş. Sağ Salim kucağına alacaksın.

Bebek şu an için en az 7 gün küvezde kalacak ama buna şükür napalım çok kritik hafta değil diye seviniyoruz 🤗💕
Allah kolaylık versin canım sağlıkla doğsun💝

C

Canım yaa inşallah 1 gün bekletebilirler açılma var mı? Bana iğneyi vurdular ama bebek 20 dk sonra geldi.

Ama olmasa da üzülme haftan küçük evet ama yine de kritik bi hafta değil, 24-25 haftalık bebekler yaşıyo artık yoğun bakım şartlarında, bozma moralini sakın bak ben de eve geldim bebeksiz 🤷

gerçekten insan tahmin edemiyo böyle olacağını ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun inşallah 💕

Teşekkür ederim canım. Memenin kahverengi bölümünü vermeye çalışıyoruz. Ucunu tutarsa hassasiyet sonrada yara olabilir. Ablam hemşire geldi sağolsun emzirdim ona verdim gazını çıkardı bu saltanat bir hafta sürecek 😩 sonra alışırız diye umuyorum. Bebeğim erken doğduğu için zayıf biraz ayakları hep üşüyor. Sürekli ısıtmaya sarmaya çalışıyoruz. Birde sezeryan sonrası omuzlarımda gaz sıkışması oldu. Doğumdan sonra omuzları iyi kapatın benimki sezeryan acısını geçti sıcak su torbası istedik iyi geldi.
Yenidogan bebeklerin kan akimi yavas oldugu icin elleri ve ayaklari soguk olurmus usuyup terledigini anlamaniz icin ense ya da sirtina bakmaniz gerekiyomus canim bir de 2 kat corap giydirin vucut isisinin dengelenmesi icin

Rabbim yardimciniz olsun canim

Back
X